Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdravljeni Varaderovci...

Sem po izkušmjah mlad voznik novega Varaderota...

...a se Vam lahko pridružim na srečanju :)

Lp & mnogo varnih km

Boštjan

Objavljeno

Pa pridem še jaz, da prebijemo magičnih 40...

Objavljeno

Zdej so pa že take cifre, da lahko pričakujemo še kakega anonimneža, ki spremlja dogajanje na forumu!!!!

Kotzi naroč SCT, da nemudoma podaljša ulico trance_41_w00t2.giftrance_41_w00t2.gif

Uradni fotograf pa ne sme pozabiti vseh mogočih objektivov, da bo vso druščino sploh na sliko dobu. Fotoshop trance_26_nono.gif .

Objavljeno

Od 9-9:30 na pump v Kamniku tam ko lani !OK

OB 9! nč 9:30, ker če potem vzameš še akademsko četrt bomo hudo pozn. Glede na pričakovano gužvo nebi rad zamudil štrudla!!!!

Objavljeno

trance_43_wavetowel2.giftrance_43_wavetowel2.giftrance_43_wavetowel2.giftrance_43_wavetowel2.giftrance_43_wavetowel2.giftrance_43_wavetowel2.giftrance_43_wavetowel2.giftrance_43_wavetowel2.giftrance_43_wavetowel2.giftrance_43_wavetowel2.giftrance_43_wavetowel2.gif

Forty.jpg

Objavljeno

Zdej so pa že take cifre, da lahko pričakujemo še kakega anonimneža, ki spremlja dogajanje na forumu!!!!

Kotzi naroč SCT, da nemudoma podaljša ulico trance_41_w00t2.giftrance_41_w00t2.gif

Uradni fotograf pa ne sme pozabiti vseh mogočih objektivov, da bo vso druščino sploh na sliko dobu. Fotoshop trance_26_nono.gif .

OK worship.gif

Objavljeno

A bo tud kdo z Bele krajine al pa Dolenjske,da se dobimo in gremo skupaj naprej ???

Ps.

trance_19_hmm.gif upam da moja vara nebo preveč sramežljiva ko bo v tako številčni druščini svojih "sestric" trance_25_naughty.gif

Objavljeno

A bo tud kdo z Bele krajine al pa Dolenjske,da se dobimo in gremo skupaj naprej ???

Ps.

trance_19_hmm.gif upam da moja vara nebo preveč sramežljiva ko bo v tako številčni druščini svojih "sestric" trance_25_naughty.gif

To bom npr. jaz - mal od NM proti KK...

Objavljeno

Takole: Prijavljeni do sedaj oz. potrdili prihod:

CPU - 1

Fakin - 2

Raza - 2

Leteči - 2

Orange - 1

HRC - 2

BaronMarjan - 1

Scottie - 2

Majster - 1

Calmo - 1 10 kom

XLMV - 2

Vulcan - ?

Renzy - 2

Mirci - 1

Svizec - 1

M@to-1

Royal - 2

Saxl57 - 2

Niko - 2

Brko - 2 20 kom

Majesty - 1

Dragothic - 1

Vanga - 1

Mali Piki - 2

Gargamel - 1

Reggi - 1

Makib - 1

TomažP -1

Sandi - 1

Varadero1000 - 2 30 kom

Valentinka193cbc - 2

Banko - 1

xva - 1

Zmilan - 1

Darko U2nc - 1

Kotzi - 2

Pero 71 - 2

Lovec - 1

Boštjan1304 - 1

Piksna - 1 40 kom

Če sem se kje zmotil, me prosim opozorite, ostale bomo dodajali sproti!

Zaenkrat 40 varaderov!!!trance_43_wavetowel2.giftrance_41_w00t2.giftrance_40_thumbup.gif

Lp! Iztok

0

Je še kak , ki omahuje??whistle.gif

Lp! Iztok

Objavljeno

Buhdej.

Včeri sem se menu po telefonu z Varadero11, ki bo menda tud pršu, sam je dans pa jutr na furi z tovornjakom, se bo pa tud oglasu ko pride nazaj.

Objavljeno

Kotzi moja žena si je uredila, tako da še en (najmanj) kos štrudla več.:yea1:

Mariborčani, oziroma s tega konca, se kje zberemo?

Npr. pri Gamsu v Slo. Bistrici?

Objavljeno

Mislim da bo cifra 40 dosežena če ne presežena. Zna biti kar nekaj udeležencev ki ne berejo foruma.

Kotzi takšno število udeležencev včasih še na kakšnem organiziranem moto zboru ne dosežejo, tako da vsaka čast.

Objavljeno

Kotzi moja žena si je uredila, tako da še en (najmanj) kos štrudla več.trance_43_wavetowel2.gif

Midva bi tudi prišla do Sl. Bistrice, ampak bi se peljala na easy brez podiranja rekordov! trance_26_nono.gif Saj veš Vanga..........."rookie"!!!blush.gif

Pa mogoče tudi kako uro zabeleži!!! Kavi bi že lahko pri Gamsu v miru spili, al ja?! coffee.gif

Objavljeno

Kotzi,

lepa hvala za povabilo. Sem bil že predvčerajšnjim opozorjen na ta veledogodek s strani udeleženca s prvega srečanja. Na žalost sem bil že pred tem dogovorjen za pospravljanje prikolce na Krku. Kljub temu priznam, da me čedalje bolj mika udeležba na srečanju. Dokončno kako in kaj bom vedel jutri, mogoče mi uspe Krk preložit. Ne glede na vse pa kapo dol za tak podvig.:worship:

lp B.

Objavljeno

Kotzi vidim da mene si že kr šteu zraven tko da nimam izbire glede udeležbe :OK:

Štrudl bo treba pa res kr na majhne rezine naseckat :whistle:

Z mano prideta še dva štrudlojedca na varaderi za sigurno za tretjega pa še ni 100% :yea1:

Objavljeno

CPU - 1

Fakin - 2

Raza - 2

Leteči - 2

Orange - 1

HRC - 2

BaronMarjan - 1

Scottie - 2

Majster - 1

Calmo - 1 10 kom

XLMV - 2

Vulcan - ?

Renzy - 2

Mirci - 1

Svizec - 1

M@to-1

Royal - 2

Saxl57 - 2

Niko - 2

Brko - 2 20 kom

Majesty - 1

Dragothic - 1

Vanga - 2

Mali Piki - 2

Gargamel - 1

Reggi - 1

Makib - 1

TomažP -1

Sandi - 1

Varadero1000 - 2 30 kom

Valentinka193cbc - 2

Banko - 1

xva - 1

Zmilan - 1

Darko U2nc - 1

Kotzi - 2

Pero 71 - 2

Lovec - 1

Boštjan1304 - 1

Piksna - 1 40 kom

Varedero11 - 1

Štrudlojedec? - 2

Če sem se kje zmotil, me prosim opozorite, ostale bomo dodajali sproti!

Zaenkrat 42 varaderov!!!trance_43_wavetowel2.giftrance_41_w00t2.giftrance_40_thumbup.gifKA SI MAL NOR!!!

Lp! Iztok

Objavljeno

Štrudlojedec zato, ker ne vem kdo je, je pa za številko!!

Drugače pa že komaj čakam, da zložimo varadere v rižo. Na Golici nas je bilo 17 in je že tam lepo zgledalo, zdej pa.....Vau!!!worship.gif

Lp! Iztok

Objavljeno

Mogoče mam pa problem!!unsure.gif

Nimam namreč fotoaparata z širokokotnim objektivom!!

Če ima kdorkoli kaj uporabnega, naj prinese s seboj, če ne, pa bomo kar posneli z kamero pa bo tudi dobro!

Lp! Iztok

Objavljeno

Kotzi moja žena si je uredila, tako da še en (najmanj) kos štrudla več.:yea1:

Zmenjeno. kdaj?

Objavljeno

Zaenkrat 42 varaderov!!!trance_43_wavetowel2.giftrance_41_w00t2.giftrance_40_thumbup.gifKA SI MAL NOR!!!

Lp! Iztok

Objavljeno

Mogoče mam pa problem!!unsure.gif

Nimam namreč fotoaparata z širokokotnim objektivom!!

Če ima kdorkoli kaj uporabnega, naj prinese s seboj, če ne, pa bomo kar posneli z kamero pa bo tudi dobro!

Lp! Iztok

Pentaxa z 18-50 objektivom bom imel jaz s seboj. A z crop faktorjem 1,5 ko ga ima moj Pentax znese na širokem kotu šele 27mm v 35MM formatu zna malce zmanjkat :unsure:

Če ma kdo kak fisheye bi bilo že bolje.

Anyone?

Objavljeno

Kotzi,

lepa hvala za povabilo. Sem bil že predvčerajšnjim opozorjen na ta veledogodek s strani udeleženca s prvega srečanja. Na žalost sem bil že pred tem dogovorjen za pospravljanje prikolce na Krku. Kljub temu priznam, da me čedalje bolj mika udeležba na srečanju. Dokončno kako in kaj bom vedel jutri, mogoče mi uspe Krk preložit. Ne glede na vse pa kapo dol za tak podvig.:worship:

lp B.

Prikolco pust, gremo nasledn vikend skup podrt:naughty:

Greva skup, še z valentinko se slišmo jutr (beri Zdravc :whistle:)....pridem dol, prinesem fotke od golice in braslovč, vzamem fotoaparat, vas pofotkam (kotzi....18-85objektiv pa canon eos40 bo ok?:whistle:).....pojem kos štrudla in grem, da ne bom sramote delal z neprimernim motorjem :headbang:.....jeb..ga, recesija in draga šolnina......če se ne bodo drugi pritoževal?.....raje prej vprašam :whistle:

Objavljeno

Pentaxa z 18-50 objektivom bom imel jaz s seboj. A z crop faktorjem 1,5 ko ga ima moj Pentax znese na širokem kotu šele 27mm v 35MM formatu zna malce zmanjkat unsure.gif

Če ma kdo kak fisheye bi bilo že bolje.

Anyone?

Drži!! Vse kar si napisu!! Razumem tako in tako nič!! Mende ži!! Ti kar prnes!!trance_21_laughing1.giftrance_21_laughing1.gifeek.gif

Objavljeno

Cb1300:

[grem, da ne bom sramote delal z neprimernim motorjem headbang.gif.....jeb..ga, recesija in draga šolnina......če se ne bodo drugi pritoževal?.....raje prej vprašam whistle.gif

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!