scor2000 Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 da ne boš mislil da sem "hvarski odvetnik" , ampak:pizdiš se ker si bil v zamudi, prodal bi se za 0,3 šnopsa, razpravljaš o veličini odra kot da bi bil nastopajoči in ne bi mogel opletati s kitaro in se metati na kolena ! :fredy: mogoče je pa res bolje da ne hodiš nikamor ! ne ne bi reku "hvarski odvetnik" ampak si kak HR simpatizer (supporter) OK MISLIM DA TI NIS BIL nikdar NA TEM ZBORU :headbang: :headbang: :headbang: al si mel pa kako pivo preveč v glavi da nisi nekih stvari opazu... nas je blo 8kom pa je vsak od nas vidu isto kot jaz... :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: ti kar pejt, pa kak sprey za muhe vzem ker jih je velik dol... lanski gostinc jih je mel na svojih kotletih velik, da ne bo pomote.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Ja dragi Škorpijon...Ne more bit skos tko k pr vas... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2007 MISLIM DA TI NIS BIL nikdar NA TEM ZBORU :headbang: :headbang: :headbang: zajček, a te mogoče za ušesa vlečem na Hvar ?! ostani na Krki in si hladi pregreto glavo katerokoli že! Imam sicer občutek da se ti pregreva spodnja ker z njo poizkušaš tudi razmišljati ! a ta ni ta prava ! več sreče prihodnjič ! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pek Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 ne ne bi reku "hvarski odvetnik" ampak si kak HR simpatizer (supporter) OKMISLIM DA TI NIS BIL nikdar NA TEM ZBORU :headbang: :headbang: :headbang: al si mel pa kako pivo preveč v glavi da nisi nekih stvari opazu... nas je blo 8kom pa je vsak od nas vidu isto kot jaz... :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: ti kar pejt, pa kak sprey za muhe vzem ker jih je velik dol... lanski gostinc jih je mel na svojih kotletih velik, da ne bo pomote.... Vse res,kar si napisal,vendar lani je bila stvar praktično ilegalna in zaradi tega tudi katastrofalna kar se tiče placa in ponudbe.Podobno je bilo tudi predlanskem,vendar jih je po svoje za občudovati,da so tako trmasti in ne molirajo.Po drugi strani je pa zanimivo,da kljub temu da je zadeva takak kakršna pač je vse eno pride toliko motoristov iz vseh koncev Evrope. Po drugi strani pa je tudi pri nas marsikateri motozbor na zelo nizki ravni :krneki: Ampak tizga kuharja je pa res za usrelit :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 iz HR foruma:PROGRAM SUSRETA: Petak: Jager party Mladi Hvarski bandovi Sun Riders Band(ex"Phirane") The Trio Table dancig Streptease Subota:Defile Moto igre Jager party Nastup mladih Hvarskih bandova Dr.Staub Psihomodopop Streptease Table dancig Sun Riders Band hudič bo vse to na prikolico spravit ! :P ...pridem... Jebeš Sun Riderse :rolleyes: greš dol, da se pelješ, spoznaš kakšnega bajkerja(rajši bajkerco) :kva2: spiješ dva tri pire in spet domov.... :yea1: ps: lani me je samo preglasna muzika motila, zato smo pa bili v Jelsi na rivi in uživali.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scor2000 Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 zajček, a te mogoče za ušesa vlečem na Hvar ?! ostani na Krki in si hladi pregreto glavo katerokoli že! Imam sicer občutek da se ti pregreva spodnja ker z njo poizkušaš tudi razmišljati ! a ta ni ta prava ! več sreče prihodnjič ! :winkiss: mi ni treba mam že doma dobro babo pa tri froce, sam ti zgleda da maš rad zakajene pobe u lajbčih s Hvara zato pa tak navijaš :yea1: :yea1: :yea1: ti ker pejt pa srečno vožnjo in lepo se mej.....pa kako fotko nared :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scor2000 Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Vse res,kar si napisal,vendar lani je bila stvar praktično ilegalna in zaradi tega tudi katastrofalna kar se tiče placa in ponudbe.Podobno je bilo tudi predlanskem,vendar jih je po svoje za občudovati,da so tako trmasti in ne molirajo.Po drugi strani je pa zanimivo,da kljub temu da je zadeva takak kakršna pač je vse eno pride toliko motoristov iz vseh koncev Evrope.Po drugi strani pa je tudi pri nas marsikateri motozbor na zelo nizki ravni :krneki: Ampak tizga kuharja je pa res za usrelit :headbang: :headbang: isto sem hotu povedat :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scor2000 Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 ...pridem...Jebeš Sun Riderse :rolleyes: greš dol, da se pelješ, spoznaš kakšnega bajkerja(rajši bajkerco) :kva2: spiješ dva tri pire in spet domov.... :yea1: ps: lani me je samo preglasna muzika motila, zato smo pa bili v Jelsi na rivi in uživali.... :yea1: ja res pa še vse drugje po Hvaru je blo bolj polno!!!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Daj, zdaj pa nehajte kritizirat, da si nebom še ki premislo. :krneki: PS: mogoče bo pa letos bolše, ko so porihtali dokomentacijo :whistle: lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pek Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Ma gdo si bo premislu,sej konec koncu motorizem je avantura in včasih tudi taki motozbori spadajo zraven :worship: V čim večjem številu dol,če ne zaradi drugega pa zaradi zares lepega Hvara :rolleyes: Sicer pa letos imajo vsa dovoljenja in bo spet na starem placu v Starem Gradu,tko,da naj bi bila stvar letos na nivoju :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Kakorkoli, če bo vse po planu, se vidmo v petek zvečer (najkasneje soboto dopoldan), ko jo bom mahal nazaj iz ČG :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 SAM O LANSKEM HVARU, KAK BI REKU MOJAPRIJATEL HOT IZ TUZLE... - STAGE VAMA JE KO BARAKA - OVO JE NAJLOŠIJI SUSRET U HR bil lansko leto, šel v soboto :slap: ob 4.00h da vidim ta zbor, se peljem po megli 450km me zebe kot cucka pol moram pol dneva čakat trajekt ker je prijatu zaspal in smo ga zgrešl za 10min dol pa .... eh brez besed da bi ti dal kdo kakšn požitk šnopčka...možeš sanjat Slovenac smeti niso pobral še izpred 3 let hrana... eh..... hrana :slap: katastrofa ne morš opisat oder 2 x 4 m na eni prikolici vse kar je na tem zboru zanimivo je sam morje drcga pa nič pejte rajš kam drugam.... :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: jezen še od lani.... :BUA: :BUA: :BUA: res bom dal kritiko "Lošem k*rcu svaka dlaka smeta* Sicer dobra družba in dobra fura naredi več kot stadionski oder in najbolše pivo A se ti ne zdi ?! Drugič namesto onih 8 kom svetujem enga dobrega in pravega prijatla če ga le premoreš. Če ne ti posodim sam kakšnega, npr. ki se je lani na Hvaru zabaval bolj in doživel več kot kdajkoli v lifu irten? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scor2000 Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 "Lošem k*rcu svaka dlaka smeta*Sicer dobra družba in dobra fura naredi več kot stadionski oder in najbolše pivo A se ti ne zdi ?! Drugič namesto onih 8 kom svetujem enga dobrega in pravega prijatla če ga le premoreš. Če ne ti posodim sam kakšnega, npr. ki se je lani na Hvaru zabaval bolj in doživel več kot kdajkoli v lifu irten? sem hotu nekaj kontra napisat pa ne bom.... merila vidim so pri nakaterih drugačna.... prijatlu mam dost in tvojih ne rabim... se mamo za motoriste ki so v življenju že nekaj prevozili tako da lahko DAMO včasih tudi kakšno kritiko, organizacija LANSKEGA zbora NI BILA na nivoju upam da me boste letos s tem demantirali in bo letošnji VELIKO boljši. pričakujem slike in komentarje....predvsem z trezno glavo! :wacko: pa vso srečo na cesti! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scor2000 Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 "Lošem k*rcu svaka dlaka smeta*Sicer dobra družba in dobra fura naredi več kot stadionski oder in najbolše pivo A se ti ne zdi ?! Drugič namesto onih 8 kom svetujem enga dobrega in pravega prijatla če ga le premoreš. Če ne ti posodim sam kakšnega, npr. ki se je lani na Hvaru zabaval bolj in doživel več kot kdajkoli v lifu irten? aha pa še o k*rcu, ker vidim da je še o tem debata.... ob svojem najbolšem in največjem hobiju kateremu posvečam kar veliko časa sem uspel še razmaknt te dlake pa naredu 3 prekrasne otroke tako da o tem ni vredno več govorit... pa vse laufa: life at home in motolife Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 "Lošem k*rcu svaka dlaka smeta*Sicer dobra družba in dobra fura naredi več kot stadionski oder in najbolše pivo A se ti ne zdi ?! Drugič namesto onih 8 kom svetujem enga dobrega in pravega prijatla če ga le premoreš. Če ne ti posodim sam kakšnega, npr. ki se je lani na Hvaru zabaval bolj in doživel več kot kdajkoli v lifu irten? točno tak predlani,pa lani komaj sem folgu komunicirat če bo po planu se srečamo HVAR :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 Če me ne bo čas sfuku pridem! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 dobila dopust :010 :010 :010 :lol: tko da bo od petka do pondelka akcija :yea1: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Me zanima na kater trajekt bote šli?Če sm jst prov gledal gre zadnji v petek 15.48...(jst mislim že v petek bit na hvaru). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Me zanima na kater trajekt bote šli?Če sm jst prov gledal gre zadnji v petek 15.48...(jst mislim že v petek bit na hvaru). Jaz pa v četrtek :naughty: :beer1: :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 aha pa še o k*rcu, ker vidim da je še o tem debata....ob svojem najbolšem in največjem hobiju kateremu posvečam kar veliko časa sem uspel še razmaknt te dlake pa naredu 3 prekrasne otroke tako da o tem ni vredno več govorit... pa vse laufa: life at home in motolife Nikoli nisem debatiral in pisal o K*rcu Prispodoba je nekaj kar... ma saj :hmm: So stvari, ki ne bolijo :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Berem tole in se rezim... Slovenija :headbang: ... nic drugega... neverjetno kako smo originalni... Nabijat o necem brez osnove ali pravega podatka o drugi strani medalje... Sam osebno zelo dobro poznam fante iz Hvara in lahko recem, da ce bi imeli doma toliko tezav z organizacijo motofeste, (pa ne financnih) kot so jo imeli Kabina in ekipa, bi verjetno imeli v Sloveniji letno morda en zur pa se ta do 22:00... Well anyway - vsem, ki greste na Hvar obilo zabave ter srecno pot. Tistim pa, ki boste iz xyz razloga ostali doma - vec srece / casa / volje prihodnjic... in kakor pravijo prijatelji iz bratskih republik; Samo smireno i PUN gas.... LP de DaNe (dece 9 morad se kaksen vec)... sedem zen ...ter dvemi psi... :naughty: p.s. Volk , Zdrawc prosim pozdravite mi Hvarsko ekipo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 17, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2007 Me zanima na kater trajekt bote šli ? Če sm jst prov gledal gre zadnji v petek 15.48...(jst mislim že v petek bit na hvaru). iz Splita do Starega grada imaš na dan štiri odhode ob 05.00 zjutraj ob 8.30 ob 14.30 in zadnji ob 20.30 ! jaz lovim zadnjega s povratno karto ko sonce več ne pripeka po palubi ! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Hej slovenci, bumo se opijali na Hvaru ko i prosle godine? :beer2: Spavanje u kampu Bungalov 280kn ( 4 osobe ) 250m od stage Sobe losiji smjestaj 100kn/soba( 2 osobe wc +tus ) 1.5 km od kampa http://heliosfaros.hr/introhr.htm P.S. zlati ulasti pilu :grrr linzič, sobo imam rezervisano :worship: tako, da fukal bumo.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 linzič, sobo imam rezervisano :worship: tako, da fukal bumo.... :lol1: :eek: da si ne bo kdo premislu :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 mene ne bo, ker me še od zadnjič rit boli... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se