Vanga Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 Vidim, da ste tudi Linzo nafujtrali... :yea1: Linza-prava legenda :OK: :kva2: Linza ko boš imel čas pa daj še tvoje :photo: gor da jih vidimo. Ne morem mimo, da nebi še enkrat pohvalil današnje organizacije srečanja, res je bilo svetovno. :winkiss: Vsem udeleženim pa gre zahvala za res disciplinirao panoramsko vožnjo. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 Kotzi hvala za pogostitev v mojem in Karisminem imenu, bilo je :worship: :worship: :worship: . Hvala vsem ostalim za prijetno družbo in upam, da se bomo še večkrat takole srečali. Leteči ne veš kaj si zamudil :slap: ;) . Lp, Boštjan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 Najprej seveda velika hvala Iztoku in njegovi družini za organizacijo in pogostitev! :worship: Hvala vsem za prijetno druženje! :OK: Vožnja je bila fantazija, razen neljubega dogodka pod Jezerskim (Tupaliče). Na srečo brez posledic, ampak malo žolča bom pa stresel. Baba v Seatu Arosi, KR registracije, se naju je namenila ubiti! Medtem, ko sem jo prehiteval, se je ona odločila prehiteti avto pred sabo. Bil sem skoraj na bankini, ko sem se ji umikal in zaviral. :xx: Najhuje je to, da ji sploh ni bilo jasno, kaj je storila. Ogledal očitno ni jemala v avtošoli! Če me ne bi ženka mirila, bi zapeljal za njo in ji zavil vrat! Kot kuri!!! Tako še nisem bil razpizden na motorju. Prav škoda, da ti gre in takole pokvari lep dan. No ja, lepih vtisov z današnjega druženja mi tudi to ne pokvari :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 Vsem iskrena zahvala za lepo druženje, posebaj pa kotziju za fenomenalno izpeljano srečanje. Škoda da se je Gorenska naveza morala odcepiti, kajti če bi še končali skupaj bi pritisnili piko na i. Šeenkrat Hvala Vsem! :worship: :worship: :worship: Bogdan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 Še nekaj fotk s fure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Kotzi..hvala še v mojem imenu.štrudelj super, organizacija prav tako.......družba fenomenalna....juhuhu, naslednjič pa na pršut :whistle: :worship: Slikce sem pomanjšal...........če bi kateri hotel kako v polni velikosti naj pošlje PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Kotzi ali pa HRC: Ali mi lahko pošljeta sliko, ko smo naše tri plave skupaj slikali?? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Je prava?, druge nimam. Lp. Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Je prava?, druge nimam. Lp. Iztok Bo kr v redu, samo tale pozer se mal nastavlja :krneki: Mislim, da ima HRC še eno, "brez dodatkov" :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Bo kr v redu, samo tale pozer se mal nastavlja :krneki: Mislim, da ima HRC še eno, "brez dodatkov" :whistle: CPU mislim da si iskal tole? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 mam jst tud eno od treh plavih; napiši mail (lahko na ZS) ti pošljem v polni velikosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Jest mam eno hudo sam mi je noče aploudat kot priponko... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 No, glede modrih sem prehitro rekel. Ostalo malo za pokušino (je dama prtiskala, tako da za kvaliteto ne odgovarjam) Varadero do kjer sega pogled Dobrote, malo pozno sem slikal :headbang: sicer je bila precej bolj polna (savinjski želodec, sir, jurčki in mmmmmm štrudel :grupni: ) Modre Pa še pogled na cesto pred sabo :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Jasno, kwa pa druzga :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) Uuuu pi...., če bi vedu da bo tok za jest, :beer2: bi pa še jst Varadero kupu... :o :yes: :D :D :P Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Kam si pa izginu, da te ni blo :naughty: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Kotzi..hvala še v mojem imenu.štrudelj super, organizacija prav tako.......družba fenomenalna....juhuhu, naslednjič pa na pršut :whistle: :worship: A to je že o naslednjem srečanju govora al kaj :naughty: Glede na omenjen pršut bi se očitno znalo tole zgodit kje na Krasu, ma me pa malo skrbi ko se bomo zbral na Dolenjskem, drugega avtohtonega ni kot cviček tak da verjetno potem panoramska vožnja odpade :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 me pa malo skrbi ko se bomo zbral na Dolenjskem, drugega avtohtonega ni kot cviček :whistle: kaj pa šmarnica? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
makib Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Kotzi hvala se v najinem imenu, za odlicno organizacijo in dobrote :worship: :worship: :worship: zal sva morala skrajsat srecanje ..... upam da bo naslednjic daljse :rolleyes: Lp vsem udelezencem Bogdan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Dobrote, malo pozno sem slikal :headbang: sicer je bila precej bolj polna (savinjski želodec, sir, jurčki in mmmmmm štrudel :grupni: ) Kaaaaaajjjjj, savinjski želodec je bil na mizi?? :o :o :o Jaz se pa s Kotzijevo navigacijo ukvarjal.... :book: :book: :headbang: Kotzi, I am gonna :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 A to je že o naslednjem srečanju govora al kaj :naughty: Glede na omenjen pršut bi se očitno znalo tole zgodit kje na Krasu, ma me pa malo skrbi ko se bomo zbral na Dolenjskem, drugega avtohtonega ni kot cviček tak da verjetno potem panoramska vožnja odpade :whistle: Kras vabi............če ne drugač pa z avtobusem.......teran hitro stop v glavo :whistle: .............ker bo prej povabil, ke pa gremo....pa tud če bo cviček :naughty: ....pa kaka pohana piška :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Dobrote, malo pozno sem slikal :headbang: sicer je bila precej bolj polna (savinjski želodec, sir, jurčki in mmmmmm štrudel :grupni: ) Kaaaaaajjjjj, savinjski želodec je bil na mizi?? :o :o :o Jaz se pa s Kotzijevo navigacijo ukvarjal.... :book: :book: :headbang: Kotzi, I am gonna :cry: :cry: :cry: :cry: Pa ne mi rečt, da ga nisi probal, veš kako je bil dober :evilgrin: . Dobre fotke ste naredili. Eno srečanje še moramo ponoviti preden bo zima. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Evo CPU, ena zate :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Capri, kdo te je pa "nasral", da si štelu navigacijo!!!!!! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Evo CPU, ena zate :yes: :worship: :worship: :worship: Hvala vsem za slikice, moja se kr topi hkrati pa pizdi, ker ni mogla zraven :P Kdaj gremo na Kras??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se