S57CQ Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 (popravljeno) LP http://www.xross-siberia2007.com Dva tipa (Dane & Koma) iz Srbije na motorjih do Tokija in nazaj to poletje... no support ... Opis (news) fantasticen - smeha polno... Kapo dol obema.. LP Dane Lome / Togo P.S. Ce pa je ze kje objavljena tema pa premaknite.... Popravljeno Oktober 6, 2007. Popravil S57CQ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 Madonca, ko sem začel prebirat sem mislil, da se ti nekam spravljaš :naughty: Sta pa prava asa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 Jop,tema je že objavljena.Sam k že neki časa ni noben nč pisu noter... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nikola_M Objavljeno Oktober 7, 2007 Deli Objavljeno Oktober 7, 2007 Koma se vratio (a uskoro ce i Dane), sve cestitke :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno Oktober 7, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 7, 2007 Ja Fritz.. nikad ne reci nikad.... sicer pa se sedaj potepam po raznih eksotikah tako, da imam avanture dost za enkrat. Ce pa me dolgcajt prime bomo pa malo razmislili... itak je pa se letosnji Desert Challenge vmes... pa je treba to najprej odpeljat... :naughty: Nikola - hoces li jos jednom probat do Vladivostoka? Ako ces javi... lp DaNe Lome / Togo Madonca, ko sem začel prebirat sem mislil, da se ti nekam spravljaš :naughty: Sta pa prava asa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nikola_M Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 Nikola - hoces li jos jednom probat do Vladivostoka? Ako ces javi... Za sada nemam u planu, s obzirom na moj nacin putovanja (izaberem jednu zemlju i onda je detaljnije upoznajem) imam jos dosta toga za vidjeti. A taj slavenski istok sam skoro vec doktorirao :-) U svakom slucaju nikad se nezna. Ali mozda jos najveci problem je ponovno odvojiti toliko slobodnog vremena. Ako si ti zainteresiran svakako preporucujem te krajeve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se