kotzi Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 Upam, da se motiš!!! Na sedemdnevni napovedi je sončno z oblaki, do 20 stopinj!!! Jao, upam, da mam prav! Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 Sva že dva, ki upava, da so me "namotili" na 10 dnevni napovedi. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
whity Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 Mal slabo kaže............ http://www.accuweather.com/world-forecast-...NA&metric=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 Mal slabo kaže............ http://www.accuweather.com/world-forecast-...NA&metric=1 malo oblakov bo...ne bo pa dežja... http://www.pro-vreme.net/index.php?id=19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 Tudi tu napovedujejo sončno z oblaki (lahko tudi oblačno z soncem) :naughty: http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&...&code=14015 Jaz sem za srečanje. Nekaj sem jih tudi obvestil po PM, da naj spremljajo moto dogodke - tiste, ki se ne tipkajo redno. Nočem biti vsiljiv, je pa lepo, če nas je veliko. Kolikor sem preštel v obeh Varadero temah, nas je 38, več ali manj aktivnih. Nekaj je tudi takih, ki niso na motosvetu in te dajte obvestiti, če kdo koga pozna. V mojem koncu jih je sigurno 8. Upam, da se vidimo v nedeljo, seveda, če se napoved ne bo spremenila. Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 Ja, koliko kaže bo sonce :worship: . Kdaj pa kje se potem točno dobimo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xva Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 SAJ NISTE IZ CUKRA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 VABILO NA 3. SREČANJE VARADERISTOV Srečamo oziroma zbiramo se v nedeljo 20.4 od 10h dalje v Ajdovščini na Lavričevem trgu v kavarni AVE (dodana slika za lažjo orientacijo). Zatem, ko se zberemo in popijemo jutranjo kavo ali sok krenemo po približno začrtani poti (slika), vmes se bomo malo ustavljali, ker so nekje lepe razgledne točke nad Vipavsko dolino, nato pa krenemo še na sprehod po Krasu, kjer vožnjo zaključimo v enem od kmečkih turizmov (točno še javim), da se tudi malo okrepčamo (po želji). Zadeva, računam, da bo trajala nekje do 16h ali 17h, tako da ima vsakdo še vsaj 2-3 ure na razpolago za vrnitev domov. Prijav ne zbiramo, udeležba je prosta po Prešernu....le dobra volja je obvezna. Vreme naj bi (tako kažejo vse prognoze) v nedeljo zdržalo brez padavin. Če kaj komu ne bo prav, prosim spoštujte, da organizator(ji) to počne(mo) za hobi in za druženje z istomislečimi ljudmi, ki vozijo Honde Varadero in da je povečini sam za vse. Hvala in upam, da se vidimo v čim večjem številu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 Prideva 1000%! :010 :010 Lp! Uztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
whity Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 Pridemo :photo: ! Bo pa nas od 2 do 4 (po vsej verjetnosti trije). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 Pridemo :photo: ! Bo pa nas od 2 do 4 (po vsej verjetnosti trije). Pridem ce ne bo padal 1000% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
point Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 Že dobro leto hodim na malico k Maxu in šele danes sem videl, da je ta kavica bar 50 m stran. Pravi kufetar. Upam, da se vidimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 FAK, spet delam :headbang: Vulcan, sorry, ker še nisem prevzel in plačal majc. Bo pa v nedeljo to Raza namesto mene naredil. Prosil bi te, da jih pripelješ s seboj na srečanje, pa jih daš Razi (Bogdanu) Sva zmenjena, da bo založil denar in mi jih pripeljal. Hvala! Tebi in njemu :worship: Drgač se pa fajn mejte, pa še namest mene kakšen ovink odpelte :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XLMV Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 VABILO NA 3. SREČANJE VARADERISTOV Srečamo oziroma zbiramo se v nedeljo 20.4 od 10h dalje v Ajdovščini na Lavričevem trgu v kavarni AVE (dodana slika za lažjo orientacijo). Zatem, ko se zberemo in popijemo jutranjo kavo ali sok krenemo po približno začrtani poti (slika), vmes se bomo malo ustavljali, ker so nekje lepe razgledne točke nad Vipavsko dolino, nato pa krenemo še na sprehod po Krasu, kjer vožnjo zaključimo v enem od kmečkih turizmov (točno še javim), da se tudi malo okrepčamo (po želji). Zadeva, računam, da bo trajala nekje do 16h ali 17h, tako da ima vsakdo še vsaj 2-3 ure na razpolago za vrnitev domov. Prijav ne zbiramo, udeležba je prosta po Prešernu....le dobra volja je obvezna. Vreme naj bi (tako kažejo vse prognoze) v nedeljo zdržalo brez padavin. Če kaj komu ne bo prav, prosim spoštujte, da organizator(ji) to počne(mo) za hobi in za druženje z istomislečimi ljudmi, ki vozijo Honde Varadero in da je povečini sam za vse. Hvala in upam, da se vidimo v čim večjem številu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XLMV Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 Živjo,sm frišn tuki.Mam Varedero,l 01.Upam,da mi bo ratal priti v nedeljo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 Živjo,sm frišn tuki.Mam Varedero,l 01.Upam,da mi bo ratal priti v nedeljo. Dobrodošel.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Renzy Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 Saos! Vreme bo,midva pa tudi 100po100. Lp Renato Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 Se mi ne izzide :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 Se vidimo. Mogoče ne bom cel dan z vami, vendar vas vsaj pozdravit pridem sigurno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 FAK, spet delam :headbang: Vulcan, sorry, ker še nisem prevzel in plačal majc. Bo pa v nedeljo to Raza namesto mene naredil. Prosil bi te, da jih pripelješ s seboj na srečanje, pa jih daš Razi (Bogdanu) Sva zmenjena, da bo založil denar in mi jih pripeljal. Hvala! Tebi in njemu :worship: Drgač se pa fajn mejte, pa še namest mene kakšen ovink odpelte :krneki: Ni problema, dobiš majice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 Nekam slabo se odzivate!!! :unsure: Dejmo malo bolj živo. Upam, da vidimo kaj novih obrazov?! :naughty: Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 Nekam slabo se odzivate!!! :unsure: Dejmo malo bolj živo. Upam, da vidimo kaj novih obrazov?! :naughty: Lp! Iztok Ni panike....kdor pride, pride.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 :cry: Žal, sem ta vikend v ''Dojčlandu'',tak da se vidimo next time. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 Mene žal tudi ne bo, pa zgleda da bo res lepa nedelja.... Uživajte še za nas ostale, pa upam, da se čimprej spet vidimo :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 Jutri ob 8.00 iz Braslovč proti Ajdovščini. :010 Čez Kačje ride oz. Logatca - se dobimo kje na poti? Predlogi!! Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se