zmilan Objavljeno Januar 23, 2015 Deli Objavljeno Januar 23, 2015 Raje se vozim, kot pa pišem... Ja,če se voziš ,pol ni preveč časa za pisanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 23, 2015 Deli Objavljeno Januar 23, 2015 Raje se vozim, kot pa pišem... Jaz se vozim celo leto kaj pa ti...... SEBA33 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 A vsi akumulatorje filate da ni nobenega glasu nikjer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 A vsi akumulatorje filate da ni nobenega glasu nikjer Rezultat hoferjeve (al lidlove?) akcije s polnilci akumulatorjev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 18, 2015 Avtor Deli Objavljeno Februar 18, 2015 Raje RINEM BMW kot vozim Hondo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Februar 19, 2015 Deli Objavljeno Februar 19, 2015 Jaz jo rinem vsakič, preden grem in ko se vrnem. ....Hondo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Marec 23, 2015 Deli Objavljeno Marec 23, 2015 Sezona se je začela; nabavil sem ketno + svečke Zdaj pa šeolje + filter pol pa............. Kotzi kak si? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Motul 5100 10w40 štiri litre za 30€, če kdo rabi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Kljub gužvi na forumu vam želim lepo pisanko!!! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vampi Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 kva pa jutr Mirna Peč ?????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Mirna peč: Pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scottie Objavljeno April 15, 2015 Deli Objavljeno April 15, 2015 Klapa a ima kdo plan priti v Novo Štifto? Lepo bi vas bilo spet videti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno April 15, 2015 Deli Objavljeno April 15, 2015 Ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČMRLJ Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 Klapa a ima kdo plan priti v Novo Štifto? Lepo bi vas bilo spet videti Če bo vreme suho, se lahko zgodi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 Če bo vreme, tudi iz Braslovč, se tipkamo.. Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 na morju.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scottie Objavljeno April 21, 2015 Deli Objavljeno April 21, 2015 No super. Saj v bistvu bo tudi meni odločitev krojilo vreme ampak kakih 5 let nazaj je zjutraj ob 8-ih še nalivalo tako, da sem počakal do cca 9:30 in odpeljal. Cel dan potem je bil prekrasen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Klapa a ima kdo plan priti v Novo Štifto? Lepo bi vas bilo spet videti bo dež Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scottie Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Ši.t res tako kaže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČMRLJ Objavljeno April 27, 2015 Deli Objavljeno April 27, 2015 Suho vreme bo očitno zdržalo. A pride kdo? Midva jo bova mahnila dol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XLMV Objavljeno April 27, 2015 Deli Objavljeno April 27, 2015 Smo bili,vreme je zdržalo.LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scottie Objavljeno April 28, 2015 Deli Objavljeno April 28, 2015 Jaz žal nisem mogel cel dan sem bil na Malti in Švici Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno April 28, 2015 Deli Objavljeno April 28, 2015 Mene je v petek opral k norca tko da dokler se vreme ne zrihta nć Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scottie Objavljeno April 28, 2015 Deli Objavljeno April 28, 2015 Mene je v petek opral k norca tko da dokler se vreme ne zrihta nć Če bo vreme kot lani bo Varica bolj v garaži kot na cesti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Če bo vreme kot lani bo Varica bolj v garaži kot na cesti A NE!!! Letos pa bo vremce za varco! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se