Guest maliP Objavljeno Avgust 7, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2009 a je kdu szi goriškega za en varči sprehod (beri: varadero treba vsakodnevno peljat na sprehod oz. na svoje potrebe.... :naughty: ) Tud sz goriškega smo, ti sam poklič in če se moja vara tist dan še ni uscala jo bomo pa mal vn pelal!
Orange Objavljeno Avgust 8, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2009 Danes ena lepa furca Lj-Gorica-Ucja-Sela Nevea-Predel-Vršić-Šnicl v Lovski koči nasprot Raze-LJ.Sory Raza amo bli tok sestradan da se nismo nč pofočkal :naughty: ! Sreču modro in rdečo Varo ne vem kje so vsi ste se poskril :naughty:
Darko U2nc Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 Pozdravcek Varaderovci mi pa vikend preziveli na morju 15 km naprej od Labina tko da sem malo mojo lubico peljal na morski zrak v nedeljo pa se v Reko in nato v Lj na meji Rupa videna KR vara kdo od tle lp :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
MIRci Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 Danes sem pa jaz naredil eno lepo furco in sicer Celje-SG-Lavamund-GOLICA-Eibiswald-Leutschach-Jurij-Zg. Kungota in v obratni smeri (nazaj grede 3 x moker - prevozil GOLICO v dežju in bil tudi edini motorist na vrhu). Moram poivedati, da je cesta skoz super in bom vožnjo kmalu ponovil. :evilgrin: Slike dodam kasneje.
MIRci Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 Evo še slikce, sicer malo slabše kvalitete, ker so slikane s telefona.
xenon900 Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 (popravljeno) http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...t&id=149845] Zdravo! Mi lahko poveš kje je tole jezero ? Hvala Popravljeno Avgust 11, 2009. Popravil xenon900
raza Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 Zdravo! Mi lahko poveš kje je tole jezero ? Hvala Dolina Maltatal. Hitri routebook: Villach-Spittal-Gmund-Malta-Koschach-Mentebauerhutte(1704m) Asfalt do jeza. GPS koordinate(parkirišče) N46 58.834 E13 20.142 Do jezera je še cca 10 minut hoje.
Dragothic Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 Danes sem pa jaz naredil eno lepo furco in sicer Celje-SG-Lavamund-GOLICA-Eibiswald-Leutschach-Jurij-Zg. Kungota in v obratni smeri (nazaj grede 3 x moker - prevozil GOLICO v dežju in bil tudi edini motorist na vrhu). Moram poivedati, da je cesta skoz super in bom vožnjo kmalu ponovil. :evilgrin: Slike dodam kasneje. Pa brez mene.
xenon900 Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 Dolina Maltatal. Hitri routebook: Villach-Spittal-Gmund-Malta-Koschach-Mentebauerhutte(1704m) Asfalt do jeza. GPS koordinate(parkirišče) N46 58.834 E13 20.142 Do jezera je še cca 10 minut hoje. Hvala še enkrat ! Na Malti sem že bil vendar sem tole spregledal . LP
baronmarjan Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 Evo še slikce, sicer malo slabše kvalitete, ker so slikane s telefona.
MIRci Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 Pa brez mene. Saj sem te povabil, pa ni bilo volje. :naughty: Pa drugič.
jolo Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Tud sz goriškega smo, ti sam poklič in če se moja vara tist dan še ni uscala jo bomo pa mal vn pelal! kaj je kdu leti gore na forumu za en điret dns popudan...? :alien1:
Mary Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 kaj je kdu leti gore na forumu za en điret dns popudan...? :alien1: Ob kateri uri?
jolo Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 jeb,e,m ti osu...me je pička nad očke...in je šow điro rakom žvižgat...( drugič.....
baronmarjan Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 jst sm tud zadnjič dobil oso v čelado in ko sem med vožnjo gledal kje je,se je avto pred menoj ustavu,je abs dalal na polno,ustavu sm se meter pred avtom,oso je pa zgleda zaviralna sila vun vrgla,letos je pa na splošno veliko os,tako da se ne furajte z odprtim vizirjem.
filipe Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 danes v mozirju pred restavracijo gaj bila modra vara.bil mogoče kdo od vas?
kotzi Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Hudiča!! Pa sem še pogledal, če mogoče koga poznam v restavraciji, ko sem videl tvojo Varo. Škoda!! Hčerka je imela rojstni dan in nisem bil v popolni opremi! Upam, da se drugič srečava, če ne prej pa na ŠTRUDLU v Braslovčah. Lepe in varne km! Lp! Iztok
filipe Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 Hudiča!! Pa sem še pogledal, če mogoče koga poznam v restavraciji, ko sem videl tvojo Varo. Škoda!! Hčerka je imela rojstni dan in nisem bil v popolni opremi! Upam, da se drugič srečava, če ne prej pa na ŠTRUDLU v Braslovčah. Lepe in varne km! Lp! Iztok sem kar slutil ,da bi bi bila tvoja, samo nisem vedel kje bi te iskal. kosi se pa odpeljal sem te videl samo še vhrbet. pa kdaj drugič. lp stane
Scottie Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 ... če ne prej pa na ŠTRUDLU v Braslovčah... A že veš za kak datum? Letos je namreč prava Varadero žalost. Nobene komunikacije nobene fure A vsi delate cele dneve ali kako?
raza Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Letos je namreč prava Varadero žalost. Nobene komunikacije nobene fure Organitiraj, sporoči datum in evo nas! druge čakat. Enkrat eden, enkrat drugi! Knjiga na strani 2009 je še nedolžna!
sayo Objavljeno Avgust 24, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Prvi vikend v septembru na Kolpo v Podzemelj s šotori seveda če bo lepo vreme, ne pozabite polne MAXIE PIRA ( ledenega )
svizec Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Ja to pa ni slab predlog,sam ne predolgo čakat da nebo prej zima saj se hecam! Ampak bi pa res bilo lepo da se srečamo in spoznamo,kr razen letečega ne poznam še nobenega. Koliko nas pa je vseh skupaj sploh z našimi varicami??? mojamiska 1
Darko U2nc Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 pozdravcek vsem tle gor evo konc dopusta Kotzi kdaj bo strudl MIRci a te lahk vprasam kje si to sipo nabavil in kako zdej to zgleda glede vetra lp
Scottie Objavljeno Avgust 25, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2009 Prvi vikend v septembru na Kolpo v Podzemelj s šotori seveda če bo lepo vreme, ne pozabite polne MAXIE PIRA ( ledenega ) Ni slab predlog le, da midva bi lahko prišla samo za en dan. (maliotrocipress)
kamerad Objavljeno Avgust 25, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2009 Nej hudič,da se nebi pofočkal Tud medva za en dan (domotožnaženičkapress) LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se