solo Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Je bil že danes kdo? Kaj ste videli?
gregor46 Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Je bil že danes kdo? Kaj ste videli? Pravkar prišo domou, podn od podna :headbang: , v pol ure sem si pogledal popolnoma vse, sploh nič zanimivega(razen par primerkov). Skratka razočaran :whistle: PS: moje osebno mnenje :evilgrin:
Ole Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 pol pa še dobro, da nisem šel. Sem mel v planu, pa je pršlo nek vmes. Mi je blo mal žal, sam kokr zdej ti praviš...JUPI; JUPI
Roky Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 (popravljeno) A bo jutr kdo dol? Baje, če si z motorjem ni vstopnine :hmm: Sam, če pravte, da je bedno sm mal skeptičen, če bi sploh šu Popravljeno September 8, 2007. Popravil Roky
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 res je, ni vstopnine.. (če si z motorjam) vsaj piše tko :P
motofrik Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Pravkar prišo domou, podn od podna :headbang: , v pol ure sem si pogledal popolnoma vse, sploh nič zanimivega(razen par primerkov). Skratka razočaran :whistle: PS: moje osebno mnenje :evilgrin: Potem moja odločitev, ko sem se raje odločil za obisk Black wings srečanja, ni bila napačna. :whistle: Ja, v tistih krajih so prijazni ljudje. To se potrjuje na vsakem srečanju v Prekmurju.
imlakar Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Grem mal pogledat. Saj nimam kaj zgubit
gorskaroza Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Hm... Jaz bom vseeno po sihtu skocila malo pokukat, ce ne zaradi drugega zaradi firbca. Ce je v pol ure vse prevohano, ti tako ali tako potem ostane se tdovolj casa da gres se kam na potep. :)
Bobbyx Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Jaz bil včeraj, najboljše so bile hostese...
gorskaroza Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Jaz ravno hostes ne bom gledala :D bom pa mal pokukala kako je kej z kombinezoni... ce bodo kaj imeli zame.
imlakar Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Jaz bil včeraj, najboljše so bile hostese... To je pa tud vse, kar je za videt. Ampak se jih splača pogledat. :naughty:
DESIM Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Najboljša je bila še kava ostalo pa NOcoment!!!
gorskaroza Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Pa kaj je res tak podn? Nc od nc?
imlakar Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Saj neki malga pa je. Za en sprehod.
Sam dePihlja Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) Jaz bil včeraj, najboljše so bile hostese... Hehe, zadnje čase vidim svakinjo večkrat na motosekretu kot v živo :whistle: Popravljeno September 9, 2007. Popravil Sam dePihlja
Fos Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 To je pa tud vse, kar je za videt. Ampak se jih splača pogledat. :naughty: matr si hiter nazaj bil. To pa res ni mogl bit neki spešal. :whistle: Včeraj je blo boljš :naughty:
scor2000 Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Ravno prpelu iz prestolnice.... HOSTESE :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: MISLIM DA ZNA BIT TO ZA V BODOČE ZAMIMIVO SREČANJE ČE BODO SAJ MAL POSKRBEL ZA PARKING MOTORISTOV NI BLO NOBENGA KI BI VSAJ MAL RAZPOREJAL MOTORJE. TISTI AVTI PRED ODROM SO BLI ODVEČ KER SI SE MORAL BORIT ČE SI HOTU MIM.... NE ME RAZUMET NAROBE...TO NI KRITIKA :whistle: :whistle: :whistle: BOLJ PRIPOMBA , OK! :worship: DRUGAČ JE BLO PA SUPER, ...... PRIDEMO SPET NASLEDNJE LETO :naughty:
gorskaroza Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 za tiste ki ste sli zenske gledat, ste imeli veliko dela :D ostali ki pa smo zeleli kaj odnest od motorizma, pa smo tam res lahko naredili sprehod naokoli. Je pa bilo lepo poskrbljeno za ljubitelje pimp my ride-a :)
gregor46 Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Evo par fotk: Za več pa KLIK :naughty: Lp, Gregor
bobiboss Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Najboljša je bila še kava ostalo pa NOcoment!!! za kavo ne vem ker nisem kofetar za hostese pa ne kapo ampak klobuk dol :yea1: :naughty:
gregor46 Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 mmm :winkiss: mmm.... :hmm: ........avspuhe O:-) ali nogice :grim
bobiboss Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 :trance_33_sleep: jaz sem šel gledat motorje ne nogice :whistle:
gorskaroza Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 bobi, a na teh dveh slikah je treba posikat razliko ? :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se