Vanga Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Kotzi, za pot od našega vaškega bifeja - pardon bara, pa do vaše župnijske cerkve Marijinega Vnebovzetja, mi je garmin naračunal razdaljo 58,8 km, ki jih naj prevozim v času 46 min in 32 sek. V Nedeljo preverim, če ta podatka držita. :yea1: Glede na to, da štartama iz istega konca, bi lahko odšla skupaj. :whistle: Če si zainteresiran me pokliči(cifra v profilu), pri nas spijemo jutranjo kavo in ga pičimo do kotzija. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Gre kdo iz Primorske???? Če ne moram sam... V glavnem zagotovo pridem, če bo vreme... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Če bo vreme..........se zna zgodit, da pridem...........če ne druzga, vsaj na štrudl, pa da vas pozdravim.........majstr................se tipkamo, pa lahko skupaj pičiva iz brezovice Vanga......spet si bil viden za vikend.....čez postojno..........ta drugič, da nisi pozdravil :whistle: ....bo :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&...&code=14015 vreme zaenkrat dobr kaže :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Evo, Kotzi, tudi jaz sem frej u nedelo. Pridem, če bo le vreme! Za sopotnico pa še ne vem, a dela ta dan, a ne. Tudi za Golico, kot si omenu u PM ni problem. Jo bomo tud brez garmina našli :) Raza, dobr, da stanujeva 200m eden od druzga, pa se po forumu meniva za furo :slap: :D Se kej slišmo, pa gremo skupaj, OK? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 [ Raza, dobr, da stanujeva 200m eden od druzga, pa se po forumu meniva za furo :slap: :D Se kej slišmo, pa gremo skupaj, OK? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Mislim ,da bo to nedeljo tudi meni in boljši 1/2 ratalo priti. Se vidimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko U2nc Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Živjo a transalp tudi lahk pride :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Darko, ni problema. Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko U2nc Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 A lahk vprašam kje kdaj zakaj pa vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Še enkrat. Zbor je v Braslovčah 30.9.2007 ob 10. uri. Zbirali se bomo tja do 11. ure (da opravimo vse formalnosti okoli štrudlov, kave itd.) potem pa odrinemo proti Golici (avstrijski). Kje so Braslovče pa sem opisal eno stran nazaj. Naj mi tisti, ki sem jih obvestil preko PM-ja oprostijo, ampak to sem si dovolil, ker ni nujno, da vsak pogleda med dogodke. Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Še enkrat. Zbor je v Braslovčah 30.9.2007 ob 10. uri. Zbirali se bomo tja do 11. ure (da opravimo vse formalnosti okoli štrudlov, kave itd.) potem pa odrinemo proti Golici (avstrijski). Kje so Braslovče pa sem opisal eno stran nazaj. Naj mi tisti, ki sem jih obvestil preko PM-ja oprostijo, ampak to sem si dovolil, ker ni nujno, da vsak pogleda med dogodke. Lp! Iztok Ja rečem lahko samo hvala, da si me obvestil, ne pa, da se opravičuješ :) Sedaj tudi jaz potrjujem prihod, in sicer ena Vara, dve glavi. A si kaj skup potegnil, koliko nas bo, in koliko nas bo s prikolicami/solo? LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 (popravljeno) koliko nas bo, in koliko nas bo s prikolicami/solo?LP! Ja mam nekoliko prikolica pa da znam koju dovest/povet? :hmm: Popravljeno September 26, 2007. Popravil linza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 No zaenkrat kaže , da bomo podrli rekord prejšnjega srečanja 7ih varaderk. :010 :010 :010 Do sedaj je prijavljenih 10 varaderk in en transalp. Zanimivo je, da je samo Capriju, Majstru Cb1300, Vulcanu in DArku uspelo SOLO.(pa še to ni ziher) :whistle: Upam, da pa to ni zadnja cifra. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Linza! Prideš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbrane Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Še enkrat. Zbor je v Braslovčah 30.9.2007 ob 10. uri. Zbirali se bomo tja do 11. ure (da opravimo vse formalnosti okoli štrudlov, kave itd.) potem pa odrinemo proti Golici (avstrijski). Lp! Iztok V primeru nedeževnega vremena pridem tudi jaz. Boljša polovica pa še razmišlja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Naj mi tisti, ki sem jih obvestil preko PM-ja oprostijo, ampak to sem si dovolil, ker ni nujno, da vsak pogleda med dogodke. No, jest sm kr vesel da sm dobu PM, ker bi se znal zgodit da bi kej spregledal :worship: V primeru nedeževnega vremena pridem tudi jaz. Boljša polovica pa še razmišlja. Tudi moja situacija je identična mbrane-ovi... V primeru sprejemljivega vremena vsekakor pridem :yea1: za drugo čelado pa se tehtnica nagiba bolj v NE smer :yawn: Drgač pa kotzi, en velik RESPECT (beri - svaka čast), za korak, od besed k dejanjem ... :OK: Se vidmo... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 Linza! Prideš? Nevem. Htel bi ostat doma da se naspim. Videl bum v subotu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 Sjebal te Hvar... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 Sjebal te Hvar... :naughty: I Gorican i Bajakovo i Gradiska :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 (popravljeno) kako z vremenom.....kotzi....izdelaj vremensko postajo na vrtu :whistle: Popravljeno September 27, 2007. Popravil cb1300 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 To se pri nas ne da. Pri nas je kamen cenjena stvar, saj okoli še kar gradijo in ko zmanjka materiala ode kamen. :slap: Drugače pa zelo posrečena fora. Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 I Gorican i Bajakovo i Gradiska :naughty: Da skratimo! Pivo? :naughty: Još si aktivan na hr.rec.motocikli? Si bio u Fužinama? Ja sam na žalost radio :( M@to aka Brut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 (popravljeno) Da skratimo! Pivo? :naughty: Još si aktivan na hr.rec.motocikli? Si bio u Fužinama? Ja sam na žalost radio :( M@to aka Brut Na dan srecanja u Fuzinama kupio sam Varadera pa nisam stigo doci. Nemogu bas svugdje doci :whistle: Ne pratim vise news grupe... Popravljeno September 27, 2007. Popravil linza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 Alo Primorci, kje ste..???? Ne morem sam v Braslovče... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se