Skoči na vsebino

10-th Sun Riders meeting - HVAR

Priporočene objave

Objavljeno
mene ni nič prezeblo lani :grrr

ti si moški in imaš mal več naravne obleke na sebi kot jaz............. :naughty: :naughty:

Objavljeno (popravljeno)
ti si moški in imaš mal več naravne obleke na sebi kot jaz............. :naughty: :naughty:

pa ne zarad tega, lani je blo čist OK vreme, pa "mal" smo ga meli :whistle:

P.S. Pa ti itaq ne morš it, a ne štrajkašššš :unsure:

Popravljeno . Popravil Zdrawc
Objavljeno
pa ne zarad tega, lani je blo čist OK vreme, pa "mal" smo ga meli :whistle:

P.S. Pa ti itaq ne morš it, a ne štrajkašššš :unsure:

ja saj res, po novem imamo belo stavko :slap: :slap: :slap: , ne vem kdaj sem ratala zdravnik

ja, če bi štrajkala ne bi delala iz nočne spet popoldan, tako da........... :krneki: :krneki:

saj ne vem, a mislim, da bom zmrznila al ne, če grem dol :naughty: :winkiss:

Objavljeno

Te že odtalimo...... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno
Te že odtalimo...... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

ej v to nič ne dvomim, da strastni in vroči fantje iz Vipavske doline ne boste poskrbeli zato, da se odtalim, :winkiss: :worship: :worship:

joj bi mogla šnops s sabo peljat......, kaj misliš????? :krneki: :naughty:

pa kje boste pa vi spali, v šotoru ali app............., ma brez veze,da sprašujem, ker itak vem kje, pa vseeno.... :whistle:

Objavljeno
uhaaa !

"Tovariši in tovarišice, ne se čudit, ne se bat, to so igre brez meja!"

jebiga ! bomo spet navijali ! :rolleyes:

Skakafci :yea2:

Objavljeno
ej v to nič ne dvomim, da strastni in vroči fantje iz Vipavske doline ne boste poskrbeli zato, da se odtalim, :winkiss: :worship: :worship:

joj bi mogla šnops s sabo peljat......, kaj misliš????? :krneki: :naughty:

pa kje boste pa vi spali, v šotoru ali app............., ma brez veze,da sprašujem, ker itak vem kje, pa vseeno.... :whistle:

Daj nehaj komplicirat in glej da se jutri pred 12. s Serviserjem nalimata na pumpi :grim

Lošem kurc. svaka dlaka smeta

:whistle:

Objavljeno

Volk tak se govori!!

Tati si čula ....zbor na pumpi.....

Ale mejte se

Moja kobilca je nabasana in ready to go !!!

zdej se umit pa malce zadremat

ob 22h ...pa bova z Petrom dala gasaaaaaaaaaaa.....

.via dalmatica...

SE VIDMO DOLLL......... :krneki: :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno

Na žalost me nebo,je pa bilo v planu,ampak vse padlo v vodo.Pa drugo leto.Vi pa uživajte

Objavljeno
Volk tak se govori!!

Tati si čula ....zbor na pumpi.....

Ale mejte se

Moja kobilca je nabasana in ready to go !!!

zdej se umit pa malce zadremat

ob 22h ...pa bova z Petrom dala gasaaaaaaaaaaa.....

.via dalmatica...

SE VIDMO DOLLL......... :krneki: :naughty: :naughty: :naughty:

po prepričljivem telefonskem pogovoru .....................volk press..........

grem..............tako, da uletiva z serviserjem na pot, tako,da se vidimo dol............ :beer2: :beer2: :beer2:

vidva pa po pameti :winkiss: :winkiss:

Objavljeno

no, mašinca je opravila servis, še spakiram, jutri pa gasaaaaaaaaaa kot pravi petergsx :winkiss: :naughty: :whistle:

Objavljeno

seveda bova kej pej druzga...sej su betule ponoči zaprte.....

v tank torbah in kufrih pa je glih tanajbolj nujno..... 2x 3pare koz.. in 2 krače...pa nekaj gat in majc....

ale ...jaz počasi odrinem na enu kufe u BRANIK AIN POLE KO PRILETIJO OSTALI ŠTARTAMO...

sE VIDMO DOL...

MEJTE SE.. :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno

še mal, pa v zimske radosti.................. :naughty: :naughty: :whistle: :krneki:

Objavljeno

En se je mal prej na poti na Hvar oglasil še pr men na kavici in me je sam še bolj zakuru za zravn it .... ampak na žalost ne bo zneslo :headbang:

Fajn se mejte :rolleyes:

Objavljeno

A ni konec druzga tedna (27.9 in 28.9)tud neki v Dalmaciji ? jaz sem na Korčuli pa bi nazaj grede lohk kam skoču.

Objavljeno
A ni konec druzga tedna (27.9 in 28.9)tud neki v Dalmaciji ? jaz sem na Korčuli pa bi nazaj grede lohk kam skoču.

Omiš :worship:

Objavljeno

uhaa ! sončni hvar se tudi tokrat ni izneveril ! bravo sun ridersi ! bravo družba !

za dvig nočne temperature je v petek poskrbela striptizeta iz okolice srema, kaj takega še nisem videl, v sobota pa bosanci ko so namlatili angelske moto globaliste ! :worship: :P jaz bi še !

Objavljeno (popravljeno)

Ja, bilo je prav prijetno. Le danes zjutraj šok terapija: iz Reke ven 4°C, čez Knežak nula, v LJ pa 'tropskih' 8.

Tu pa so moje slikce:

http://www.motosvet.com/album/view.php?cid=51881

Pa hvala vsem znanim in na novo spoznanim za družbo, bili ste prima :worship: .

Popravljeno . Popravil andi1
Objavljeno

Bilo je... zanimivo :whistle:

A ne, Hellenca :naughty:

sem ugotovila, da se nimam kaj pritoževat, glede na to, da sem cel čas težila, da me bo tri dni skup zeblo... me ni... me je samo 2,5... :rolleyes:

sam včeraj zvečer pa nikakor nisem mogla zlest izpod vročega tuša...

aja, Rude, a lahk tvojo fotko gor dam? uno, ko si iz morja lezel :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

bilo je super, niti malo mi ni žal ,da sem šla................DRUŽBA ENKRATNA, :worship: :worship: :worship: :beer2: :beer2: motoristov ogromno..............le

malce me je zeblo, no malo več kot en dan........... :krneki: :krneki: hrana pa tudi enkratna, ni mi žal da sem šla, ker je Hvar res eden lepših, če ne

najlepših otokov......, predvsem mestO Hvar z čudovito rivo........ :naughty:

uhaa ! sončni hvar se tudi tokrat ni izneveril ! bravo sun ridersi ! bravo družba !

za dvig nočne temperature je v petek poskrbela striptizeta iz okolice srema, kaj takega še nisem videl, v sobota pa bosanci ko so namlatili angelske moto globaliste ! :worship: :P jaz bi še !

:lol1: :lol1: :lol1: ja tako še nisem videla leteti mize in klopi po luftu kot dol :naughty:

Andi, bilo te je lepo spoznati in seveda tudi ostale :worship:

Popravljeno . Popravil tati

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!