varadero1000 Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Takole: Prijavljeni do sedaj oz. potrdili prihod: CPU - 2 Fakin - 2 Raza - 2 Leteči - 2 Orange - 1 HRC - 2 BaronMarjan - 1 Scottie - 2 Majster - 1 Calmo - 1 XLMV - 2 Vulcan - ? Renzy - 2 Mirci - 1 Svizec - 1 M@to-1 Royal - 2 Saxl57 - 2 Niko - 2 Brko - 2 Majesty - 1 Dragothic - 1 Vanga - 1 Mali Piki - 2 Gargamel - 1 Žalec - 1 Makib - 1 TomažP -1 Sandi - 1 Če sem se kje zmotil, me prosim opozorite, ostale bomo dodajali sproti! Zaenkrat 29 varaderov!!! Lp! Iztok evo ta 30 ta Boris in Rosa
kotzi Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Super!! Računam še na ene par kom!! Lp! Iztok P.s. Sem pozabu povedat, ne bo štrudl, ampak štrudlček. Iz enega pleha se da narezat 2o kosov ali pa 100!! Ne se bat, sem že danes enega speku! Da bo malo uležan!!
Orange Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Super!! Računam še na ene par kom!! Lp! Iztok P.s. Sem pozabu povedat, ne bo štrudl, ampak štrudlček. Iz enega pleha se da narezat 2o kosov ali pa 100!! Ne se bat, sem že danes enega speku! Da bo malo uležan!! A loh pridem z umazano varo (GLEDE NA LANSKO FURCO PO BLATU) me je zadnjič dež dobu pa še nism spucu!
kotzi Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 A loh pridem z umazano varo (GLEDE NA LANSKO FURCO PO BLATU) me je zadnjič dež dobu pa še nism spucu! Ti jo kar spuč!! Bo na skupni sliki lepa!! Letos bo malo" offrouda", pa še lepo vreme bo!! Iztok
MIRci Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 A loh pridem z umazano varo (GLEDE NA LANSKO FURCO PO BLATU) me je zadnjič dež dobu pa še nism spucu! Tudi jaz ne bom imel ravno ful zglancane, važno je, da se vidi barva...:evilgrin:
kotzi Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Tudi jaz ne bom imel ravno ful zglancane, važno je, da se vidi barva... Evo, se že grupirajo!!! Iztok
Leteči Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 anja37 jo pa zmano mahn v trgatev pa še kolegice prpel, boste imele polne roke dela kotzi, koga kur..a ste pa izbral to soboto saj so vsi varaderovci dežele cvička v trgatvi Kdu bo pa brente nosu??? Bom cel tedn na kolenih,da bo d...... Kamerad!! Res si pravi kamerad, si me rešil iz zagate!! Sej to srečanje ni čisto Varadero, vendar nekje se je treba ustavit. Pa še moje ni doma, ne vem kaj bi rekla ! Verjetno bi ga "posral " karkoli bi napisl! Anja37, upam, da se boste imele lepo! Pa brez zamere! Drugače pa je srečanje v Nedeljo!! Za vreme sem se pa že zmenil, tako da... Lp! Iztok Upam da bo šla Africa twin skozi cenzuro Kotzi in kje si trasiral letošnjo panoramsko vožnjo, tale offroad se sliši zanimivo :naughty:
Reggi Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 (popravljeno) evo ta 30 ta Boris in Rosa 31 bo Reggi-1 Popravljeno September 21, 2009. Popravil Reggi
kotzi Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Reggi super!! Za offroad boš pa ti Leteči verjetno razočaran!! Sem iskal stepe, puščavo, peščine, pa nisem najdu nič od tega sploh!! Tako, da bo to kar lepo široka cesta macadam!! Za nekatere od nas je to že eksotika!! Kar se tiče Afrike: Normalno se mi zdi, da partner pride z drugim motorjem, tudi dober frend od kakega varaderovca je že prišel zraven, vendar, če se preveč odpremo imam jaz še vsaj 30 svojih prijateljev z drugimi motorji. Tako, da naj bo to tako kot smo zastavili. Upam, da mi ne bo kdo zameril!! Lp! Iztok
cb1300 Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Reggi super!! Za offroad boš pa ti Leteči verjetno razočaran!! Sem iskal stepe, puščavo, peščine, pa nisem najdu nič od tega sploh!! Tako, da bo to kar lepo široka cesta macadam!! Za nekatere od nas je to že eksotika!! Kar se tiče Afrike: Normalno se mi zdi, da partner pride z drugim motorjem, tudi dober frend od kakega varaderovca je že prišel zraven, vendar, če se preveč odpremo imam jaz še vsaj 30 svojih prijateljev z drugimi motorji. Tako, da naj bo to tako kot smo zastavili. Upam, da mi ne bo kdo zameril!! Lp! Iztok Zdravo, če mi znese časovno, pridem na štrudl, pa prinesem slikce od prvega srečanja........od vare mam pa sam še majčko,......bi šlo?
anja37 Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Reggi super!! Za offroad boš pa ti Leteči verjetno razočaran!! Sem iskal stepe, puščavo, peščine, pa nisem najdu nič od tega sploh!! Tako, da bo to kar lepo široka cesta macadam!! Za nekatere od nas je to že eksotika!! Kar se tiče Afrike: Normalno se mi zdi, da partner pride z drugim motorjem, tudi dober frend od kakega varaderovca je že prišel zraven, vendar, če se preveč odpremo imam jaz še vsaj 30 svojih prijateljev z drugimi motorji. Tako, da naj bo to tako kot smo zastavili. Upam, da mi ne bo kdo zameril!! Lp! Iztok joj ti pa sam pišeš,da mi ne bu kdu zanjru...budi odlučn in rjeci muž beseda Pa da mi ne bo kdo zameru!!!! LP anja...
Scottie Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 joj ti pa sam pišeš,da mi ne bu kdu zanjru...budi odlučn in rjeci muž beseda Pa da mi ne bo kdo zameru!!!! LP anja... Huda Kozinka Kaj pwoli nemste dwoli u Kozini, ki bliže kšne bndime Nu sej lepu, da še dolencm malu pokažste kaku se zadevi strjže :naughty:
anja37 Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Huda Kozinka Kaj pwoli nemste dwoli u Kozini, ki bliže kšne bndime Nu sej lepu, da še dolencm malu pokažste kaku se zadevi strjže :naughty: JE LEPU NJE,DA SE POKAŽE,SAJ NI PANIKE SAM PRITE DOLENCI-NE BO VAM ŽAU.... Ma mo lopate,vile,pa še štalo in treba
HRC Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 ...tule se jih je tudi zbralo eno par
kotzi Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 ...tule se jih je tudi zbralo eno par Kje si pa to najdu?? Najprej sem mislil, da je skladišče, vendar je prva rdeča stari model!? Fajn zgleda!! Mislim pa, da nas bo več!! Iztok
Fakin Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Kje si pa to najdu?? Najprej sem mislil, da je skladišče, vendar je prva rdeča stari model!? Fajn zgleda!! Mislim pa, da nas bo več!! Iztok Mislite ali veste???? Pomoč ljudstva??? Pa še ena na to temo
HRC Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Kje si pa to najdu?? Najprej sem mislil, da je skladišče, vendar je prva rdeča stari model!? Fajn zgleda!! Mislim pa, da nas bo več!! Iztok Ma,malo šarim po netu,sem še kar na bol....,pa mam cajta da čez teče:book:
kotzi Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Mislite ali veste???? Pomoč ljudstva??? Pa še ena na to temo Mater, kaj jih je!! To bomo pa težko dosegli! Zgleda pa fajn, a se ve kje je to bilo? Iztok
Fakin Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Mater, kaj jih je!! To bomo pa težko dosegli! Zgleda pa fajn, a se ve kje je to bilo? Iztok Kotzi na tem linku je "čuda" vsega : http://users.bart.nl/~stikfort/new_international_site/vim/vim_info.html Tudi info o tem kar te zanima!!!
Scottie Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Mater, kaj jih je!! To bomo pa težko dosegli! Zgleda pa fajn, a se ve kje je to bilo? Iztok Tudi štrudla bi šlo preveč :naughty:
Fakin Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Kotzi, ti imajo tudi Varadere!!! So tudi vabljeni?
kotzi Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Prisotnost potrdila tudi Valentinka - 2 in Banko - 1 Lp! Iztok
Scottie Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Prisotnost potrdila tudi Valentinka - 2 in Banko - 1 Lp! Iztok Olalaaa, bo treba it na kako parkirišče in jih postavit v vrsto pa slikat. Če pridemo vsi, ki smo najavljeni bo res en poseben event
kotzi Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Takole: Prijavljeni do sedaj oz. potrdili prihod: CPU - 1 Fakin - 2 Raza - 2 Leteči - 2 Orange - 1 HRC - 2 BaronMarjan - 1 Scottie - 2 Majster - 1 Calmo - 1 10 kom XLMV - 2 Vulcan - ? Renzy - 2 Mirci - 1 Svizec - 1 M@to-1 Royal - 2 Saxl57 - 2 Niko - 2 Brko - 2 10 kom Majesty - 1 Dragothic - 1 Vanga - 1 Mali Piki - 2 Gargamel - 1 Reggi - 1 Makib - 1 TomažP -1 Sandi - 1 Varadero1000 - 2 10 kom Valentinka193cbc - 2 Banko - 1 Če sem se kje zmotil, me prosim opozorite, ostale bomo dodajali sproti! Zaenkrat 32 varaderov!!! Lp! Iztok
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se