IvoMojca Objavljeno Oktober 8, 2013 Deli Objavljeno Oktober 8, 2013 Raza, Se popolnoma strinjam s teboj ......... :OK: :OK: :OK: :OK: IvoMojca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Oktober 8, 2013 Deli Objavljeno Oktober 8, 2013 Raza, Se popolnoma strinjam s teboj ......... :OK: :OK: :OK: :OK: IvoMojca Anke jest! Sem že mislu da bo treba mediatorja :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 8, 2013 Deli Objavljeno Oktober 8, 2013 Ej Kmet...premalo časa spremljaš tole temo Tole je vse na prijateljskem nivoju. Mnogi od tistih ki dražijo pomaranče jo imajo v garaži in nekateri od tistih ki dražijo Hondaše so z njimi prevozili kar lep del sveta.....tako da brez panike:) Ja če nisi nekaj časa v tejle naši sceni potem se ti hitro zazdi da je pač še ena tipična motosvetovska razprtija. Tak je ko se Švabo spravi japonščino čitat!!! Japonec nemško prebere, Švabo japonsko pod nobenim pogojem!!! Leteči pa veš da si in boš vedno moj prijatelj, ne glede na to kaj voziš!!! Pa saj ni tak slab ta tvoj "KajTeMoreš" Pa saj je meni na nek način tudi blizu ta pomarančni, pa ne vem zakaj!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 8, 2013 Deli Objavljeno Oktober 8, 2013 Mir dejta!!! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 8, 2013 Deli Objavljeno Oktober 8, 2013 Pa sem dočakal........zdej grem lahko nazaj :zzz: ......zdaj lahko greš nazaj šraufat!!!! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Oktober 9, 2013 Deli Objavljeno Oktober 9, 2013 Mora prej colske ključe kupit Fakin tole zajebancijo morava začet zganjat prek zasebnih sporočil....ker se mi dozdeva da vsi ne razumejo tehle najinih zajebancij Fakin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 9, 2013 Deli Objavljeno Oktober 9, 2013 Jp ta japonščina mi dela preglavice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 9, 2013 Deli Objavljeno Oktober 9, 2013 Kmet2, DXR16, KNNMS in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 11, 2013 Deli Objavljeno Oktober 11, 2013 Gremo v nedeljo 13.10. u Piran, vreme bo lepo, dve Varaderke iz Šentrupreta ob 8.00!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Oktober 11, 2013 Deli Objavljeno Oktober 11, 2013 Gremo v nedeljo 13.10. u Piran, vreme bo lepo, dve Varaderke iz Šentrupreta ob 8.00!! Kje se dobimo, če gremo še ostali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 11, 2013 Deli Objavljeno Oktober 11, 2013 Logatec, nas počakate na OMV v krožišču? Je ena gostilna? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XLMV Objavljeno Oktober 11, 2013 Deli Objavljeno Oktober 11, 2013 Zivjo, tako je, pri Molu, je kafic BE-EB, torej od 10h iz Logatca, da v miru spijemo kofe! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scottie Objavljeno Oktober 11, 2013 Deli Objavljeno Oktober 11, 2013 Gremo v nedeljo 13.10. u Piran, vreme bo lepo, dve Varaderke iz Šentrupreta ob 8.00!! Jaz grem tudi z dvokolesom ampak na fižolovo paro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sedomed Objavljeno Oktober 11, 2013 Deli Objavljeno Oktober 11, 2013 Gremo v nedeljo 13.10. u Piran, vreme bo lepo, dve Varaderke iz Šentrupreta ob 8.00!! Eh, jest grem pa v nedeljo na vaš konec. Če bi vedel prej se ne bi menil . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Renzy Objavljeno Oktober 11, 2013 Deli Objavljeno Oktober 11, 2013 Gremo v nedeljo 13.10. u Piran, vreme bo lepo, dve Varaderke iz Šentrupreta ob 8.00!! Zmejen. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Oktober 12, 2013 Deli Objavljeno Oktober 12, 2013 Gremo v nedeljo 13.10. u Piran, vreme bo lepo, dve Varaderke iz Šentrupreta ob 8.00!! Mogoče pa ja !LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 12, 2013 Deli Objavljeno Oktober 12, 2013 Ne pozabit kopalke, 20 stopinj?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Oktober 12, 2013 Deli Objavljeno Oktober 12, 2013 (popravljeno) Ne pozabit kopalke, 20 stopinj?? Mal optimizma ne škodi Popravljeno Oktober 12, 2013. Popravil Orange Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Oktober 12, 2013 Deli Objavljeno Oktober 12, 2013 Jaz grem tudi z dvokolesom ampak na fižolovo paro A Hujšaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sedomed Objavljeno Oktober 12, 2013 Deli Objavljeno Oktober 12, 2013 Mora prej colske ključe kupit Fakin tole zajebancijo morava začet zganjat prek zasebnih sporočil....ker se mi dozdeva da vsi ne razumejo tehle najinih zajebancij Brez vajinih zajebancij forum ne bo tako zanimiv ^_^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lilii Objavljeno Oktober 12, 2013 Deli Objavljeno Oktober 12, 2013 Zivjo, tako je, pri Molu, je kafic BE-EB, torej od 10h iz Logatca, da v miru spijemo kofe! LP Duober prjedlog.Radu d se vidmo. LP Milan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Oktober 12, 2013 Deli Objavljeno Oktober 12, 2013 Pit stop - coffe v kozini, bar nasprot OMV-ja, kot če bi zavili proti Rijeki. Tam vas jaz čakam...cca ob 11h? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 12, 2013 Deli Objavljeno Oktober 12, 2013 Ok, sam dej not kilerje, da ne bo tak ropotalo, ali boš pa zadn vozu!!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČMRLJ Objavljeno Oktober 12, 2013 Deli Objavljeno Oktober 12, 2013 Imejte se lepo in veliko sonca vam želim. Žal imam druge obveznosti in naju ne bo. Pa kdaj drugič. Sezone še ni konec. Pozdrav vsem udeležencem. Lp Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
filipe Objavljeno Oktober 12, 2013 Deli Objavljeno Oktober 12, 2013 Na žalost moram v službo,vi pa uživajte. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se