KNNMS Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 Mogoče bi moral najprej solatko oment. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matete Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 Kam gremo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 Bimerapfelschtrudel anee??????????? ne ne....bmw bil pr bajt 3 mesce, odvozil 11000km, pol pa prodal in denar zapravil v argentini, braziliji, urugvaju..... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 Kukr se pa vi brez Kotzija ne morte zment..... Ne vem kaj zdaj ni jasno? Kaj se ne moremo zmenit? Kotzi je napisal da štrudla ni in................mi vemo da ga ne bo!!! No glavnina ve.........nekateri se ne morejo sprijazniti!!! :grrr Je pa nekaj zanimivo; bolj kot se bliža Božič, bolj bi se vozili in družili!? :evilgrin: raza 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 JA pozimi je manj verjetnosti da bo Vara zakuhala....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 JA pozimi je manj verjetnosti da bo Vara zakuhala....... E moj prijatelj, dobro jaz vem kako "pomaranča" kuha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Oktober 6, 2014 Deli Objavljeno Oktober 6, 2014 v petek na magistrali ujel skupino motoristov....zadnji bil na varaderi, kdo od tu? Mislim da je bil trzinski grb. Če....imaš posnetek vaše vožnje :-) Ps....pa zategn zadn amortizer če maš sopotnico gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lokos Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Itak, kdo bo pa peljal tako kravo če ne 100kilaš :grim Jaz jo vozim pa jih imam samo 65 :krneki: MihaGS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 (popravljeno) Jaz jo vozim pa jih imam samo 65 :krneki: eni majo j..ca. Fajn da se varadero tema kej oživi... A ste že pospravili mopedke??? Popravljeno Oktober 29, 2014. Popravil KNNMS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lokos Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 eni majo j..ca. Fajn da se varadero tema kej oživi... A ste že pospravili mopedke??? Ne rabiš jajca za motor vozit. Rabiš bit samo z glavo pri stvari. Mislim da ni omejitve pri kilaži če le dosežeš tla z nogami. Aja pa partnerko vozim kar redno s sabo in to brez problemov. Pa ja nažalost sem ga že pospravil za zimo že en mesec nazaj. Splet okoliščin mi ne dopušča več vožnje za letos. Drugo leto pa potegnem do snega da nadoknadim MihaGS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno November 2, 2014 Deli Objavljeno November 2, 2014 Danes krasno ob obali.. Samo meglo čez barje sem moral preplavat.. :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno November 3, 2014 Deli Objavljeno November 3, 2014 Danes krasno ob obali.. Samo meglo čez barje sem moral preplavat.. :-) Res je! Smo imeli na primorskem 20+ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČMRLJ Objavljeno December 24, 2014 Deli Objavljeno December 24, 2014 Vsem motoristom želim vesel Božič in srečno Novo leto 2015. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno December 25, 2014 Deli Objavljeno December 25, 2014 Vse lepo za božič in v novem letu! Iztok in Magda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XLMV Objavljeno December 25, 2014 Deli Objavljeno December 25, 2014 Srečno,varno in predvsem zdravo 2015 Rozi in Smiljan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno December 25, 2014 Deli Objavljeno December 25, 2014 Srečno in Varno 2015. Bojan in Lidija sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sedomed Objavljeno December 31, 2014 Deli Objavljeno December 31, 2014 SREČNO, ZDRAVO IN VARNO 2015 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Srečno, zdravo, uspešno in veliko varnih kilometrov. Miran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vampi Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Srečnga veselga in velik varnih KM v letu 2015 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno Januar 19, 2015 Deli Objavljeno Januar 19, 2015 Varadero družba je pa očitno na zimskem spanju!!!!! :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Januar 19, 2015 Deli Objavljeno Januar 19, 2015 Šraufajo...svečke menjavajo pa dize pucajo...... Jetam 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Januar 22, 2015 Deli Objavljeno Januar 22, 2015 Šraufajo...svečke menjavajo pa dize pucajo...... Ja pa BMW forume čitamo, ker tam imajo mnogo več problemov kot mi............ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 22, 2015 Deli Objavljeno Januar 22, 2015 Ja pa BMW forume čitamo, ker tam imajo mnogo več problemov kot mi............ Seveda saj se tud mnogo več vozijo .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 22, 2015 Deli Objavljeno Januar 22, 2015 Seveda saj se tud mnogo več vozijo .... Praktično skos, ane.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Januar 23, 2015 Deli Objavljeno Januar 23, 2015 Raje se vozim, kot pa pišem... zmilan 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se