Dragothic Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Evo posnetki od Kotzija. Mal z zamikom. http://www.motosvet.com/album/play.php?cid=428 http://www.motosvet.com/album/play.php?cid=427 http://www.motosvet.com/album/play.php?cid=426
royal Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 45 + jest Če greste na zbor var se priključim! (če lahko seveda?) 45+jest + jaz
pero71 Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Pozdravljeni, kaj pa naše oznake, pa himna, pa statut, pa ..... Pa da ne bo preveč naenkrat, ostanem pri oznakah - nekaj voznikov Var že ima našitke podobne Scottijevemu avatarju. Pred tednom sem jih zopet nekaj naročil, tako da če si kdo mogoče zaželi našitke, naj mi pošlje mail, pa se dogovoriva. Calmo - pred kakšnim tednom sem ti poslal mail pa ni odgovora?? Zanima me, če še imaš kakšen varadero našitek na voljo LP
Dragothic Objavljeno December 4, 2009 Opozori Objavljeno December 4, 2009 Js hočem pa gate s sliko Varaderota.
Scottie Objavljeno December 4, 2009 Opozori Objavljeno December 4, 2009 Js hočem pa gate s sliko Varaderota. Tudi lahko, če se ti ne zdi malce čudno :naughty:
cb1300 Objavljeno December 9, 2009 Opozori Objavljeno December 9, 2009 Js hočem pa gate s sliko Varaderota. Da boš mel vsaj neki velzga.....tm.......:evilgrin:
Orange Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Pozdravljeni, kaj pa naše oznake, pa himna, pa statut, pa ..... Pa da ne bo preveč naenkrat, ostanem pri oznakah - nekaj voznikov Var že ima našitke podobne Scottijevemu avatarju. Pred tednom sem jih zopet nekaj naročil, tako da če si kdo mogoče zaželi našitke, naj mi pošlje mail, pa se dogovoriva. Maš kakšno varjanto za naštikat znak ? Mam logo ga je naredu Scottie!
Fakin Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Maš kakšno varjanto za naštikat znak ? Mam logo ga je naredu Scottie! Tu nekje v naših krajih je eden dober; samo ni pa poceni. Če ni duge variante (cenejše) lahko povprašam!
xva Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Maš kakšno varjanto za naštikat znak ? Mam logo ga je naredu Scottie! živjo jest tud iščem kakšen pameten našitek pa je bolj beda v ponudbi sem pa svojo varo postavil na noge zadnja pridobitev pred zimskim spanjem pa še unikat ni lep je pa koristen
Darko U2nc Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Pozdravljeni Varaderovci Orange jaz imam enega kolega ki dela nasitke a je kaksna varianta da se dobiva na eni pijacki in ti meni das ta logo pa bom jaz to njemu pokazal in bo povedu ceno lp
Orange Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Pozdravljeni Varaderovci Orange jaz imam enega kolega ki dela nasitke a je kaksna varianta da se dobiva na eni pijacki in ti meni das ta logo pa bom jaz to njemu pokazal in bo povedu ceno lp Hm mal težko ker nism doma lahko ti pa pošljem po PM
Darko U2nc Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 Orange lej sej tok se pa tudi ne mudi ko bos doma pa se slisva sej sva itak obadva iz lj lp
Calmo Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 Ne podobne, v piko iste in hvala bogu saj temu je namenjen Takoj odstopim avtorske pravice za tako nobel stvar. Tisti, ki čakate na obljubljene našitke - prosim še malce potrpljenja. "Proizvajalec" je trenutno polno zaseden (saj veste - novoletne reprezentance itd) in me je začasno dal na hladno Imam pa upanje, da bo zadeva realizirana še pred novim letom (2010 verjetno).
Orange Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 (popravljeno) Orange lej sej tok se pa tudi ne mudi ko bos doma pa se slisva sej sva itak obadva iz lj lp Ja itaq tja do Marca bom že kj scopral ! Evo en osnutek by Scottie Popravljeno December 15, 2009. Popravil Orange
Fakin Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 Ja itaq tja do Marca bom že kj scopral ! Evo en osnutek by Scottie Scottie......... Za ta osnutek ti moram "pripopat" plus!!!!
Scottie Objavljeno December 16, 2009 Opozori Objavljeno December 16, 2009 Scottie......... Za ta osnutek ti moram "pripopat" plus!!!! Hvala hvala. Rad pomagam Če še kdo rabi kako personalizacijo napisa, dodano ime ali kaj podobnega naj se kar na PM obrne pa bom spremenil in na mail poslal vektorski file. Mogoče nebi bilo slabo če bi kdo še nalepke dal delat. Pozna kdo koga, ki bi to kvalitetno naredil? P.S.: Tudi barve Varadero napisa se da enostavno spremeniti, če komu bordo rdeča ni všeč.
Orange Objavljeno December 16, 2009 Opozori Objavljeno December 16, 2009 Hvala hvala. Rad pomagam Če še kdo rabi kako personalizacijo napisa, dodano ime ali kaj podobnega naj se kar na PM obrne pa bom spremenil in na mail poslal vektorski file. Mogoče nebi bilo slabo če bi kdo še nalepke dal delat. Pozna kdo koga, ki bi to kvalitetno naredil? P.S.: Tudi barve Varadero napisa se da enostavno spremeniti, če komu bordo rdeča ni všeč. Kva pa vem mrbit ja namesto rdeče oranžna samo rad bi da bi mel vsi približno enako da ne bi zgledal kt eni šalabajzerji!
sayo Objavljeno December 17, 2009 Avtor Opozori Objavljeno December 17, 2009 Bolj bi bilo vidno, če bi bila napisa Honda Varadero znotraj črne obrobe bela
Scottie Objavljeno December 17, 2009 Opozori Objavljeno December 17, 2009 Bolj bi bilo vidno, če bi bila napisa Honda Varadero znotraj črne obrobe bela Oranžna za Orange-a In Sayo še bela, da vidiš kako zgleda.
Leteči Objavljeno December 17, 2009 Opozori Objavljeno December 17, 2009 (popravljeno) Tale logo je super zamišljen, vsa čast avtorju. Edino kar mi nekako hodi preveč je tisti grb na krilu. Mogoče bi zgledalo boljše če bi se ga ukinilo ali premaknilo nekam povsem zase. Popravljeno December 17, 2009. Popravil Leteči
Scottie Objavljeno December 17, 2009 Opozori Objavljeno December 17, 2009 Tale logo je super zamišljen, vsa čast avtorju. Edino kar mi nekako hodi preveč je tisti grb na krilu. Mogoče bi zgledalo boljše če bi se ga ukinilo ali premaknilo nekam povsem zase. Krilo je dejansko zastava in vse skupaj lahko interpretiraš kot Honda Varadero Slovenija. No tako je bilo zamišljeno. Brez grba to postane Honda Varadero Rusija, ki pa nekako ne izkaže našega porekla Lahko bi ga recimo malce zmanjšal in zamaknil v zgornji kot desno... Takole ali pa spodnji kot levo Takole
Orange Objavljeno December 17, 2009 Opozori Objavljeno December 17, 2009 ¸Dajte se zment da začnemo delat vsaj približno enake !
STAR Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Tale logo je super zamišljen, vsa čast avtorju. Edino kar mi nekako hodi preveč je tisti grb na krilu. Mogoče bi zgledalo boljše če bi se ga ukinilo ali premaknilo nekam povsem zase. Kako bi izgledalo, če bi grb pokril "O" od HONDE?
Scottie Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Kako bi izgledalo, če bi grb pokril "O" od HONDE? Meni se ne dopade...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se