Kmet2 Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 Še kakšna 2 meseca pa se vam sezona začne,a ste pripravljeni Mavti in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 Še kakšna 2 meseca pa se vam sezona začne,a ste pripravljeni A boš ti tudi že popravljen do takrat? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 A boš ti tudi že popravljen do takrat? :grrr nop samo apgrejdan :grim KNNMS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Maj 6, 2015 Deli Objavljeno Maj 6, 2015 Še kakšna 2 meseca pa se vam sezona začne,a ste pripravljeni Že.Sem že obdelal pol Balkana. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2015 Deli Objavljeno Maj 6, 2015 Že.Sem že obdelal pol Balkana. Tud jaz,do danes od 1.1.2015 11.000km :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Maj 6, 2015 Deli Objavljeno Maj 6, 2015 Tud jaz,do danes od 1.1.2015 11.000km :closedeyes: Jaoooo! A ti greš tudi drva žagat z mopedom? Sej se ti bo šteuc pokvaru od obračanja. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Jaoooo! A ti greš tudi drva žagat z mopedom? Sej se ti bo šteuc pokvaru od obračanja. Italijana vozim,če ta predolgo stoji noče vžgat tud če ga z bencinom poliješ zmilan in KNNMS 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Italijana vozim,če ta predolgo stoji noče vžgat tud če ga z bencinom poliješ Pejt ti raj km drugam smetit s to cinglajočo pluzno pajkica, sayo, bugy2004 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Pejt ti raj km drugam smetit s to cinglajočo pluzno Ti se rajši za sebe brigej ,nisem bil niti nesramen pa tudi tema dopušča kakšno odstopanje ker ni specifična,tako da malo ohladi temperament in ton pisanja,če te pa tok motim mi pa kar v živo povej kar imaš,sem velik na cesti,prej al slej me boš srečal ...... motozajebant in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Maj 8, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2015 Ti se rajši za sebe brigej ,nisem bil niti nesramen pa tudi tema dopušča kakšno odstopanje ker ni specifična,tako da malo ohladi temperament in ton pisanja,če te pa tok motim mi pa kar v živo povej kar imaš,sem velik na cesti,prej al slej me boš srečal ...... Če b se ti zase brigu nebi bil na MS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Maj 10, 2015 Deli Objavljeno Maj 10, 2015 Ti se rajši za sebe brigej ,nisem bil niti nesramen pa tudi tema dopušča kakšno odstopanje ker ni specifična,tako da malo ohladi temperament in ton pisanja,če te pa tok motim mi pa kar v živo povej kar imaš,sem velik na cesti,prej al slej me boš srečal ...... Nimam nobene želje da bi srečaval takele butle k si ti pajkica in MCMLXXVI 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno Maj 10, 2015 Deli Objavljeno Maj 10, 2015 Tud jaz,do danes od 1.1.2015 11.000km :closedeyes: madona si se zatipkal 1100km že, ker drugače bi še moral na mopedu med vožnjo tipkat na ms Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 (popravljeno) Nimam nobene želje da bi srečaval takele butle k si ti Močen za kompom vidm :glare: sploh na jeziku . Tvoje žaljenje je samo odraz tvoje inteligence ki ne more bit večje od številke moje noge :grim P.S. po pisanju sodeč te je butl naredu .... Popravljeno Maj 11, 2015. Popravil Kmet2 motozajebant in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 madona si se zatipkal 1100km že, ker drugače bi še moral na mopedu med vožnjo tipkat na ms A vi se še niste naučili spoštovat svoje nasvete? Pač eni smo sposobnejši od vas,treba se sprijaznit builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 A vi se še niste naučili spoštovat svoje nasvete? Pač eni smo sposobnejši od vas,treba se sprijaznit pol pa pravijo, da smo bmw-jaši nekaj čudni! Kmet2, Mavti in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 pol pa pravijo, da smo bmw-jaši nekaj čudni! ostanejo pa trajne posledice builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Avgust 14, 2015 Deli Objavljeno Avgust 14, 2015 Žal je en Varaderist včeraj izgubil življenje v KP. http://www.primorske.si/Novice/Kronika/Usodni-udarci-v-stebricke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
levy500360 Objavljeno September 8, 2015 Deli Objavljeno September 8, 2015 V nedeljo pa na Kurenščku motorist iz Škofljice pri Ljubljani! Prehitro v ovinek in pod avto.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Oktober 13, 2015 Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 Včeraj sem napisal v narobe temi. Hojla Varaderisti! Niti enkrat se nismo dobili, res žalostno. A tudi letos ne bo vsaj "Varadero štrudla"? LP, Miran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno Oktober 14, 2015 Deli Objavljeno Oktober 14, 2015 Kot kaže ŽAL ne! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Oktober 14, 2015 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2015 Štrudl je šou po VODI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
filipe Objavljeno Oktober 17, 2015 Deli Objavljeno Oktober 17, 2015 Še mal, pa bo treba organizirat varadero pluženje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sedomed Objavljeno Oktober 18, 2015 Deli Objavljeno Oktober 18, 2015 Naslednji vikend bo še vreme ok. Lahko se kje dobimo na kafetu pa kakšen krog naredimo. Ima kdo kakšen predlog? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno Oktober 25, 2015 Deli Objavljeno Oktober 25, 2015 Štrudl je šou po VODI Samo zato sem zamenjal motor, da lahko grem spet v Mozirje sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 29, 2015 Deli Objavljeno Oktober 29, 2015 (popravljeno) Ob 25. 10. 2015, royal pravi: Samo zato sem zamenjal motor, da lahko grem spet v Mozirje Lepo si je zajeb...!!! Za vse ki pogrešate ŠTRUDL https://www.facebook.com/Klub-ljubiteljev-%C5%A1trudla-129435257101585/ Popravljeno Oktober 29, 2015. Popravil Fakin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se