mmihaa Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 zanima me ker avspuh mi najbolj priporočate za tomos avtomatik?
sjeng Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 zanima me ker avspuh mi najbolj priporočate za tomos avtomatik? Akrapoviča! Če misliš na Grobniku vozit vzem celga s krivinami, za po cesti je pa dost slipon, tolk za pozirat pa še mal boš pršparal.
Lowrenc Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 (popravljeno) Isto sem mel v mislih kot ti sjeng... Popravljeno September 14, 2007. Popravil Lowrenc
mmihaa Objavljeno September 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 14, 2007 a mf power al pa lipnik ni uredu? pa a mi lahko kdo kkšn link pošle k kdo prodaja akrapovič? tnx
sjeng Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Gospodič Miha, malo sem te nahecal zaradi tega ker si temo odprl temo v popolnoma napačnem delu foruma. Pobrskaj malo nižje kjer imaš del namenjem mopedom in skuterjem, fantje tam ti bodo z veseljem pomagali.
misty Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Isto sem mel v mislih kot ti sjeng... dobr si se zvleku :whistle:
hajoktejn Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 A za avtomatika mislš? Jah kkšn Terminjoni al pa Tu bradrs al pa Di end di, pa tko. Sam ga morš pol na vale pelat, pa d ti še mau frgazr naštelajo, stari. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jure Objavljeno September 15, 2007 Opozori Objavljeno September 15, 2007 Pa brez K&N ali BNC sportnega filtra tudi ne bo pravega efekta.. :closedeyes: :lol1:
Lowrenc Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 (popravljeno) dobr si se zvleku :whistle: Ja če pa ne spremlam tem od mopedou... Post sm pa že objavu in je blo treba ukrepat bliskovito in odločno... Saj veš-čene te ''mrhovinarji'' požrejo :whistle: Pa sem mislu, da ni nobeden vidu... :D Popravljeno September 17, 2007. Popravil Lowrenc
Jure Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 dobr si se zvleku :whistle: Dej povej kaj je napisou, dej povej kaj je napisou :kva2: :kva2: :kva2:
Fric Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 mene pa zanima zakaj je tisto veverco (al kar že je) z znakom od bmw-ja prpeu če sprašuje po avspuhu :whistle:
misty Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Ja če pa ne spremlam tem od mopedou... Post sm pa že objavu in je blo treba ukrepat bliskovito in odločno... Saj veš-čene te ''mrhovinarji'' požrejo :whistle: Pa sem mislu, da ni nobeden vidu... :D vem, hehehe PS: spet si urejel post, le kaj je blo v originalu napisan :P Dej povej kaj je napisou, dej povej kaj je napisou :kva2: :kva2: :kva2: hehe :xx:
Jure Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Tako hudo al kaj? :eek: :lol: No potem pa mu prihranimo :)
Frips Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 ......, tolk za pozirat pa še mal boš pršparal. Za pozirat bo dost nalepka :D
NejcZ Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Ne, nalepka ti da sam 8 konjev..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se