desmosedici Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Poklical sem člana motokluba Brda ki mi je rekel, da "flajerji"letos ne obstajajo. Torej iz tega sledi: VABLJENI VSI !
Cartman Objavljeno Oktober 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Poklical sem člana motokluba Brda ki mi je rekel, da "flajerji"letos ne obstajajo.Torej iz tega sledi: VABLJENI VSI ! jaja :D fino. kaj pa panoramska? a kdo ve? a je to dopoldan, al kasnej?
desmosedici Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 jaja :D fino. kaj pa panoramska? a kdo ve? a je to dopoldan, al kasnej? Popoldne cca ob 17:00
X-biker Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Letos pa bom zihr se oglasu :worship:
Miha Z. Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 ...pridem... jest pa ne..... ....kako sva si različna.... :whistle:
ZEKKO Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 jest pa ne.........kako sva si različna.... :whistle: Ja kva a vjo tle tud sam šminkerji... :kva2: :kva2:
Miha Z. Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Ja kva a vjo tle tud sam šminkerji... :kva2: :kva2: če prideš ti,bo ziher eden :P:
ZEKKO Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 če prideš ti,bo ziher eden :P: če bom šov mem špegla bosta dva :wacko: :drunk:
jalovec Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Se da kje vidt ,kako se pride do tega zbora !!!!!Mogoce pa pridemo in se ce se placuje sproti al je spet enkratno placilo smo pac gorenjci :rolleyes: pa nas to zanima !!!!!!
ZEKKO Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Se da kje vidt ,kako se pride do tega zbora !!!!!Mogoce pa pridemo in se ce se placuje sproti al je spet enkratno placilo smo pac gorenjci :rolleyes: pa nas to zanima !!!!!! jest sm iz škofje loke in bom šov na gorenjo vas,sovodn,cerkno,dolenja trebuša,most na soči,kanal anhovo,deskle,plave,šmartno,kozana,vipolže. če pa sm kej kiksnu pa nej me ker poprav.sm lih iz enga rojstnga dne :lol1:
MOTOVILC Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Drugo leto še pridemo, če ne prej. ekola par slikc
Zdrawc Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 A kdo ve, kdo je bil on možakar, ki je neprestano snemal z kamero..........bi rad nekako prišel do tistih posnetkov :whistle: (slabspominpress)
MOTOVILC Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Bil je Martin, če rabiš info ali gsm, ti lahko pošljem na PM :yea2:
ZEKKO Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Blo j uredu pa to, sam a sej sam men zdel daj blo lan več folka. Al pa če so se skrival pred mano :kva2: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=749
X-biker Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Sm hotu na kak litr pira a je tko padalo da bi moral kr z vodnim skuterjem. Mater pa to vreme :headbang:
hirdan Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 lahko ti je žal, mi smo več kot pol poti prevozil v nalivu (iz NM), ampak jutranji pogled iz šotora ti odtehta tud še tako velik maček :rolleyes:
hirdan Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 Kaj letos boste kaj uštimal???? Se bo kaj dogajalo??
punca z unca Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 fešta vsekakor bo :010 kljub temu da ta trenutek pri roki nimam nobenega flayerja,.... (vem iz prve roke): Noreli in pili bomo 11. in 12.OKTOBRA 2008 v klubskih prostorih v Vipolžah :yea1: PROGRAM: -PETEK: GLASBA, HRANA IN PIJAČA - SOBOTA: IGRE, PANORAMSKA VOŽNJA, GLASBA, HRANA IN PIJAČA BREZPLAČEN VSTOP IN KAMPIRANJE MED BRAJDAMI!!! zagotovljena dobra družba in hud žur! :beer2: ...podrobnejše informacije pa sledijo...
punca z unca Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 pa upam da nam bo vreme naklonjeno
gerholdd Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 norelo se bo že v petek (10.)
punca z unca Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 tiskarski škrat je imel prste vmes... :beer1: žur bo 10. in 11. oktobra (PETEK, SOBOTA) :beer2:
hirdan Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Kako to da je drugi vikend v oktobru!!??? Tradicionalno je bilo vedno prvi vikend v mesecu!!!!
kekec III Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 Kako to da je drugi vikend v oktobru!!??? Tradicionalno je bilo vedno prvi vikend v mesecu!!!! Tudi to je ena vrsta napredka... :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se