Dragothic Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 Hmja. Tako je to, sem sigurn, da se ne boš nikol več vozu z motorjem februarja. Mene je isto vrgel 25.02.2008 in zdej niti ne pomislim, da bi se šel peljat. Pač vsaka šola neki košta. lp
Leteči Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 Eh februar tu nima nobene veze...pač zgodi se. Glavno da so kosti cele, tiste plastike boš že zrihtal.
Dragothic Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 (popravljeno) Sam mesec res nima veze, če pa upoštevaš, da je februarja ZIMA in da je lahko na cesti led, poln peska vsepovsod, na nov udarne jame, ki jih ne vidiš je pa po moje pomemben. Je pa res, pleh se poprav, važn ta teb nič ni. Popravljeno Februar 23, 2010. Popravil Dragothic
svizec Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 na moji prvi vožnji letos tik red domom nism imel sreče...pesek na cesti je nardil svoje. Vara kr v redu poškodovana, voznik mal manj... Upam da ni prehudo in da boš lahko popravil do sezone letošnja zima je bila kr ornk in je zelo veliko peska na cesti ki ga verjetno lep cajt nebodo spucali , bo treba bit zelo previden mojamiska 1
kotzi Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 na moji prvi vožnji letos tik red domom nism imel sreče...pesek na cesti je nardil svoje. Vara kr v redu poškodovana, voznik mal manj... Škoda!! Tudi sam sem včeraj gledal motor in me je mikalo, da bi ga malo peljal na spehod, pa sem si premislil. Ceste še niso primerne, čeprav sem se peljal 1.1.2010. To ni to!! Upam, da ni prehudo in da se vidimo spomladi v tvojih koncih!! Lp! Iztok
majster Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 tak lep dan je bil, da se nism mogel upret izkušnji...jebiga,tik pred domom pa mal peska in štrbunk na tla. Problem je ker so vse plastike za zamenjat, vilce in križ zvit...2000-3000 evrov je zagotovo škode.
Scottie Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 tak lep dan je bil, da se nism mogel upret izkušnji...jebiga,tik pred domom pa mal peska in štrbunk na tla. Problem je ker so vse plastike za zamenjat, vilce in križ zvit...2000-3000 evrov je zagotovo škode. Hmm očitno letos ni neke sreče s tem peskom. Ceste so pa tudi kot z šrotom nastreljane. Bo treba pazit letos kot hudič. Jaz sem se peljal čez Vremščico kot po jajcih toliko peska je bilo a mi je uspelo pripeljati domov Varico in sebe brez poškodb. Kaj naj ti rečem Majster, čimprej zrihtaj sebe in Varico pa malce bolj "z andhtjo" drugič. Se vidimo... kmalu
Leteči Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 tak lep dan je bil, da se nism mogel upret izkušnji...jebiga,tik pred domom pa mal peska in štrbunk na tla. Problem je ker so vse plastike za zamenjat, vilce in križ zvit...2000-3000 evrov je zagotovo škode. U pišuka pol pa tole ne bil ravno majhen štrbunk. Čimprej zrihtaj zadeve, če ti lahko kako pomagam pri iskanju delov pa veš kje me najdeš. Klinc, pesek gor ali dol, vreme kaže da bo treba v soboto zalaufat lepotico.
Scottie Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 ...Klinc, pesek gor ali dol, vreme kaže da bo treba v soboto zalaufat lepotico. IIITTTTTTAAAAAAAAKKKKKKKKK
kamerad Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 Klinc, pesek gor ali dol, vreme kaže da bo treba v soboto zalaufat lepotico.
Orange Objavljeno Februar 25, 2010 Opozori Objavljeno Februar 25, 2010 Klinc, pesek gor ali dol, vreme kaže da bo treba v soboto zalaufat lepotico. Bi mogu fajn dež padat,da bi ostala v garaž !!! Majster ti pa čim prej zrihtaj,da bo pripravljena spomladi !!! LP
gargamel19773 Objavljeno Februar 25, 2010 Opozori Objavljeno Februar 25, 2010 Danes na poti iz službe ko sem monotono spremljal okolico je moje izostreno oko (oko sokolovo) v Mozirju pred (reklame ne bomo delal)gostilno opazil eno lepo in sivo HONDO VARADERO.To mi deli me je kuj zagrablo da bi z voznikom kako reku pa sem nažalost bil prepozen. pa drugič .Upam da je srečno in celo prispel na cilj.
gargamel19773 Objavljeno Februar 25, 2010 Opozori Objavljeno Februar 25, 2010 Bo tud ata mogu akumolator našraufat nazaj
majster Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 po ceniku je za 6000 evrov škode.... prodajam....kupi kdo?
MIRci Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 Uh! Sezona se še začela ni, pa se že dogaja. Majster, kdo ti je izračunal škodo? Za ta denar dobiš že izpravno 2006 letnik. Žal se zgodi tudi najboljšim. Vseeno upam, da boš motor zrihtal za dosti manj denarja. Drugače sem pa danes dobil ponudbo za majice, čeprav se mi zdi kar draga. Je sicer kvaliteten material in tisk s profi mašino. Ceni sta pa dve in sicer, če je samo znak zadaj je cena 19,90 Eur, če pa še napis spredaj pa 24,60 Eur. Dodajam še sliki. jager1 1
kamerad Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 Krasen sobotni dan !! Kamerad pa ženička sta naredla slabih sto km po suhi krajini !! Ceste več kot odlične za februar!! Sam varica je pa usrana ko prasica Majice so pa kar kul MIRci pa če ne bo cenejš ponudbe bo treba naročit pa eno manj Pa barva mi tud ne potegne preveč!! LP
Fakin Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 Uh! Sezona se še začela ni, pa se že dogaja. Majster, kdo ti je izračunal škodo? Za ta denar dobiš že izpravno 2006 letnik. Žal se zgodi tudi najboljšim. Vseeno upam, da boš motor zrihtal za dosti manj denarja. Drugače sem pa danes dobil ponudbo za majice, čeprav se mi zdi kar draga. Je sicer kvaliteten material in tisk s profi mašino. Ceni sta pa dve in sicer, če je samo znak zadaj je cena 19,90 Eur, če pa še napis spredaj pa 24,60 Eur. Dodajam še sliki. Majice so kar navita cena...............mislim da bi se morali obrniti na Vulkana in ga nafehtat da on pripravi ponudbo!? Prepričan sem da njegova kvaliteta ne zaostaja, cena pa bi bila absolutno našim žepom bolj prijazna . Konec koncev pa še iz "naših" vrst je....................zato Vulkan s ponudbo na plan!!!! Pa lep pozdrav vsem iz sončne Štajerske!!!
svizec Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 Tudi mene je danes zvabilo lepo vreme da sem peljal svojo kobilco na sprehod po Beli krajini,in naredil zelo lepih in prijetnih dobrih 100km Kar se tiče cest sem bil tud kr prijetno presenečen,glede na ves pesek ki so ga zvozili na ceste so bile te še presenetljivo dobre za ta letni čas Pa še ena slikca z mojga potepanja domina in mojamiska 2
gargamel19773 Objavljeno Februar 28, 2010 Opozori Objavljeno Februar 28, 2010 eva pa sem jih ---naštepu namreč 47 km malo ampak sladko
vulcan Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 Vam kmalu sporočim koliko bi prišla takšna majica.
MIRci Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 Pozdravljeni! Evo, prvo pošiljko majic sem danes prejel po pošti. Za ceno se še pogajamo. Rečeno mi je, da bo ugodna in za vse sprejemljiva. Takoj, ko točno izvem podatke, vam sporočim. Majice pa si boste lahko ogledali ob prvem srečanju, ki upam, da bo prav kmalu. Klub mora zaživeti. :trance_27_notworthy: Dodajam še tri slike:
MIRci Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 Aja, pozabil sem še dodati, da je na izbiro veliko barv majic. barvna_lestvica_majice.doc
Scottie Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 Aja, pozabil sem še dodati, da je na izbiro veliko barv majic. Sam še s ceno na plan
kamerad Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 Se bo treba kar sprijaznt,da zime še nebo konc Sva pa danes z ženičko ponovno naredila slabih sto km. pri pozitivni ničli Pa nobenga bikerja nikjer vsi pešaki pa ko eskimi Za piko na i me je pa še yuasa zapustila Polnilc ni nič pomagal pa smo ga priklopil prek kablov na 100A akumulator pa je šla 30A varovalka Drugo varovalko not pa užigat na žgance!! Jedva Še dobr,da nisem kej skuru LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se