996 Objavljeno Oktober 2, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2009 Evo še prispevek MIRci-ja, js sem samo uploadu. http://www.motosvet....um.php?cid=2027 http://www.motosvet....lay.php?cid=419 http://www.motosvet....lay.php?cid=417 lp nekaj me heca.....sem želel sam povprašat, če je video iz Celjske koče???
MIRci Objavljeno Oktober 2, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2009 nekaj me heca.....sem želel sam povprašat, če je video iz Celjske koče??? Točno tako.
HONDAMANIA Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 LP! Sicer nimam Varadero (sem jo pa vozil :naughty: ), ampak glede vašega srečanja lahko napišem le to: SVAKA ČAST!!! vsem skupaj in organizatorju!! Le tako naprej....da bi vas bilo vsako leto VEČ :grim
Scottie Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 LP! Sicer nimam Varadero (sem jo pa vozil :naughty: ), ampak glede vašega srečanja lahko napišem le to: SVAKA ČAST!!! vsem skupaj in organizatorju!! Le tako naprej....da bi vas bilo vsako leto VEČ :grim Jap Varadero druščina je THE BEEEEEEST
raza Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Leteči in njegova bolša polovica na @ srečana nasproti benzinske v Postojni! Sory, vodila je @, Leteči jo je pa od zadj prganjal!
royal Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 (popravljeno) Pride danes mimo soseda in njena kolegica in pravi: Ti , ti maš tudi varadero motor? Je reku eden, ki nama je prodal varaderota iz Ptuja ali tam nekje, da te pozna in da hodijo k tebi na srečanja!! Kdaj se pa kej dobite? Motor je pa rdeć!! Po krajšem pogovoru zvem, da je prodal svojega Varaderota Royal in to v Parižlje!! 3 km stran od mene! Kako je svet (SLO) majhen!! Drugo leto sigurno pride tudi rdeča iz Pariželj! Lp! Iztok Kot prvo, vsem varaderovcem lep pozdrav po dolgem času Iztok, obema z ženo vse pohvale za organizacijo,čeprav se na žalost nisva mogla iz določenih subjektivnih razlogov udeležiti srečanja. Če bo vse po sreči bo drugo leto ena črna več... Res, moja bivša vara domuje Parižljah. lp Miran Popravljeno Oktober 4, 2009. Popravil royal
Leteči Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 Leteči in njegova bolša polovica na @ srečana nasproti benzinske v Postojni! Sory, vodila je @, Leteči jo je pa od zadj prganjal! A pol sta bila vidva, sem posumil glede na jakne, ker barva motorja je bila v tisti svetlobi nekam čudna pa sem rekel lej še dva ki imata enako opremo na varaderu kot Raza in njegova boljša polovica. Kam sta jo tiščala?
raza Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 Kam sta jo tiščala? V Pivki sva bila dogovorjena za en miting, potem pa nazaj, preko Idrije do Bače pri Modreju in po Baški grapi čez Soriško planino domov. V Postojni na pumpi sva se ustavila na kofe v upanju, da sta naju opazila in da bosta obrnila.
Darko U2nc Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 Leteči pa boljš polovica srečali smo se pod Belvederom nad Izolo pa glih v ovinku tako da sem te prepozno opazu tok da boš vedu da sta bila opažena lp
Leteči Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 Leteči pa boljš polovica srečali smo se pod Belvederom nad Izolo pa glih v ovinku tako da sem te prepozno opazu tok da boš vedu da sta bila opažena lp Ha jaz sem pa ko sem videl barvo motorja takoj pomislil nate @Raza Drugič pa roko dvigni više v pozdrav pa bom zihr vedu kdo sedi na motorju pač bo kava padla drugič, mene s tisto zastavo na šipi itak težko fališ
Scottie Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 V Pivki sva bila dogovorjena za en miting, potem pa nazaj, preko Idrije do Bače pri Modreju in po Baški grapi čez Soriško planino domov. V Postojni na pumpi sva se ustavila na kofe v upanju, da sta naju opazila in da bosta obrnila. V Pivki sta bila pa nista poklicala A sta bila tudi na Vremščici vidva ko sem z Picasojem peljal mimo? Stala sta ob Vari a nisem imel časa, da bi si bolje ogledal barve tako, da nisem prepričan
cb1300 Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 Leteči pa boljš polovica srečali smo se pod Belvederom nad Izolo pa glih v ovinku tako da sem te prepozno opazu tok da boš vedu da sta bila opažena lp Ja ta dan smo pa pol vsi srečal ta letečga Hvala za rundo....vrnem naslednjič....ps.....kljub ledenici mi je uspelo skočt v vodo:unsure:
raza Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 V Pivki sta bila pa nista poklicala A sta bila tudi na Vremščici vidva ko sem z Picasojem peljal mimo? Stala sta ob Vari a nisem imel časa, da bi si bolje ogledal barve tako, da nisem prepričan Sory Scottii, si mi bil v mislih, vendar žav tvoje numere nimam v mobiju .Bo treba MOTO telefonski imenik malo posodobit! Bom v kratkem spet tam okoli kolovratil, samo ne z mopedom. Na Vremščici si pa moral nekoga drugega srečat. Je blo kar nekaj Var na terenu.
996 Objavljeno Oktober 12, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2009 halo, varaderovci...vem , da tole ni oglasni forum pa vseeno beseda ni konj. Kolega kupuje motor, se pravi kupuje Varadero, letnik nekje od 2005 do 2007. Na spletu ni najti kaj pametnega. A kdo slučajno ve za koga, ki prodaja??? Bi bil res hvaležen za kakšno info, če kaj veste seveda. lp B.
Scottie Objavljeno Oktober 12, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2009 halo, varaderovci...vem , da tole ni oglasni forum pa vseeno beseda ni konj. Kolega kupuje motor, se pravi kupuje Varadero, letnik nekje od 2005 do 2007. Na spletu ni najti kaj pametnega. A kdo slučajno ve za koga, ki prodaja??? Bi bil res hvaležen za kakšno info, če kaj veste seveda. lp B. nop nažalost
sayo Objavljeno Oktober 13, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 13, 2009 halo, varaderovci...vem , da tole ni oglasni forum pa vseeno beseda ni konj. Kolega kupuje motor, se pravi kupuje Varadero, letnik nekje od 2005 do 2007. Na spletu ni najti kaj pametnega. A kdo slučajno ve za koga, ki prodaja??? Bi bil res hvaležen za kakšno info, če kaj veste seveda. lp B. Prodaja jo Vulkan let. 05 z ABS, zelo lepo ohranjena Noiser69 1
996 Objavljeno Oktober 14, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2009 hvala za info...iščem pot do vulcana, v profilu nima gsm oz. maila. lp B.
kotzi Objavljeno Oktober 14, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2009 Sem ti jo poslal na PM!! Lp! Iztok
996 Objavljeno Oktober 14, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2009 Kotzi, Sayo, hvala za pomoč....potencialni kupec že ima cifro...... lp B.
Orange Objavljeno Oktober 18, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2009 Halo a bo gdo dons iskoristu dokaj lepo vreme in pelu Varo na sprehod ?:naughty:
raza Objavljeno Oktober 18, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2009 Halo a bo gdo dons iskoristu dokaj lepo vreme in pelu Varo na sprehod ? Pr ns je dokaj neprijazno, oblačno in dokaj mrzlo (3 stopinje). če se vsaj malo ogreje, da prizanesem mojim kostem!
kamerad Objavljeno Oktober 18, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2009 Halo a bo gdo dons iskoristu dokaj lepo vreme in pelu Varo na sprehod ? Če pravi ženička da greva potem greva. Mal po suhi krajini!! Pa kakšen mraz varaderovci kva bo pa pozim?? En kuhan vin u rit pa gasa (pa ne cel pisker ) LP
Orange Objavljeno Oktober 18, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2009 (popravljeno) Pr ns je dokaj neprijazno, oblačno in dokaj mrzlo (3 stopinje). če se vsaj malo ogreje, da prizanesem mojim kostem! Sem jo špricno do Postojne potem pa čez Bloke in V Lašče nazaj !Mal sicer zebl a to ni nč za nas jeklene može!:naughty: Popravljeno Oktober 18, 2009. Popravil Orange
raza Objavljeno Oktober 18, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2009 Sem jo špricno do Postojne potem pa čez Bloke in V Lašče nazaj !Mal sicer zebl a to ni nč za nas jeklene može! Na žalost se ni kaj prida ogrelo - živo srebro je prilezlo le do 6 + pa še rosilo je vmes. Dons bom beležil "0" po dolgem času!
Orange Objavljeno Oktober 18, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2009 Na žalost se ni kaj prida ogrelo - živo srebro je prilezlo le do 6 + pa še rosilo je vmes. Dons bom beležil "0" po dolgem času! Se bo ogrelo sam se bojim da bo dež tja prot konc tedna!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se