Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
:rolleyes: maliP vse najboljse ti zelim in veliko lepih,srecnih in uzivaskih km-jev na varici :worship:
Objavljeno
:rolleyes: maliP vse najboljse ti zelim in veliko lepih,srecnih in uzivaskih km-jev na varici :worship:

Pa sej res :)

Marjan tudi jaz se pridružujem Darkotovim željam :yea1:

Objavljeno

vse naj tud od mene se kej vidmo

Objavljeno

Vse najboljše iz Braslovč maliP!!

Pozdrav tudi Vinjetki!!

Lepe in varne km!!

Iztok

Objavljeno (popravljeno)

Vse najnaj malip :beer2: i Bihaća !Delam spet iin ni časa za moped spljoh :headbang:

Popravljeno . Popravil Orange
Objavljeno

Hvala vsem skupaj, plačam pijačo ko se vidmo, čez minuto pa neham praznavat! :naughty:

Objavljeno

Alo Varaderovci a gdo kam šiba danes :naughty: ?

Objavljeno

MZ Rihemberh v Braniku seveda.

Pride še kdo pogledat?

Objavljeno

MK Sokol v Lescah - letališče

Objavljeno

Moramo biti vsepovsod.....MK-Jezerski duhovi ...pri Ljutomeru :yea1:

Objavljeno

Čez Vršič na Branik (Rihembergovor zbor)Tam srečal Scottia ,Majstra in maliP ja ter Vinjetko :naughty: :Žal brez šotora tko da smo sam en pir spil pa v Lj. :headbang:

Objavljeno (popravljeno)

Da še jaz kako pripnem iz MZ Rihemberk-a na Braniku.

post-21039-1247346662_thumb.jpg

maliP-jeva Vara in Vinjetkina TransAlp-ka skrajno desno in nad njima prekrasen oblak ;)

post-21039-1247346676_thumb.jpg

Marjan aka maliP

post-21039-1247346687_thumb.jpg

Še enkrat tadva :)

post-21039-1247346697_thumb.jpg

In še Orange (na sredini) z kolegico in kolegom.

Lepo je bilo le prekratko je trajalo :)

Popravljeno . Popravil Scottie
Objavljeno

Gorenjci pa očitno napovejo datum, potem pa ne na stari, ne na novi lokaciji NIČ!

Tako v iskanju naredila en kratek krog, pa še ta ni uspel brez debelih DEŽNIH kapel.

Morda danes več sreče kar se dežja tiče.

Kam? Odločitev še ni padla! Mečemo pikado v zemljevid.

Objavljeno
Gorenjci pa očitno napovejo datum, potem pa ne na stari, ne na novi lokaciji NIČ!

Tako v iskanju naredila en kratek krog, pa še ta ni uspel brez debelih DEŽNIH kapel.

Morda danes več sreče kar se dežja tiče.

Kam? Odločitev še ni padla! Mečemo pikado v zemljevid.

Povej pa se mrbit kje dobimo! :naughty:

Objavljeno
Povej pa se mrbit kje dobimo! :naughty:

Si pa zodn! Ko si post tipkal, smo se že proti Korenu pelal.

Objavljeno

Jah jebat ga sem še psa pelu v hrib pol mal pospravu popoldne pa šibnu čez Črnivc do Nazar pa čez hrib do Vranskega in Trojan na krof pol pa domu zdj spet v Bihaću. :headbang:

Objavljeno

Mi smo jo pa kar do Ženevskega jezera mahnil.Naredili smo cca 2000 km,v petih dneh.Malo smo bli mokri od dežja in malo od vročine.Ekipa je bila vredu,le oba garmina se nista hotela uskladiti,pa je bilo mal problemov.Ampak tura je uspela. :010

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

post-20301-1249330490_thumb.jpgSobota nedelja sem se po Tolminskem podil pa mal v Italijo zavil (Bovec, Bošča, BReginj pa Furlanija)! Prasci so mi hmal motor obrnil, ko so se po tački praskal. post-20301-1249330560_thumb.jpgpost-20301-1249330648_thumb.jpg[attachmen

t=151545:02082009490.jpg]

post-20301-1249330722_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil maliP
Objavljeno

Ma je blo učerj vroč pod Krnom

Objavljeno
Ma je blo učerj vroč pod Krnom

Sva bla pa bliz, se bi mogu v Nadižo namočit, pa bi še mene sreču :beer2: , pol pa ne bi blo vroče!

Objavljeno

Zdravo, a se boste kej kmal dobil.....imam nekaj fotk razvitih iz srečanja v braslovčah in iz avstrijske fure.....vam dostavim, sam štrudl spečte :whistle:

Objavljeno
Zdravo, a se boste kej kmal dobil.....imam nekaj fotk razvitih iz srečanja v braslovčah in iz avstrijske fure.....vam dostavim, sam štrudl spečte :whistle:

Ne vem kaj dogaja varobanda? Spomladi veliko grmenja (obljub), med sezono vse tiho in ko bo termometer kazal 2 stopinji v pozni jeseni boste vsi spet močno zagnani in z velikim apetitom po štrudlu???????? Pa saj ni samo "štrudl"! Ti sam reč, da boš slike talov dne gospodovega na tej in tej lokaciji, pa bo.

Objavljeno
Ne vem kaj dogaja varobanda? Spomladi veliko grmenja (obljub), med sezono vse tiho in ko bo termometer kazal 2 stopinji v pozni jeseni boste vsi spet močno zagnani in z velikim apetitom po štrudlu???????? Pa saj ni samo "štrudl"! Ti sam reč, da boš slike talov dne gospodovega na tej in tej lokaciji, pa bo.

Raza mal slab kaže za uno furo naša ni za stvar če bom šu grem sam!V četrtek pridem dam pa se slišmo !

Objavljeno

a je kdu szi goriškega za en varči sprehod (beri: varadero treba vsakodnevno peljat na sprehod oz. na svoje potrebe....:D :naughty: )

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!