Skoči na vsebino

10-th Sun Riders meeting - HVAR

Priporočene objave

Objavljeno
Mauric, Mauri, Mufko, ... Ja, fotograf pri Delu. V osebni mu piše Mavricij.

včasih, cca 100 let nazaj smo kdaj spili pivo. takat je vozu neki VFju podobnega? okrog so se vozili še Željo in njegova Hermina, Borut....hardtail chopperisti hahahaha. matr je treslo. . . .

Objavljeno
včasih, cca 100 let nazaj smo kdaj spili pivo. takat je vozu neki VFju podobnega?

Imaš prav.

Da ti malo osvežim spomin - njegova Honda leta 1994 in on lani na zboru Firestartersov (tisti v svetlem puloverju:

post-8423-1218529463_thumb.jpg

post-8423-1218529494_thumb.jpg

post-8423-1218529513_thumb.jpg

Objavljeno
Imaš prav.

Da ti malo osvežim spomin - njegova Honda leta 1994 in on lani na zboru Firestartersov (tisti v svetlem puloverju:

way back then. When we all had hair :D

Tenx.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

A je mogoče kdo lani spal v tistih bungalovih direkt v kampu kjer je zbor? Na hrvaškem forumu sem zasledil, da je bla lani cena 140 kun, letos pa hoče 280, res, da je za 4 osebe. Mene ni blo dol 6 let, zato prašam.

Objavljeno
A je mogoče kdo lani spal v tistih bungalovih direkt v kampu kjer je zbor? Na hrvaškem forumu sem zasledil, da je bla lani cena 140 kun, letos pa hoče 280, res, da je za 4 osebe. Mene ni blo dol 6 let, zato prašam.

Lani spali v hotelu za 100Kn...

Objavljeno
Lani spali v hotelu za 100Kn...

Vem, pa me ne zanima, ker je 2 km stran.

Objavljeno

žal ne bo zneslo... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

andi, za maurica nč ne vem če bo šu dol, kr sm zadnje cajte ful mau na uncu; marčel pa letos neki gume špara k dela brunarco

Objavljeno
Vem, pa me ne zanima, ker je 2 km stran.

Lenščino... :naughty:

Objavljeno
Lenščino... :naughty:

Niti ne, sem že pretekel polmaraton, na tak dan pa moraš malce gledat na varnost sebe in drugih. :rolleyes:

Danes jih moram spet malce poklicat, da se niso slučajno zmotili.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

KeC ti pa si na hece ! :rolleyes:

itak da bo ratalo ! mogoče celo z angležem med bedresi in kubanko na zadnjem zicu ! :evilgrin:

Objavljeno
KeC ti pa si na hece ! :rolleyes:

itak da bo ratalo ! mogoče celo z angležem med bedresi in kubanko na zadnjem zicu ! :evilgrin:

Aja :hmm:

A je anglež že tako blizu garaže?

Objavljeno

ni blizu garaže, je pa blizu probni vožnji ! isto ko kubanka ! :naughty:

Objavljeno
ni blizu garaže, je pa blizu probni vožnji ! isto ko kubanka ! :naughty:

:naughty:

Objavljeno

nas bo iz četrtka na p :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: etek bo gggaaaaaaaaaasssssssssssaaaaaaaa.

Objavljeno

:naughty: ojla a morda kdo kaj ve kdaj v soboto pelje trajekt iz Splita na Hvar in pa v nedeljo nazaj pa objavi na tj strani :whistle: al bo treba dol poklicat :unsure:

Objavljeno

Jadrolinija

in njen vozni red

ti pa napiši kdaj se lahko gre na predčasne volitve ! :rolleyes:

Objavljeno
nas bo iz četrtka na p :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: etek bo gggaaaaaaaaaasssssssssssaaaaaaaa.

da navte vse spili dol, preden mogoče pridemo še mi.... :winkiss: :winkiss:

Objavljeno
da navte vse spili dol, preden mogoče pridemo še mi.... :winkiss: :winkiss:

a maš dolge gate ?

Objavljeno

:hmm: no ja preko noči in nekimi 17 stopinjami pri šanku še bo šlo, čez dan naj bi bilo za namakanje tudi zunanjih delov telesa ! kaj pravijo vremenarja za Hvar

Objavljeno

:worship: hvala lepa za info :worship: zdej pa samo se lepo vreme narocit :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!