Darko U2nc Objavljeno November 15, 2009 Objavljeno November 15, 2009 no ja čeprav sem že parkiral svojo Varico sem jo še vseeno v petek popeljal do Kopra na izlet v družbi treh baykov bilo lepo pa da še malo skominov vam naredim
Fakin Objavljeno November 15, 2009 Objavljeno November 15, 2009 Lep pozdrav "varadero družba" še iz mariborskega konca! Pozdrav Kotzciju in Magdi in še enkrat hvala za "štrudl". Delovne obveznosti in opravila okrog hiše mi niso dopustila, da bi se vam pridružil in ko vidim kako luštno ste se imeli, mi je kar malo žal!!! Ampak prepričan sem, da bo še prilik za druženje. Lp ps: cb1300 za tajno akcijo "Presenetimo Kotzija"
cb1300 Objavljeno November 15, 2009 Objavljeno November 15, 2009 Rad bi se zahvalil vsem, ki ste se tako pozitivno odzvali ideji. Presenečenje je odlično uspelo, dobro da Kotzi nima slabega srca, ker bi mu drugače še odpovedalo....sodeč po začudenosti Palačinke so bile super, družba odlična, krofi na trojanah pa mrzli......je raza vse pokupil pred mano Pozdrav tudi nekaterim, ki se potepate po tujini....še dobro......je več palačink zame ostal, ha ha ha
raza Objavljeno November 16, 2009 Objavljeno November 16, 2009 Na zadnjem druženju v Braslovčah je padlo vprašanje o objavi reportaže s srečanja na mednarodnem varadero forumu(Leteči). Sporočam, da je naše maxi srečanje "Varadero štrudl 2009" Leteči objavil in sicer si zadevo lahko ogledate na sledeči povezavi: http://varaderoforumcom.h826747.serverkompetenz.net/viewtopic.php?t=1283 (potrebna prijava!) Hvala Leteči! Izbrane slike in odličen komentar!
xva Objavljeno November 17, 2009 Objavljeno November 17, 2009 Leteči svaka čast!!!! zdravo gospoda tole ravno ne pase zraven ampak vseen mogoče kdo rabi smerokaze za varo
Leteči Objavljeno November 18, 2009 Objavljeno November 18, 2009 Na zadnjem druženju v Braslovčah je padlo vprašanje o objavi reportaže s srečanja na mednarodnem varadero forumu(Leteči). Sporočam, da je naše maxi srečanje "Varadero štrudl 2009" Leteči objavil in sicer si zadevo lahko ogledate na sledeči povezavi: http://varaderoforumcom.h826747.serverkompetenz.net/viewtopic.php?t=1283 (potrebna prijava!) Hvala Leteči! Izbrane slike in odličen komentar! Bemu mast, vidiš objavil sem pa pozabil link tule gor napopat Naslednje leto bo mednarodno srečanje zelo blizu in sicer v Avstriji. Mislim, da bi bilo fajn če bi se zmenili pa tehle 45+ krav peljemo jodlarjem pokazat. Potrebna je predhodna rezervacija. Ko bodo prijave štartale vas tule obvestim pa upam da se nas bo nekaj našlo.
Fakin Objavljeno November 18, 2009 Objavljeno November 18, 2009 Bemu mast, vidiš objavil sem pa pozabil link tule gor napopat Naslednje leto bo mednarodno srečanje zelo blizu in sicer v Avstriji. Mislim, da bi bilo fajn če bi se zmenili pa tehle 45+ krav peljemo jodlarjem pokazat. Potrebna je predhodna rezervacija. Ko bodo prijave štartale vas tule obvestim pa upam da se nas bo nekaj našlo. Jaz sem kar "ZA" še posebej če je treba "jodlarje" je...!!!
kotzi Objavljeno November 18, 2009 Objavljeno November 18, 2009 Se zna nardit, da bo šlo nekaj štrudla v Avstrijo!! Iztok
Orange Objavljeno November 19, 2009 Objavljeno November 19, 2009 Bemu mast, vidiš objavil sem pa pozabil link tule gor napopat Naslednje leto bo mednarodno srečanje zelo blizu in sicer v Avstriji. Mislim, da bi bilo fajn če bi se zmenili pa tehle 45+ krav peljemo jodlarjem pokazat. Potrebna je predhodna rezervacija. Ko bodo prijave štartale vas tule obvestim pa upam da se nas bo nekaj našlo. Sem za takoj ko sprejemajo prijave
Orange Objavljeno November 19, 2009 Objavljeno November 19, 2009 Bi bil pa že čas da se ustanovi Varadero klub da ne gremo gor k eni šalabajzerji!Kotzia pa za presidenta
XLMV Objavljeno November 19, 2009 Objavljeno November 19, 2009 Jaz sem 3x za.Za Avstrijo,klub in prezidenta
raza Objavljeno November 19, 2009 Objavljeno November 19, 2009 Jaz sem 3x za.Za Avstrijo,klub in prezidenta Se podpišem!
Reggi Objavljeno November 20, 2009 Objavljeno November 20, 2009 Jaz sem za, bi pa bilo lepo če šli k pumparhozarjem organizirano,predsednik pa je tako že znan!!!
996 Objavljeno November 20, 2009 Objavljeno November 20, 2009 Jaz sem za, bi pa bilo lepo če šli k pumparhozarjem organizirano,predsednik pa je tako že znan!!! ....že po tretjem srečanju 45 najboljših motorjev sem v zahvali napisal, da organizatorja (beri Kotzi) predlagam za predsednika. Lepo, da vas je zdaj že več za. Glede na aktivnost CB 1300 bi moral bit pa on podpredsednik. Je pa res, da mora kljub vsem zaslugam in zagnanosti spet nabavit Varadero. Že predolg se vozi s tisto razvalino, podpredsednik mora bit pa za vzgled ostalim hehe...... V glavnem, lepo ste tole izvedli, še posebej CB....čestitam:worship:
Guest maliP Objavljeno November 20, 2009 Objavljeno November 20, 2009 Kva pa od Kotzija žena, da ne bomo brez štrudla ostal!!
Fakin Objavljeno November 20, 2009 Objavljeno November 20, 2009 Prekvalificira se v "nutricionista" za ali od predsednika!!!
cb1300 Objavljeno November 22, 2009 Objavljeno November 22, 2009 ....že po tretjem srečanju 45 najboljših motorjev sem v zahvali napisal, da organizatorja (beri Kotzi) predlagam za predsednika. Lepo, da vas je zdaj že več za. Glede na aktivnost CB 1300 bi moral bit pa on podpredsednik. Je pa res, da mora kljub vsem zaslugam in zagnanosti spet nabavit Varadero. Že predolg se vozi s tisto razvalino, podpredsednik mora bit pa za vzgled ostalim hehe...... V glavnem, lepo ste tole izvedli, še posebej CB....čestitam:worship: Oj.....za Kotzija se podpišem, CB1300 bo pa samo na predvolilni golaž pršu.....se bo še kar nekaj časa s tisto razvalino vozu :evilgrin: Leteči...lepe slike
Calmo Objavljeno November 25, 2009 Objavljeno November 25, 2009 Pozdravljeni, kaj pa naše oznake, pa himna, pa statut, pa ..... Pa da ne bo preveč naenkrat, ostanem pri oznakah - nekaj voznikov Var že ima našitke podobne Scottijevemu avatarju. Pred tednom sem jih zopet nekaj naročil, tako da če si kdo mogoče zaželi našitke, naj mi pošlje mail, pa se dogovoriva.
mbrane Objavljeno November 25, 2009 Objavljeno November 25, 2009 Naslednje leto bo mednarodno srečanje zelo blizu in sicer v Avstriji. Mislim, da bi bilo fajn če bi se zmenili pa tehle 45+ krav peljemo jodlarjem pokazat. Potrebna je predhodna rezervacija. Ko bodo prijave štartale vas tule obvestim pa upam da se nas bo nekaj našlo. 45 + jest Če greste na zbor var se priključim! (če lahko seveda?)
Scottie Objavljeno November 25, 2009 Objavljeno November 25, 2009 ... nekaj voznikov Var že ima našitke podobne Scottijevemu avatarju... Ne podobne, v piko iste in hvala bogu saj temu je namenjen Takoj odstopim avtorske pravice za tako nobel stvar. 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se