kotzi Objavljeno Avgust 25, 2009 Objavljeno Avgust 25, 2009 Prvi vikend v septembru na Kolpo v Podzemelj s šotori seveda če bo lepo vreme, ne pozabite polne MAXIE PIRA ( ledenega ) Na žalost prvi vikend v Septembru ne morem, upam, da bo slabo vreme in da boste prestavili!! Drugače pa tudi midva navijava bolj za en dan! Lepe in varne km! Iztok
raza Objavljeno Avgust 25, 2009 Objavljeno Avgust 25, 2009 Prvi vikend v septembru na Kolpo v Podzemelj s šotori seveda če bo lepo vreme, ne pozabite polne MAXIE PIRA ( ledenega ) ŠOTOR pa kufr PIRA- pa saj to liči na nek mini motozbor! Šotore smo že mal prerasl, tako da sva bolj za enodnevno varjanto, sicer pa 1.vikend v septembru nama ni glih na kožo pisan, ker sva v tem času ravno na morskem dopustu (počakava z dopustom, da gredo vreščeči oroci z morja v šolske klopi).
MIRci Objavljeno Avgust 25, 2009 Objavljeno Avgust 25, 2009 MIRci a te lahk vprasam kje si to sipo nabavil in kako zdej to zgleda glede vetra lp Kupil sem jo pri Promotor v Drešinji vasi. Obnese se odlično, stestirano zadnjih 5 dni (četrtek do včeraj), ko sva bila z Dragothicom v Bosni, Črni Gori in Cro. Ca 2300 km polnih lepih vtisov. Album bo še narejen.
Darko U2nc Objavljeno Avgust 25, 2009 Objavljeno Avgust 25, 2009 Kupil sem jo pri Promotor v Drešinji vasi. Obnese se odlično, stestirano zadnjih 5 dni (četrtek do včeraj), MIRci dejmi pol se ceno zaupaj lahk na PM
Fakin Objavljeno Avgust 26, 2009 Objavljeno Avgust 26, 2009 A že veš za kak datum? Letos je namreč prava Varadero žalost. Nobene komunikacije nobene fure A vsi delate cele dneve ali kako? Ni "glavnega" ki bi začel z aktivnostmi!! Jaz sem "sveži", pa nikogar ne poznam, bi pa se z veseljem udeležil kakega druženja, ker imam kup vprašanj za izkušene lastnike Varader!!! Bi mi pa tud pasalo bolj za dan, kot dva..................kdo bo pa "cucke" nahranil????
Fakin Objavljeno Avgust 26, 2009 Objavljeno Avgust 26, 2009 Prvi vikend v septembru na Kolpo v Podzemelj s šotori seveda če bo lepo vreme, ne pozabite polne MAXIE PIRA ( ledenega ) Kaj pa jaz ko imam KAPPO????
Scottie Objavljeno Avgust 26, 2009 Objavljeno Avgust 26, 2009 Kaj pa jaz ko imam KAPPO???? Ti ostaneš na žalost žejen No mogoče ti odstopi kdo kak požirek če boš priden
Fakin Objavljeno Avgust 26, 2009 Objavljeno Avgust 26, 2009 Ti ostaneš na žalost žejen No mogoče ti odstopi kdo kak požirek če boš priden Enota za pridnost : " 1 FAKIN" Mogoče pa v Kappo paše kaj drugega? Mogoče domače "borovničke"????
sayo Objavljeno Avgust 26, 2009 Avtor Objavljeno Avgust 26, 2009 Kaj pa jaz ko imam KAPPO???? A to maš LANCIO KAPPO, veš kolk tam lahko pira pripelješ
Fakin Objavljeno Avgust 26, 2009 Objavljeno Avgust 26, 2009 A to maš LANCIO KAPPO, veš kolk tam lahko pira pripelješ Ne nimam............žal!!! Mam pa KAPPA trenerko......dva žepa za dva pira en za tebe en pa bo moj!!!! no zdaj pa zares.......bo srečanje al ja???? Lp
STAR Objavljeno Avgust 26, 2009 Objavljeno Avgust 26, 2009 Prvi vikend v septembru na Kolpo v Podzemelj s šotori seveda če bo lepo vreme, ne pozabite polne MAXIE PIRA ( ledenega ) Čeprav bi se rad udeležil srečanja, me prvi vikend v septembru ne bo, ker kolesarim: v soboto na Ptuji, v nedeljo v Wildonu.
Dragothic Objavljeno Avgust 26, 2009 Objavljeno Avgust 26, 2009 Evo če kirga zanima fura po jugi. http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1919_195
horn3t Objavljeno Avgust 27, 2009 Objavljeno Avgust 27, 2009 :topic:Trenutno nekaj ne deluje. Dobim tole: Album: Potepanje po Hrvaški, Bosni in Hercegovini in Črni gori (5 dni, 2350 km) 1215182124 You have an error in your SQL syntax; check the manual that correspondsto your MySQL server version for the right syntax to use near '' atline 1 LP
horn3t Objavljeno Avgust 27, 2009 Objavljeno Avgust 27, 2009 Sedaj deluje. Čestitam za dobre slike. LP
Scottie Objavljeno Avgust 27, 2009 Objavljeno Avgust 27, 2009 Evo če kirga zanima fura po jugi. http://www.motosvet....hp?cid=1919_195 Kdo je to na oranžni vari? Orange? Kateri so ti kovčki na njegovi Vari? Na TEJ sliki!
raza Objavljeno Avgust 27, 2009 Objavljeno Avgust 27, 2009 Kdo je to na oranžni vari? Orange? Kateri so ti kovčki na njegovi Vari? Na TEJ sliki! MIRci
Majesty Objavljeno Avgust 27, 2009 Objavljeno Avgust 27, 2009 Kateri so ti kovčki na njegovi Vari? alpos
MIRci Objavljeno Avgust 27, 2009 Objavljeno Avgust 27, 2009 Sedaj deluje. Čestitam za dobre slike. LP Hvala, v imenu obeh.
Scottie Objavljeno Avgust 27, 2009 Objavljeno Avgust 27, 2009 Res je.:evilgrin: Si jih sam predelal da pašejo na Givi (ali kake druge) nosilce? Ali si naredil nosilce sam? Koliko stane par in kateri model kovčka je to? Če nisem pretečen seveda
Offroad Objavljeno Avgust 27, 2009 Objavljeno Avgust 27, 2009 Pozdrav drugari! Slike su super i drago mi je da smo se ponovo sreli!
Orange Objavljeno Avgust 27, 2009 Objavljeno Avgust 27, 2009 Kdo je to na oranžni vari? Orange? Kateri so ti kovčki na njegovi Vari? Na TEJ sliki! Nak ni Orange Jaz imam Givi, se je pa ze sam javu!!Kje si bil Mirci nis nč skoz Bihač hodu!
MIRci Objavljeno Avgust 27, 2009 Objavljeno Avgust 27, 2009 Peljala sva se mimo Bihaća. Ni bilo nobenega odgovora, pa se nisva ustavljala. Pa drugič. LP!
kamerad Objavljeno Avgust 31, 2009 Objavljeno Avgust 31, 2009 Prvi vikend v septembru se bliža Kva dogaja Bom mogu ves cviček sam požrt al kva banda varaderovska LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se