motofrik Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Black wings prirejajo 1.biker fest, ki bo 7.-9.9.2007. Kot mesto srečanja navajajo Srednjo bistrico- kantina... Ve kdo iz tistih krajev kaj več, se splača iti pogledat? Ali raje na GR v Ljubljano...?
doggie Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 v Prekmurje se vedno splača priti pogledat :worship: mene ne bo, grem HD (HaiDerja) pozdravit :naughty:
motofrik Objavljeno September 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2007 Dilema se je pojavila... Black wings, Kočevski medvedi, pa še na GR se dogaja isti termin. Pa Faaker see... Kolebam med Wingsi, pa Faaker see. In, kot po moji stari navadi, se bom odločil tik pred zdajci.
dejc Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Kr na Black Wingse bomo šli saj so zakon. Ga znajo zažurat. :evilgrin: :beer2:
fico Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Moto Klub Black Wings pripeja srečanje motoristov, željnih bencinskih hlapov, kurjenja gum, dobrih žensk, lepih motoristov in božanskih motorjev. 1.Bikers Fest se bo odvijal od 7.9 do 9.9 2007, v Kantini v Srednji Bistrci. Nastopajoči: Tomorrow NAP Dismissed Ej ti? Dej si? Vabljeni motoristi, motoristi po srcu ter ljudje dobre volje. Ekipa Black Wings P.S. bau nekaj za spiti pa pojesti, dosta poglednoti..... več info na www.mkblackwings.com
motofrik Objavljeno September 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2007 No, a sem moral jaz malo podrezati, da se je oglasil kdo od Wingsov...? :whistle: Ja, veš da pridem. Pa še enih par kameradov, pa bo. Če bo pol tako dobro, kot na ostalih srečanjih v vaših koncih, bo super.
Zverinica Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Rajši vsi v Prekmurje, lokacija idilična, v gozdu, poleg Mure, strežba "zgoraj brez", odlična ponudba pijač in kulinarike, vsi "zaposleni" za prste polizat, predvsem ženski del, hostese.............. (zame pa moški del hihihihi) V petek pivo party, mesto za kamp zagotovljeno! Vsi v Prekmurje na prvi biker fest!!! Vsi, ki pridete, se javite pri bonih, dam za bir! :naughty:
motofrik Objavljeno September 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2007 Tako, zdaj pa na Wingse... Vreme je super, napovedi za cel vikend enako. :yea1:
motofrik Objavljeno September 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2007 Prispel nazaj. Na prireditvenem prostoru sva s kolegom malo pred eno bila prva, če ne štejem organizatorjev. Okoli druge, tretje ure pa so začeli prihajati tudi ostali. Panoramska vožnja je bila dobro organizirana (zapirali so vsa križišča), pa še pogostitev je bila nekje na pol poti. Sem pa po končani panoramski šel domov. Mali je pogrešal atija... Black wingsom vse pohvale, drugo leto pa se spet vidimo. :worship:
motofrik Objavljeno September 9, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2007 Zverinica... Mi je šele doma kapnilo, sem na jaknah gledal, katera bo imela napis ''zverinica'', pa menda iz priimka izhaja... Z očali. Ja? V glavnem, super je bilo.
stuhec Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 skoda da ne pigem piva :headbang:
dejc Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Super je blo. Organizacija zares dobra, škoda le da je vreme malo jebalo ampak kljub temu smo postavili šotor in zmrzovali. Čevapčiči so bli zelo dobri in pivo tud, bomba. Se vidimo drugo leto. :worship:
fico Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 malo je manjkalo, pa bi se tisti, ki ste prespali v šotorih zjutraj zbudili kje na Hrvaškem. :D :D Mura se je namreč nevarno dvigovala vse do kritične meje. Glede vremena smo pa dali na mašo vendar ni nič koristilo, bo pa drugo leto tolko bolj :) :D
BMW M Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Spremljajte spletno stran www.mkblackwings.com (vedno, ampak še posebej te dni), saj bo v kratkem naložena tudi fotogalerija s slikami iz 1. bikers festa, ki je res več kot odlično uspel! :OK: :worship: B) Nastalo pa je natanko 737 (lepih) slik. :lol:
BMW M Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 (popravljeno) Spremljajte spletno stran www.mkblackwings.com (vedno, ampak še posebej te dni), saj bo v kratkem naložena tudi fotogalerija s slikami iz 1. bikers festa, ki je res več kot odlično uspel! :OK: :worship: B) Nastalo pa je natanko 737 (lepih) slik. :lol: Rečeno, storjeno! B-) Obiščite galerijo na www.mkblackwings.com . .) Vse slike pridejo na spletno stran tekom dneva. ;) Popravljeno September 13, 2007. Popravil BMW M
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se