Skoči na vsebino

Varadero srečanje

sayo

Priporočene objave

Kotzi, za pot od našega vaškega bifeja - pardon bara, pa do vaše župnijske cerkve Marijinega Vnebovzetja, mi je garmin naračunal razdaljo 58,8 km, ki jih naj prevozim v času 46 min in 32 sek. V Nedeljo preverim, če ta podatka držita. :yea1:

Glede na to, da štartama iz istega konca, bi lahko odšla skupaj. :whistle:

Če si zainteresiran me pokliči(cifra v profilu), pri nas spijemo jutranjo kavo in ga pičimo do kotzija. :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bo vreme..........se zna zgodit, da pridem...........če ne druzga, vsaj na štrudl, pa da vas pozdravim.........majstr................se tipkamo, pa lahko skupaj pičiva iz brezovice

Vanga......spet si bil viden za vikend.....čez postojno..........ta drugič, da nisi pozdravil :whistle: ....bo :beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo, Kotzi, tudi jaz sem frej u nedelo. Pridem, če bo le vreme! Za sopotnico pa še ne vem, a dela ta dan, a ne. Tudi za Golico, kot si omenu u PM ni problem. Jo bomo tud brez garmina našli :)

Raza, dobr, da stanujeva 200m eden od druzga, pa se po forumu meniva za furo :slap: :D Se kej slišmo, pa gremo skupaj, OK?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še enkrat.

Zbor je v Braslovčah 30.9.2007 ob 10. uri. Zbirali se bomo tja do 11. ure (da opravimo vse formalnosti okoli štrudlov, kave itd.) potem pa odrinemo proti Golici (avstrijski).

Kje so Braslovče pa sem opisal eno stran nazaj.

Naj mi tisti, ki sem jih obvestil preko PM-ja oprostijo, ampak to sem si dovolil, ker ni nujno, da vsak pogleda med dogodke.

Lp! Iztok

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še enkrat.

Zbor je v Braslovčah 30.9.2007 ob 10. uri. Zbirali se bomo tja do 11. ure (da opravimo vse formalnosti okoli štrudlov, kave itd.) potem pa odrinemo proti Golici (avstrijski).

Kje so Braslovče pa sem opisal eno stran nazaj.

Naj mi tisti, ki sem jih obvestil preko PM-ja oprostijo, ampak to sem si dovolil, ker ni nujno, da vsak pogleda med dogodke.

Lp! Iztok

Ja rečem lahko samo hvala, da si me obvestil, ne pa, da se opravičuješ :) Sedaj tudi jaz potrjujem prihod, in sicer ena Vara, dve glavi. A si kaj skup potegnil, koliko nas bo, in koliko nas bo s prikolicami/solo?

LP!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

koliko nas bo, in koliko nas bo s prikolicami/solo?

LP!

Ja mam nekoliko prikolica pa da znam koju dovest/povet? :hmm:

Popravljeno . Popravil linza
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No zaenkrat kaže , da bomo podrli rekord prejšnjega srečanja 7ih varaderk. :010 :010 :010

Do sedaj je prijavljenih 10 varaderk in en transalp. Zanimivo je, da je samo Capriju, Majstru Cb1300, Vulcanu in DArku uspelo SOLO.(pa še to ni ziher) :whistle:

Upam, da pa to ni zadnja cifra. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še enkrat.

Lp! Iztok

V primeru nedeževnega vremena pridem tudi jaz. Boljša polovica pa še razmišlja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, jest sm kr vesel da sm dobu PM, ker bi se znal zgodit da bi kej spregledal :worship:

V primeru nedeževnega vremena pridem tudi jaz. Boljša polovica pa še razmišlja.

Tudi moja situacija je identična mbrane-ovi... V primeru sprejemljivega vremena vsekakor pridem :yea1: za drugo čelado pa se tehtnica nagiba bolj v NE smer :yawn:

Drgač pa kotzi, en velik RESPECT (beri - svaka čast), za korak, od besed k dejanjem

... :OK:

Se vidmo... :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To se pri nas ne da. Pri nas je kamen cenjena stvar, saj okoli še kar gradijo in ko zmanjka materiala ode kamen. :slap:

Drugače pa zelo posrečena fora.

Lp! Iztok

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

I Gorican i Bajakovo i Gradiska :naughty:

Da skratimo! Pivo? :naughty:

Još si aktivan na hr.rec.motocikli? Si bio u Fužinama? Ja sam na žalost radio :(

M@to aka Brut

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da skratimo! Pivo? :naughty:

Još si aktivan na hr.rec.motocikli? Si bio u Fužinama? Ja sam na žalost radio :(

M@to aka Brut

Na dan srecanja u Fuzinama kupio sam Varadera pa nisam stigo doci. Nemogu bas svugdje doci :whistle:

Ne pratim vise news grupe...

Popravljeno . Popravil linza
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!