Orange Objavljeno September 19, 2009 Opozori Objavljeno September 19, 2009 jej če ne bi mew bndime......bi rade volje prišel....lahko pa še pridem, kaj pa vem... ZA INFO....to je proti logarski dolini?nekje tam wkuli?....lih da vem, da če slučajno mi znese pridt, da vem kam se wbrnt... je kdu szi primorske dad gre, da bi šli wkop??((ČE SPLOH GREM...!!?) Trgatve KOTZI trgatve če prov zastopim(sem mal primorca )
kotzi Objavljeno September 19, 2009 Opozori Objavljeno September 19, 2009 O superca, Iztok mi lahko poveš do kdaj približno traja taka reč? Si si zamislil tudi kako furo? Lahko pride še kaka Transalpka? No dovolj vprašanj za sedaj Ni problema, vendar te opozarjam na naslednje: Tudi Darko U2nc je prišel na prvo srečanje z Transalpko, naslednje leto že z Varaderom. To je v redu!!! En drug varaderovc (ne bom ga imenoval, je pa velik in ima Črno varo in bo na ta dan v Omišu) pa je pripeljal s seboj svojo ženo z Transalpko, letos pa ne sme priti!! To pa ni v redu!! Upam, da je to Vinjetka vzela za hec!! Upam, da se vidimo! Iztok
Scottie Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Ni problema, vendar te opozarjam na naslednje: Tudi Darko U2nc je prišel na prvo srečanje z Transalpko, naslednje leto že z Varaderom. To je v redu!!! En drug varaderovc (ne bom ga imenoval, je pa velik in ima Črno varo in bo na ta dan v Omišu) pa je pripeljal s seboj svojo ženo z Transalpko, letos pa ne sme priti!! To pa ni v redu!! Upam, da je to Vinjetka vzela za hec!! Upam, da se vidimo! Iztok Se vidimo , sem zrihtal varstvo za nedeljo tako, da definitivno prideva. Vendar brez prijatelja z Transalpko (no menda brez) Upam, da nas bo čimveč. Aja Vulkanu sem pisal na PM, da mu lahko pošljem veliko (primerno za tisk) sliko mojega Avatarja za tiskanje novih majic lahko pa bi se dogovorili, da bi še kaj dopisali recimo Varadero štrudl, Braslovče 2009 na prednjo stran majice. Jaz bi definitivno vzel dve. Kaj velite
Vanga Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Hello, se vidimo!!!!:naughty: Letos na dveh kolesih. Brez medicinskih pripomočkov.
kotzi Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Se vidimo , sem zrihtal varstvo za nedeljo tako, da definitivno prideva. Vendar brez prijatelja z Transalpko (no menda brez) Upam, da nas bo čimveč. Aja Vulkanu sem pisal na PM, da mu lahko pošljem veliko (primerno za tisk) sliko mojega Avatarja za tiskanje novih majic lahko pa bi se dogovorili, da bi še kaj dopisali recimo Varadero štrudl, Braslovče 2009 na prednjo stran majice. Jaz bi definitivno vzel dve. Kaj velite Mislim, da je ta z štrudlom na majico prehuda?! Kdo bi jo pa nosil? Lahko pa imaš ti usrano od štrudla!! Imamo pa že majice, kdor pa je še nima, pa lahko kontaktira Vulcana. Tako je moje mnenje, povejte še drugi! Mogoče ne bi bilo slabo, če bi jih imeli gor, tisti, ki jih že imamo? Me veseli, da prideta. Jutri napišem seznam tistih, ki so potrdili do sedaj svoj prihod. Sproti se bo dopolnjeval. Zgleda da nas bo za nov rekord!! Lp! Iztok
Fakin Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Mislim, da je ta z štrudlom na majico prehuda?! Kdo bi jo pa nosil? Lahko pa imaš ti usrano od štrudla!! Imamo pa že majice, kdor pa je še nima, pa lahko kontaktira Vulcana. Tako je moje mnenje, povejte še drugi! Mogoče ne bi bilo slabo, če bi jih imeli gor, tisti, ki jih že imamo? Me veseli, da prideta. Jutri napišem seznam tistih, ki so potrdili do sedaj svoj prihod. Sproti se bo dopolnjeval. Zgleda da nas bo za nov rekord!! Lp! Iztok Kotzi hvala za info glede majic; sem že kontaktiral Vulcana! Tudi jaz uradno prijavljam prihod na "varadero štrudl" in seveda ne sam, tudi moja bo zraven!!! Lp
tomažp Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Jaz bi se tudi najavil na srečanje. Za lani mi je zmanjkalo časa, v Piran sem naletel naključno, sedaj pa mora ratat. Upam, da še v družbi ene transalpke.
anja37 Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Kaj ženske pridemo v poštev??? tudi če nimamo varaderote
linza Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Primio poziv od Leteceg, dad tu sve od sebe da dodjem.
HRC Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Kaj ženske pridemo v poštev??? tudi če nimamo varaderote ...no družba bomo zdaj,bomo načelni al kavalirji
HRC Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Kaj ženske pridemo v poštev??? tudi če nimamo varaderote ...no družba kaj bomo zdaj,bomo načelni al kavalirji
anja37 Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 ...no družba kaj bomo zdaj,bomo načelni al kavalirji Sam povejte pol kdaj in kje,jst mam še dve kolegici,prideta z mnao....
Fakin Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 ...no družba kaj bomo zdaj,bomo načelni al kavalirji Z dolžnim spoštovanjem do anje37 in njene Yamahe bi jaz bil vseeno načelen in bi poskusil to srečanje ohraniti kot "VARADERO". Moto srečanj in zborov je celo leto polno, "varadere" pa se dobimo komaj (samo) 1x letno. To je moje mnenje, dajte še vi napisat svoje. Pa prosim brez kakšne zamere! Lp
anja37 Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Z dolžnim spoštovanjem do anje37 in njene Yamahe bi jaz bil vseeno načelen in bi poskusil to srečanje ohraniti kot "VARADERO". Moto srečanj in zborov je celo leto polno, "varadere" pa se dobimo komaj (samo) 1x letno. To je moje mnenje, dajte še vi napisat svoje. Pa prosim brez kakšne zamere! Lp Ma hvala,saj hodim povsod z mojo yamahco....Vi kr uživajte pol in se lepoo mejte....
kamerad Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 anja37 jo pa zmano mahn v trgatev pa še kolegice prpel, boste imele polne roke dela kotzi, koga kur..a ste pa izbral to soboto saj so vsi varaderovci dežele cvička v trgatvi Kdu bo pa brente nosu??? Bom cel tedn na kolenih,da bo d...... LP
MIRci Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 kotzi, koga kur..a ste pa izbral to soboto saj so vsi varaderovci dežele cvička v trgatvi LP Nisi dobro pogledal vabila, saj ni v soboto, ampak v nedeljo.
HRC Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Nisi dobro pogledal vabila, saj ni v soboto, ampak v nedeljo. Izgleda,da možakar prazni "starino "iz sodov pa že slabo vidi :lol1:
Scottie Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Kaj ženske pridemo v poštev??? tudi če nimamo varaderote Odločanje o načelnosti in kavalirstvu mora definitivno podati "kotzi" saj to ni "Varadero srečanje" temveč "Varadero štrudl", ki ga organizira že mislim, da tretje leto on. Ave "kotzi"
HRC Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Odločanje o načelnosti in kavalirstvu mora definitivno podati "kotzi" saj to ni "Varadero srečanje" temveč "Varadero štrudl", ki ga organizira že mislim, da tretje leto on. Ave "kotzi" Scottie,tole pa tudi jaz podpišem :yes:
Darko U2nc Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Pozdravcek Varaderovci Kotzi sem prebral tvojo grenko izkusnjo hvala za povabilo na super strudl in srecanje nevem se kako bo kej z klubskimi obveznostmi glede obiska v Labinu kjer ima mk Templars moto srecanje se pa zna zgodit da pa pridem pozdravit varaderovce k je to srecanje le enkrat letno in nebi rad zamudil strudla tvoje M. pozdravcek tudi njej lp
anja37 Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 anja37 jo pa zmano mahn v trgatev pa še kolegice prpel, boste imele polne roke dela kotzi, koga kur..a ste pa izbral to soboto saj so vsi varaderovci dežele cvička v trgatvi Kdu bo pa brente nosu??? Bom cel tedn na kolenih,da bo d...... juhuhu,kdaj sam reč.....smo takoj za akcijo-seveda pobiranje,obiranje,peštanje grozja...... LP
kotzi Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 anja37 jo pa zmano mahn v trgatev pa še kolegice prpel, boste imele polne roke dela kotzi, koga kur..a ste pa izbral to soboto saj so vsi varaderovci dežele cvička v trgatvi Kdu bo pa brente nosu??? Bom cel tedn na kolenih,da bo d...... Kamerad!! Res si pravi kamerad, si me rešil iz zagate!! Sej to srečanje ni čisto Varadero, vendar nekje se je treba ustavit. Pa še moje ni doma, ne vem kaj bi rekla ! Verjetno bi ga "posral " karkoli bi napisl! Anja37, upam, da se boste imele lepo! Pa brez zamere! Drugače pa je srečanje v Nedeljo!! Za vreme sem se pa že zmenil, tako da... Lp! Iztok
kotzi Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Takole: Prijavljeni do sedaj oz. potrdili prihod: CPU - 2 Fakin - 2 Raza - 2 Leteči - 2 Orange - 1 HRC - 2 BaronMarjan - 1 Scottie - 2 Majster - 1 Calmo - 1 XLMV - 2 Vulcan - ? Renzy - 2 Mirci - 1 Svizec - 1 M@to-1 Royal - 2 Saxl57 - 2 Niko - 2 Brko - 2 Majesty - 1 Dragothic - 1 Vanga - 1 Mali Piki - 2 Gargamel - 1 Žalec - 1 Makib - 1 TomažP -1 Sandi - 1 Če sem se kje zmotil, me prosim opozorite, ostale bomo dodajali sproti! Zaenkrat 29 varaderov!!! Lp! Iztok
anja37 Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 anja37 jo pa zmano mahn v trgatev pa še kolegice prpel, boste imele polne roke dela kotzi, koga kur..a ste pa izbral to soboto saj so vsi varaderovci dežele cvička v trgatvi Kdu bo pa brente nosu??? Bom cel tedn na kolenih,da bo d...... Kamerad!! Res si pravi kamerad, si me rešil iz zagate!! Sej to srečanje ni čisto Varadero, vendar nekje se je treba ustavit. Pa še moje ni doma, ne vem kaj bi rekla ! Verjetno bi ga "posral " karkoli bi napisl! Anja37, upam, da se boste imele lepo! Pa brez zamere! Drugače pa je srečanje v Nedeljo!! Za vreme sem se pa že zmenil, tako da... Lp! Iztok HVALA PA LEPO SE MEJTE TUDI VI ..Jst pa grem raje v trte in.....
Scottie Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Takole: Prijavljeni do sedaj oz. potrdili prihod: CPU - 2 Fakin - 2 Raza - 2 Leteči - 2 Orange - 1 HRC - 2 BaronMarjan - 1 Scottie - 2 Majster - 1 Calmo - 1 XLMV - 2 Vulcan - ? Renzy - 2 Mirci - 1 Svizec - 1 M@to-1 Royal - 2 Saxl57 - 2 Niko - 2 Brko - 2 Majesty - 1 Dragothic - 1 Vanga - 1 Mali Piki - 2 Gargamel - 1 Žalec - 1 Makib - 1 TomažP -1 Sandi - 1 Če sem se kje zmotil, me prosim opozorite, ostale bomo dodajali sproti! Zaenkrat 29 varaderov!!! Lp! Iztok Ne moreš da verjameš
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se