volk Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 :hmm: no ja preko noči in nekimi 17 stopinjami pri šanku še bo šlo, čez dan naj bi bilo za namakanje tudi zunanjih delov telesa ! kaj pravijo vremenarja za Hvar V Liki je čez dan 12 ponoči 4 :naughty:
tati Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 a maš dolge gate ? še Jurček je reku, da naj kar sama grem zmrzovat............ :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: presneto, pa tako sem si želela dol..... :headbang: :headbang:
tati Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 :hmm: no ja preko noči in nekimi 17 stopinjami pri šanku še bo šlo, čez dan naj bi bilo za namakanje tudi zunanjih delov telesa ! kaj pravijo vremenarja za Hvar :slap: :slap: :hmm: :wacko: :wacko: škoda, no ja do petka se dajmo presenetiti :naughty:
volk Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 še Jurček je reku, da naj kar sama grem zmrzovat............ :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: presneto, pa tako sem si želela dol..... :headbang: :headbang: Verjetn je cel premražen že itaq, ker ma hladno babo :whistle:
petergsx Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 če smo mokri od zunej bomo pa še pošteno od znotrej :naughty: pa bo zglihanu tudi brez gat
tati Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Verjetn je cel premražen že itaq, ker ma hladno babo :whistle: :fight1: :fight1: :fight1: a bi rad, da te mal za uhe............. :naughty:
Rude Boy Objavljeno September 17, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2008 še Jurček je reku, da naj kar sama grem zmrzovat............ :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: presneto, pa tako sem si želela dol..... :headbang: :headbang: toplotna izolacija v šotoru uspela, savna dela ! :rolleyes: kaj zdaj cimra ? štrajkaš ?
Zdrawc Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Kuštralo bo, obwezmno kline sabo ali ostalo prizemljitveno opremo
KeC Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Gre kdo že v petek in če kdaj?
tati Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 toplotna izolacija v šotoru uspela, savna dela ! :rolleyes: kaj zdaj cimra ? štrajkaš ? zanimivo, mene tako zebe že tle v službi, da me kar premetava............ :krneki: :krneki: no sicer še ne vem, mogoče pa bom tvoja cimra...., kdaj že štartate........, če greste.....po 12 uri :whistle:
tati Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Kuštralo bo, obwezmno kline sabo ali ostalo prizemljitveno opremo ja tale nežen vetrič nas pa res nau odnesu :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Rude Boy Objavljeno September 17, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2008 nič nas ni strah če so smučarji z nami .... :whistle:
tati Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 nič nas ni strah če so smučarji z nami .... :whistle: :hmm: :hmm: :hmm:
nowfak Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Mogoče se v soboto prflikamo na šank
dazmed Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 pozdravljeni, če bi se odločili za trajekt ob 14.30 iz Splita in vaš start je iz Ljubljane, kdaj bi bil vaš čas odhoda? vožnja bi bila cca od 0- 20 nad omejitvami. (čudno vprašenje ampak vseeno provam) lp d.
motoristek Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 pozdravljeni,če bi se odločili za trajekt ob 14.30 iz Splita in vaš start je iz Ljubljane, kdaj bi bil vaš čas odhoda? vožnja bi bila cca od 0- 20 nad omejitvami. (čudno vprašenje ampak vseeno provam) lp d. 7h. Lp
Moby Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 Naša mini grupa (Moby,Petergsx,Darjo in še ker mandlc... :whistle: :naughty: ) ki se bo "pridružila predhodnici (Zoki,Miran...)katera je šla na pot že dns zjutraj štarta nocoj nekje med 23h in 0.00 uro ciljamo na trajekt ob 8.30 uri Al se srečamo kje na poti al pa SE VIDEMO NA HVARU!!! Mende je kar Windy dol.... tko da boju Ajduci kar po domače urezali... :naughty: :naughty: :naughty:
Hellenca Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 Jest grem pa tud na Hvar :010 mislim, da se mi je marija prikazala :grim , ko sem dobila frej na šihtu
Moby Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 Ma nnkar gowort ..... tude jaz sem zgleda tokrat trefnu "kvazi"loto u službi... komej komej je ratalo...in pole ko rata pa kalpa malo zataji kao.... :whistle: :whistle: Ben ja Zoki ki je že dol je pravkar na sms sporoču 20°C in mal piha... :naughty: :naughty: :naughty: Še madlo in bo "medlo" za prow...tja po 4 al 5 pivi :whistle: :whistle: :naughty: :naughty:
Zdrawc Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 Ma nnkar gowort ..... tude jaz sem zgleda tokrat trefnu "kvazi"loto u službi... komej komej je ratalo...in pole ko rata pa kalpa malo zataji kao.... :whistle: :whistle: Ben ja Zoki ki je že dol je pravkar na sms sporoču 20°C in mal piha... :naughty: :naughty: :naughty: Še madlo in bo "medlo" za prow...tja po 4 al 5 pivi :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: widet, nas je več takih :whistle: jaz sm zdajle na enih 80 %, da zjutraj štartama z Fricom.....ker wreme se tudi dol izboljšuje :rolleyes:
Rude Boy Objavljeno September 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2008 uhaaa ! "Tovariši in tovarišice, ne se čudit, ne se bat, to so igre brez meja!" jebiga ! bomo spet navijali ! :rolleyes:
tati Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 widet, nas je več takih :whistle: jaz sm zdajle na enih 80 %, da zjutraj štartama z Fricom.....ker wreme se tudi dol izboljšuje :rolleyes: ma tudi mene ful daje................... :naughty: :whistle: :naughty: :whistle: mi en kolega neki .govori, da jih je lani ful prezeblo, tako, da :naughty: :naughty: :naughty: .......... je itak brez veze..........mraz, majhno...........natlačeno.............., kaj pa vem presneto......še tisti kanček upanja mi je pošel..... :unsure: :naughty:
Zdrawc Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 mi en kolega neki .govori, da jih je lani ful prezeblo, tako, da :naughty: :naughty: :naughty: .......... mene ni nič prezeblo lani :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se