KNNMS Objavljeno Januar 15, 2014 Deli Objavljeno Januar 15, 2014 CIMG6491.JPGCIMG6498.JPGNo tudi midva z Iztokom sva se zapeljala,če se ne motim,prva od Varaderovcev v l. 2014.lp Me je že kr sram.... ga še vžgal nisem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno Februar 20, 2014 Deli Objavljeno Februar 20, 2014 Še malo pa se bo začelo!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 Ja, res je, registracija je pred vrati, že ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 6, 2014 Deli Objavljeno Marec 6, 2014 Jaki motoristi......sam na štrudel čakate...... Kaj vam je čez zimo bate prijelo v cilindrih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Marec 6, 2014 Deli Objavljeno Marec 6, 2014 Jaki motoristi......sam na štrudel čakate...... Kaj vam je čez zimo bate prijelo v cilindrih A ne....mi s pomarančami tud v sneg gremo :-) Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Marec 7, 2014 Deli Objavljeno Marec 7, 2014 Jaki motoristi......sam na štrudel čakate...... Kaj vam je čez zimo bate prijelo v cilindrih SAmo priznaj če bi ti KTM vžgal, bi ti tudi prišel!!!Na "Štrudl" mislim!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 8, 2014 Deli Objavljeno Marec 8, 2014 Vžgal je že sam ga je vlaga ustavila....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 9, 2014 Deli Objavljeno Marec 9, 2014 Vžgal je že sam ga je vlaga ustavila....... Moja je vzgala in tut uspešno naredu 50km v pondelk še servis nardimo pa gasa ČMRLJ 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Marec 9, 2014 Deli Objavljeno Marec 9, 2014 Pa se je začelo; prvih nekaj deset km je padlo; pa kak gre ta motor............celo zimo spi, zdaj pa leti ko nor; vse "drek pumpe" sem prehito !!! Pa na servis tudi ne grem, ker bo potem motor preveč popoln!!! :hooray: ps: samo malo je še friško - seka v roke!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Marec 9, 2014 Deli Objavljeno Marec 9, 2014 Vžgal je že sam ga je vlaga ustavila....... Ma ja zna bit..........pomaranča pač!!! :evilgrin: Samo baje delajo nekaj na tem, da vam bo lažje........... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČMRLJ Objavljeno Marec 9, 2014 Deli Objavljeno Marec 9, 2014 Eni so se pa danes prvič zapeljali. Na obali ni bilo slabo! :kva2:No ja, lahko bi se preštel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 10, 2014 Deli Objavljeno Marec 10, 2014 Lepa Varaderca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno Marec 11, 2014 Deli Objavljeno Marec 11, 2014 Lepa Varaderca Če bi bila, bi jo takoj kupil :grim ČMRLJ 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlato63 Objavljeno Marec 13, 2014 Deli Objavljeno Marec 13, 2014 Fantje in dekleta Varaderovci. Na Gorenjskem mi naročajo gume in servisni material, na vas pa sem pozabil. Če koga zanima : svečke Denso iridium 20€, zračni filter 28€, oljni filter 7€ za Varadero od 03 dalje; za gume me pa vprašajte, ker je tega veliko; najbolj na telefon 041 630 102 Zlato; vse z računom. Letos bom več doma in se kaj skupaj zapeljemo, ne samo na varadero štrudl. Srečno vožnjo vsem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno Marec 13, 2014 Deli Objavljeno Marec 13, 2014 Fantje in dekleta Varaderovci. Na Gorenjskem mi naročajo gume in servisni material, na vas pa sem pozabil. Če koga zanima : svečke Denso iridium 20€, zračni filter 28€, oljni filter 7€ za Varadero od 03 dalje; za gume me pa vprašajte, ker je tega veliko; najbolj na telefon 041 630 102 Zlato; vse z računom. Letos bom več doma in se kaj skupaj zapeljemo, ne samo na varadero štrudl. Srečno vožnjo vsem! Priporočam nakup originalnega zračnega filtra, ker ponaredki ne pašejo-(odstopajo dimenzijsko) kot bi morali .....kupil dva različna ponaredka in koncu sem moral kupit original :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Marec 22, 2014 Deli Objavljeno Marec 22, 2014 Priporočam nakup originalnega zračnega filtra, ker ponaredki ne pašejo-(odstopajo dimenzijsko) kot bi morali .....kupil dva različna ponaredka in koncu sem moral kupit original :grim Žijo! Ja tudi jaz sem se seznanil z zadevo... Res ni pasalo, pa sem ga malo obdelal. Naslednji je pa original. LP Sitko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Marec 23, 2014 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2014 Fantje in dekleta Varaderovci. Na Gorenjskem mi naročajo gume in servisni material, na vas pa sem pozabil. Če koga zanima : svečke Denso iridium 20€, zračni filter 28€, oljni filter 7€ za Varadero od 03 dalje; za gume me pa vprašajte, ker je tega veliko; najbolj na telefon 041 630 102 Zlato; vse z računom. Letos bom več doma in se kaj skupaj zapeljemo, ne samo na varadero štrudl. Srečno vožnjo vsem! Pa so to original deli HONDA ali kopije ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Se gre ker kolesat do Toskanske Obale in nazaj za prvi maj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Eni so se pa danes prvič zapeljali. Na obali ni bilo slabo! :kva2:No ja, lahko bi se preštel. Kva smetiš na naši strani z temi jajci! Fakin in Sitko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno April 19, 2014 Deli Objavljeno April 19, 2014 Kva smetiš na naši strani z temi jajci! Ja prav maš............kva smetiš s temi jajci??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno April 19, 2014 Deli Objavljeno April 19, 2014 Lahko pa s temi..............pa LEPO PISANKO!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno April 19, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2014 Mal premejhen jajc Fakin, Sitko, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 Fajn si tole naredu!! Pa lepe in vesele praznike! Iztok in Magda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Mi se ne damo Mirna Peč 2014 007.MOV sayo, KNNMS, Fakin in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Varaderovci, pričakujem vas na http://www.mkcvek.si/. Jaz bom tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se