Roky Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 Jap, smo pršli pogledat (s Fiftyam) pa je blo kr uredu, zlo dobr plac,tud organizacija super. :worship:
freund Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 FOČK za pol urce pol pa domou... dober plac je :worship: Ja si bil opažen pri prestopanju na mestu oz. obračanju.
_SEBA_ Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 matr smo se kr zelo fajn imel..... nataška je fajn odplesala, špelca pa tejka sta ble zakon..... šedovke tut po priznanje niso pršle :wacko: :wacko: :wacko: alkohola je blo v izobilu..... upam da bo drug let set........ lp seba
gebre Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 (popravljeno) Blo fest včeraj :) Seba hvala za trdilec, moje grlo ful hvaležno :yea2: Popravljeno September 23, 2007. Popravil gebre
JMatic Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 bil tam. se imel fino...opazil nekaj fletnih deklet, in seveda motorjev...in se veselo odpravil domov... skratka, zanimivo videt velik krav (v dobrem smislu) na kupu, pa čeprou iste, se vse razlikujejo... fajn
_SEBA_ Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Blo fest včeraj :) Seba hvala za trdilec, moje grlo ful hvaležno :yea2: ni panike, sam lohk bi ga blo mal več :whistle: :whistle: :whistle:
gebre Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Bolše, da ni bilo. Je bilo jutro kar zanimivo, maček+prehlad :headbang:
moto rider Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 (popravljeno) Sem slišal, ker je eden videl, da je bilo super fajn!!! :yes: :OK: Velik' za videt', pa pametni ljudje & moto družba! :worship: :worship: :OK: Popravljeno September 23, 2007. Popravil moto rider
Terra Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 upam da bo drug let set........ lp seba imam občutek, da bo... , težko, da ne... :rolleyes: gremo spet, a ne?!!
Sanda7 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 upam da bo drug let set........lp seba imam občutek, da bo... , težko, da ne... :rolleyes: gremo spet, a ne?!! a ti to mojga seba pozdravljaš?? :winkiss: bom še lubosumna ratala,glede na to da si grela moj zadn sedež;) drgač pa je blo zanimivo
soncek9 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 šedovke tut po priznanje niso pršle :wacko: :wacko: :wacko: mislim,da ga je Sanda kar na dom dobila, to je pa tko,če maš veze :whistle:
_SEBA_ Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 mislim,da ga je Sanda kar na dom dobila, to je pa tko,če maš veze :whistle: aja, pol pa u redu, mi smo pa že misll da je blo že preveč alkohola :whistle: :whistle:
Sanda7 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 nč nism dobila,pa take veze :headbang: je šu moj rečt da ga vzame za nas pa so mu rekli da so ga že ene punce vzele zdej pa ne vem a se še katera za nas izdala al je sabotaža
_SEBA_ Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 imam občutek, da bo... , težko, da ne... :rolleyes: gremo spet, a ne?!! sevede gremo........ sam mormo kkšn pir skupi spit :grim :grim :grim
Sanda7 Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 nekaj fotk se nahaja tuki http://www.roadshadows.com/galerija/index.php?cat=2
baddad Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 to bo "pravi" motozbor!!! igrajo Atomik harmonik in Gamsi, najbrž je tudi Riko&piloti nekaj vrhunskega :headbang: To je pač s.p. kultura. Kultura? Imajo, pa keš za jumbo plakate. Jodl scena :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se