soncy Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Upam, da postavijo dovolj velik šotor zate, da boš imel kje prespat. šotor je lahko tud majhn, važn da je ogrevan :whistle:
ShadoW88 Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 šotor je lahko tud majhn, važn da je ogrevan :whistle:
soncy Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Za to se pa vedno najde :naughty: ja, ja saj vem :lol1: me še polet zebe :lol1:
Lobo Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 šotor je lahko tud majhn, važn da je ogrevan :whistle: Hudič je, če se tako razkomotiš, da mora potem ogrevanje drugje spati. Spomni se Kolpe.
zverko Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 jest pridem na eno pivo :whistle: ...a kofe bo v nedelo zutri?? O:-)
maus Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 šotor je lahko tud majhn, važn da je ogrevan :whistle: To pa zame res ni bil nikol problem :whistle: Hudič je, če se tako razkomotiš, da mora potem ogrevanje drugje spati. Spomni se Kolpe. Pogrevaš :naughty:
Lobo Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 ...Pogrevaš :naughty: Malo te je treba jeziti. :naughty:
soncy Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Hudič je, če se tako razkomotiš, da mora potem ogrevanje drugje spati. Spomni se Kolpe. na kolpi smo bli vsi dobro ogrevani :naughty:
Furioso Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 jest pridem na eno pivo :whistle: ...a kofe bo v nedelo zutri?? O:-) Bojda bo kisla juha tudi... :D
maus Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Bojda bo kisla juha tudi... :D Bolje kisla juha kot kisli obrazi :lol1:
Medoo Objavljeno Oktober 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Bolje kisla juha kot kisli obrazi :lol1: Saj bo sex show, da ne bo kislih obrazov! :naughty: enmalzahec
ShadoW88 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Da se ne bo kdo ustrašil, tista na dveh nogah bo tudi :whistle:
Medoo Objavljeno Oktober 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 (popravljeno) Zaradi slabega vremena je piknik prestavljen na jutri nedeljo 7.10.2007 ob 11 uri! :headbang: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Popravljeno Oktober 6, 2007. Popravil Medoo
zverko Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 jebembi vreme blesavo!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
renca Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 JUHUHUHUHU... :worship: :worship: :worship: Midva sva danes že kar jokala. No, jutri se vidimo.
TONTO Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Kakšen je pa urnik za jutri, da ne bi kej zamudu. :naughty: :rolleyes:
maus Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Danes sem mislil priti ... jutri pa... mogoče :whistle:
ShadoW88 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 (popravljeno) Kakšen je pa urnik za jutri, da ne bi kej zamudu. :naughty: :rolleyes: Ob 12h panoramska vožnja, moto igre v popoldanskem času, ob 20. uri trebušne plesalke in pa ob 21h striptis :whistle: Hrana in pijača non stop ;) Popravljeno Oktober 6, 2007. Popravil ShadoW88
Medoo Objavljeno Oktober 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Piknik uspel! :010 :010 :010 Vsem udeležencem hvala za obisk! :worship:
jager Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Prišel, videl, zmagal.......zadel na srečki glavno nagrado :naughty: lahko samo rečem da sem se lepo imel in da je blo vse skupi dobr organizirano :worship: Moja je rekla da ne smem pozabit mošta pohvalt :whistle:
MDR Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Prišel, videl, zmagal.......zadel na srečki glavno nagrado :naughty: lahko samo rečem da sem se lepo imel in da je blo vse skupi dobr organizirano :worship: Moja je rekla da ne smem pozabit mošta pohvalt :whistle: Čestitam :yea1: !!! Pol je informacija, kje to je, prou prišla :D . M.
jager Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Čestitam :yea1: !!! Pol je informacija, kje to je, prou prišla :D . M. Seveda :winkiss: tam sem že dal za pijačo :beer2: ti pa še prideš na vrsto....mogoče že jutr :naughty:
soncy Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Čestitam :yea1: !!! Pol je informacija, kje to je, prou prišla :D . M. ok, zdej me pa firbec matra KAJ TO JE :) zdej k že vem, kje to je :lol:
DESIM Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 ...minimoto---glavna nagrada :unsure: !! ..drugač pa bilo je fajn glede na situacijo z vremenom in samo tako naprej MK KLUKHENA!!!!Lahko sam rečem da-bog-da-se-ponovilo :yes: !! p.s.:evo Edi sem pohvalu!! B)
YIMMY Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 :) Zakon je blo pa čeprou je bla nedelja :worship: Upam da bomo drug let bolš vreme zrihtal pa na soboto seveda :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se