zlati Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 še 3x gremo spat :bounce: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2007 aha ! ene že nabirajo zaloge spanja, da bodo lahko potem non stop v akciji in na dobrih vibracijah ! :evilgrin: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 aha ! ene že nabirajo zaloge spanja, da bodo lahko potem non stop v akciji in na dobrih vibracijah ! :evilgrin: :OK: Slabo spal :headbang: imel poplavo.... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maledetto Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Kaj je kdo ki štarta za Hvar v petek zjutraj in bi sprejel medse še enega motorista? Ker če ne morem it sam kot en pes, ker kolegi z obale imajo po večini motorje za šminkarijo in tak trip je prehud za večino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
palomas Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Kamp Jurjevac - u samom centru Starog Grada i smješten je 300 m od plaže. Plaža je od kamenih ploča veoma pogodnih za sunčanje. Gosti mogu koristiti sportske sadržaje , a to su: stolni tenis, mini golf, boćalište, rukometno, košarkaško i odbojkaško igralište te igralište za djecu. :OK: P.S. Ovu strelicu nemojte gledati, nema veze s kampom! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pek Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Kaj je kdo ki štarta za Hvar v petek zjutraj in bi sprejel medse še enega motorista? Ker če ne morem it sam kot en pes, ker kolegi z obale imajo po večini motorje za šminkarijo in tak trip je prehud za večino. mi pičimo iz Šempetra (N.Gorica)med sedmo in osmo uro zjutri tko da če nas počakaš na Kozini mislim a nebi bil noben problem eden več v koloni :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 mi pičimo iz Šempetra (N.Gorica)med sedmo in osmo uro zjutri tko da če nas počakaš na Kozini mislim a nebi bil noben problem eden več v koloni :rolleyes: a mi gremo skupi??? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gespann Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Možno da boste kje spotoma srečali. Mene in mojo prikolco (dobesedno, burgman s prikolco hehe):) Sem pa res prepočasen, da bi šu s še kom, tako da se dol vidimo. :) Upam, da ujamem trajekt ob 14,30. Srečno pot vsem in predvsem užitkov polno vožnjo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Čez 6 ur štart :headbang: , jaz pa še filter menjat, ketno mazat pa pakirat :headbang: PS: nebo mi lahko :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Čez 6 ur štart :headbang: , jaz pa še filter menjat, ketno mazat pa pakirat :headbang: PS: nebo mi lahko :krneki: glede na to, da boš imel ketn sprej sigurno s sabo te prosim, da ga posodiš mojmu prjatlu Zdrawcu ali kdor-koli, ki bo šel, da a naj vzame s sabo je prosu naš Zdrawko....... :whistle: :whistle: UŽIVAJTE :whistle: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 glede na to, da boš imel ketn sprej sigurno s sabo te prosim, da ga posodiš mojmu prjatlu Zdrawcu ali kdor-koli, ki bo šel, da a naj vzame s sabo je prosu naš Zdrawko....... :whistle: :whistle: pa laškega je zadosti dol? :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maledetto Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 mi pičimo iz Šempetra (N.Gorica)med sedmo in osmo uro zjutri tko da če nas počakaš na Kozini mislim a nebi bil noben problem eden več v koloni :rolleyes: torej ju3 na kozini! javi mi približno kdaj ali pa mi zvrcni na gsm ko štartaste z solkana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scor2000 Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Vsem želim.... 1. veliko :004 2. dobre :music2: 3. v omejeni količinah :drunk: 4. malo :SS 5. po polnoči :love1: in :smoke: 6. kratek :zzz: 7. zgodaj zjutraj zaradi trajekta :surrender: predvsem pa ste vsi ki pridete srečno domov :hooray: ps.: sam da ne bo čez 9m :K :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pek Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 a mi gremo skupi??? .) če se znajdeš do časa na Kozini si dobrodošla :worship: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pek Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Aja,da ne pozabim,mi smo bol izi riders,tko da ni nujno da ulovimo trajekt ob 14.00.magari kašen bot tudi pospešimo :whistle: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maledetto Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Aja,da ne pozabim,mi smo bol izi riders,tko da ni nujno da ulovimo trajekt ob 14.00.magari kašen bot tudi pospešimo :whistle: :hmm: e ben jaz nisem glih izi riders. Sem pa prilagodljiv :rolleyes: No če ne pa bom malo počakal ko me bo zamikalo božanje ovinkov :doze: Važno da pridem celi na cilj in nazaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 če se znajdeš do časa na Kozini si dobrodošla :worship: :naughty: sem mislna če imava isto klapo... bomo vidl, čene se pa dol vidmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Krenem ob 7.00h...... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 vuživajte.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Krenem ob 7.00h...... :worship: šele v soboto :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 vuživajte.... :yea1: Hvala, se bom spomnil na vaju... :yea1: šele v soboto :( se vidnjamo... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 jutr pa :010 greemmooo! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cof Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 ja sam še spakiram in gremooooooooooooooooooo :010 :beer2: :beer1: :grupni: :music1: :yea2: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 pa laškega je zadosti dol? :beer1: globoko upam, saj veš, da se potem nepopravljiva škoda dela, če ga ni, ker pač kaj drugega ne teče tako dol po Zdrawčevem grlu kot Laško.... :winkiss: :winkiss: uživajte.... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno September 21, 2007 Deli Objavljeno September 21, 2007 (popravljeno) cof! kaj pa rabš pakirat? ene štumfe gate vzem pa greeeemooooooooooo! Popravljeno September 21, 2007. Popravil jerryspringer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se