bladzo Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 (popravljeno) KJE? - Tehnični pregledi Atos Vis, Cesta ljubljanskih brigad, Šiška, Ljubljana KDAJ? - V nedeljo 16. septembra od 15.30 do 19. ure. KDO? - Vsi motoristi, ki menite, da bi svoje znanje in spretnosti vožnje morali preizkusiti in izboljšati. Vaja dela mojstra! ZAKAJ? - Ker za svojo varnost lahko največ naredite sami, pod vodstvom izkušenih motoristov, na varnem poligonu. Zaradi povečanega zanimanja udeležence prosimo za predprijave na www.moto-aktivisti.si ali 041 850 850, kjer so dosegljive tudi dodatne informacije. Tokrat bomo posvetili posebno pozornost mladim, ki jih zanima dirkanje z motorji. Popravljeno September 12, 2007. Popravil bladzo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 Komaj čakam :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 Skor sigurno pridem vsaj pogledat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2007 Še celo vreme nam bo služilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Skoraj sigurno da pridem. Edino strah me je, saj je veliko prijateljev izvajalo vaje pri katerih niso bili uspešni z težkimi motorji ter vse plastike polomili, to pa ne bi najraje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Potrudi se bolje kot oni, pa ne bo težav... ;) Ma ni panike, samo povej, da te skrbi za plastike, pa ti bomo bolj motor držali... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Eh judoistu bi motor držal :yea1: OK PRIDEM....PRIDE ŠE KDO DA NE BOM SAM SE PREVRAČAL ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Nč bat. Tudi če ti na tla pade ti mojster Bladsto zelo lepo obrazloži zakaj se je to zgodilo. Na tla ga pe le sam položiš ... Preverjeno na lastnih izkušnjah ... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triler Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 jst pridem (mal pavze od ucenja :rolleyes: ). Aja pa obrazec za prijavo vam na strani ne dela ;) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Eh judoistu bi motor držal :yea1: OK PRIDEM....PRIDE ŠE KDO DA NE BOM SAM SE PREVRAČAL ? Jaz bom tud jutri pripeljala svojga tankerčka na krstno plovbo med stožci :yes: . Sva že dva za držat....al pa če se zmenva na katero stran se bo kdo prevračal, tko da se lahko en na drugega nasloniva, da ne bo šlo po tleh :whistle: . TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Jaz sporočam, da ne bom uspel priti saj prišlo nekaj nujnega umes. Ma nanka enkrat mi ne uspe..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Pridem, če bo moped vžgal. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
platoom Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Delavnica ponovno odlična. :yes: Srečujemo in trudimo se več ali manj iste face in morda bi za popestritev veljalo dodati kako noviteto, ali pa poleg splošnih nasvetov dati poudarek primeru problematične situacije na cesti, ali pa ... ! :grim lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Kaksne fotke mogoce? Sem nameraval prit pogledat, pa ni zneslo :doze: Bilo kaj pametnih napotkov za mlade zeljne dirkanja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
platoom Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Kaksne fotke mogoce? Sem nameraval prit pogledat, pa ni zneslo :doze: Bilo kaj pametnih napotkov za mlade zeljne dirkanja? Direkt z delavnice: :devil: Dirkači brez izjem na drkališča !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Bilo kaj pametnih napotkov za mlade zeljne dirkanja? ja, kot vedno ... zdaj meri poligon približno 300 x 300 metrov in ful te tehnike dirkaške naučijo ....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 ............. Tokrat bomo posvetili posebno pozornost mladim, ki jih zanima dirkanje z motorji. Na to se je nanasalo vprasanje.. Koristni napotki so konec koncev tudi razni nasveti kje pa kam pa kako je najbolje.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Kot vedno je blo super poučno. Sem se pa tokrat za razliko od prejšnjih delavnic fajn namatrala :blink: , da sva s tankerjem krmarila med stožci.....imam še danes musklfiber :xx: . Hvala Luckyu in Dave-u za spremstvo na počasni vožnji (pa vsem ostalim tudi) :OK: , se priporočam še za naslednjič, ker bo treba še pošteno švicat med stožci, da bom spet tam kjer sva bla z Yamahcem :yes: . TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 In nekaj :photo: fotk z včerajšnje delavnice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Joooooj, zdaj pa mi je zal, da nisem prisel.......... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 17, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2007 Delavnica ponovno odlična. :yes: Srečujemo in trudimo se več ali manj iste face in morda bi za popestritev veljalo dodati kako noviteto, ali pa poleg splošnih nasvetov dati poudarek primeru problematične situacije na cesti, ali pa ... ! :grim lp Tudi mi si želimo kaj dodati, ali pa kaj spremeniti... Žal nam površina na kateri izvajamo delavnice ne nudi dovolj prostora za napredejše vaje. V kolikor imaš kakšno konkretno idejo, pa kar z njo na plano in jo bomo poizkusili realizirati do naslednjič... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Joooooj, zdaj pa mi je zal, da nisem prisel.......... :headbang: yap... sva že dva... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: pa še fajn ni blo tok folka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 (popravljeno) yap... sva že dva... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: pa še fajn ni blo tok folka... smo že trije....tokrat sem mel resen namen it, pa je pršu en piknik nenapovedano vmes :unsure: :unsure: Naslednjič pridem.... Popravljeno September 17, 2007. Popravil Ole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Naslednjič pridem.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 yap... sva že dva... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: pa še fajn ni blo tok folka... Pa v LJ si bila, pa se ti ni "ljubilo" Oktobra se zna zgodit da obste rabil že verige, al pa saj dolge gate :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se