Cartman Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Že nekaj dni se trudim izvedeti, a TA ZBOR ŠE OBSTAJA? Pred nekaj leti, je ta veselica, na žalost, pokopala nekaj ljudi. Kar je posledično pokopalo njo. Lani pa sem pobral štoparja, ki mi je zatrdil, da se v grajski kleti spet dogaja. A kdo kej ve o tem?
Miha Z. Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 tema že obstaja.... iskalnik!
bajo7 Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 Se mi zdi, da še obstaja. So nosili neka vabila za 05-07.10.2007 :010 :beer2: :grupni: :010 Lani je pa blo v kleti. Ampak samo v soboto. :worship: Si plačal kavcijo, pol je blo pa celo noč za pit in za jest.
ghibli Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 Dobr je blo lansko leto sam da niso vsi dobr sprejeli te kavcije. Mene letos žal ne bo. :headbang:
bocek Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 upam da bo spet ta zbor , da lepo zaklučmo sezono.Tle je blu zmeram fajn.
ZEKKO Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 Jest grem :naughty: Party pa majo u klub havsu ker na gradu spet neki serjejo
DivjaSvinja Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Jah zekko pol se bova pa verjeteno srečala;)
bajo7 Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Jest tud pridem :naughty: :010 :beer2: :beer1: :grupni: :beer2: :beer1: :010 :010
ZEKKO Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Jah zekko pol se bova pa verjeteno srečala;) Bova bova,če se mi navš skriv za hrbet kot na cocco meetingu :kva2:
METAL4EVER Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Mogoče se pa narišem tam,k majo dobr klub hause in vinček. :worship:
Cartman Objavljeno September 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2007 Bova bova,če se mi navš skriv za hrbet kot na cocco meetingu :kva2: Cocco miting?!?1 pozzis? oh so 90's! :D Enkat sm iskal to na netu, in prebral de so kokota zaprli, de je ženo na črno pokopal. (prej jo je pa še fental)
ZEKKO Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 Cocco miting?!?1 pozzis? oh so 90's! :D Enkat sm iskal to na netu, in prebral de so kokota zaprli, de je ženo na črno pokopal. (prej jo je pa še fental) neki tazga je blo ja.kokr so pravl je bla albanka in da je bla kurba.ko je koko to zvedu jo je pa pol ustrelu.evo tle je par slikc iz cocco meetinga prvič po 12ih letih. http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=690
Miha Z. Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 evo! MOTOCLUB BRDA Vas vabi na party,ki bo v petek 5. in soboto 6. oktobra 2007 v klubskih prostorih v Vipolžah Program: Petek zvečer : glasba,hrana in pijača Sobota popoldne: igre,panoramska vožnja,hrana,pijača in glasba FREE CAMPING !!!!
Cartman Objavljeno September 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2007 neki tazga je blo ja.kokr so pravl je bla albanka in da je bla kurba.ko je koko to zvedujo je pa pol ustrelu.evo tle je par slikc iz cocco meetinga prvič po 12ih letih. http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=690 Ma nemoj! Morbit pa mi rata!! drugo leto na coco miting hodim že ene 10 let, pa nism še pršu :D
ZEKKO Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 Ma nemoj! Morbit pa mi rata!! drugo leto na coco miting hodim že ene 10 let, pa nism še pršu :D ko zvem kdaj bo nasledn cocco meeting ti povem :naughty: čet bo znesl :kva2:
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 evo! MOTOCLUB BRDA Vas vabi na party,ki bo v petek 5. in soboto 6. oktobra 2007 v klubskih prostorih v Vipolžah Program: Petek zvečer : glasba,hrana in pijača Sobota popoldne: igre,panoramska vožnja,hrana,pijača in glasba FREE CAMPING !!!! to je pa ta vikend aaaaaaaaaaaaaaa :whistle:
TONTO Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Ja kej si pej misnla :whistle: :whistle: :whistle:
punca z unca Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 bom kr vikend paket uzela :yea1:
tomkruz Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 evo! MOTOCLUB BRDA Vas vabi na party,ki bo v petek 5. in soboto 6. oktobra 2007 v klubskih prostorih v Vipolžah Program: Petek zvečer : glasba,hrana in pijača Sobota popoldne: igre,panoramska vožnja,hrana,pijača in glasba FREE CAMPING !!!! kaj to pomeni, de u soboto zvečer ni nč več? in kdaj je panoramska? hwala.
volk Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 ebat ga Vse je ta vikend in ne greeeeeeeeeeeeeeee :(
Miha Z. Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 kaj to pomeni, de u soboto zvečer ni nč več? in kdaj je panoramska? hwala. se bom jutr pozanimu.... evo še vabilo!
desmosedici Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Od člana moto kluba Brda sem dobil 100 % potrditev da party bo ta vikend v klubu v Vipolžah. Flayer velja:-vstop prost -free camp - od Petka do Nedelje zjutraj :P Podrobnosti: Pivo-zlatorog :rolleyes: Vino-no problem :rolleyes: Hrana- golaž, roštilj na oglju :worship: Obeta se dobra žurka, kot ponavadi v Brdih. SE VIDIMO V VIPOLŽAH SHOW MUST GO ON P.S. Sem nov na tem forumu
Zdrawc Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Pivo-zlatorog :rolleyes: to mi delajte :beer2: :beer2: :beer2:
TONTO Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Od člana moto kluba Brda sem dobil 100 % potrditev da party bo ta vikend v klubu v Vipolžah.Flayer velja:-vstop prost -free camp - od Petka do Nedelje zjutraj :P Podrobnosti: Pivo-zlatorog :rolleyes: Vino-no problem :rolleyes: Hrana- golaž, roštilj na oglju :worship: Obeta se dobra žurka, kot ponavadi v Brdih. SE VIDIMO V VIPOLŽAH SHOW MUST GO ON P.S. Sem nov na tem forumu PRVIČ pa tolk lepu obvestilu PRIDEM :OK: :OK:
GorazdH Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 in tisti brez "flajerja"? :glare:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se