MowzancR Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3623 Me zanima, če bo ostalo samo pri konceptu, ali bomo čez nekaj let videli kaj takega na naših cestah. Na prvi pogled izgleda prav zanimiv stroj. :whistle:
SasBK3 Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Kot kaj ga pa bodo registrirali??? Kot štirikolesnik (dvosledno vozilo)..ali kot motor?? Pri nas bodo zagotovo kaj spet "pametnega" pogruntali!! :hmm:
Noiser69 Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 zgleda zanimivo, sam raje ostanm pr dvo kolesnikih .)
_Fingi_ Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 No, da nebo lih vsakemu ki bi rad vedel za kaj se gre, klikati na link, še sliko prilimam: Lepo mi zgleda ta , futoristična oblika, samo, 4 kolesa čisto pokvarijo obliko. Če bi nekaj podobnega naredili pa z dvema kolesoma, bi blo pa res nekej... Zanimivo krmiljenje, podobno kot Bimota 3D :unsure: :worship:
Žarko G. Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 to bo zanimiv ko se bojo spomnl vozt po 2 gumah(zadnji,sprednjih) :krneki: uporabnost ? brez veze, če nisi pač invalid
jetman Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Ahhhhh -_- ; še en quad... :nono: Tole je pa daleč od kakšnega quada. Ta yamaha se bo nagibala, kar pomeni podobno vožnjo kot na motorju. In ker sem vozil Piaggio MP3 ti lahko povem, da je taka vožnja nora, ker je večji oprijem, pojemki ob zavitanju so pa fenomenalni. :kva2:
Buzdovan Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Z vidika varne voznje mi je taka zadeva zalo vsec - veliko manjsa moznost zdrsa na pesku ali olju v nagibu in pri zaviranju. Oblikovno lepsi od MP3 (ni tako skuterski), ni mi vsec okrog krmila in luci, zopet ima tak minimalisticen sedez za sopotnika. Po moje tako ne bodo kupovali tega lastniki RR motorjev, temvec bolj touring vozniki in bi bil na mestu bolj komforten sedez.
hajoktejn Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 :nono: Tole je pa daleč od kakšnega quada. A je motor, če ima 4 (štiri) bicikle? To, če se nagiba, pa pomeni, da je malo naprednejši quad :whistle: .
Demon Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 UUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUU!!!!! Svetovna zadeva, skoda le, da bo ostala koncept, ce pa bo ze ugledala luc proizvodnje pa bo pregresno draga!!! :OK:
jetman Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 A je motor, če ima 4 (štiri) bicikle? To, če se nagiba, pa pomeni, da je malo naprednejši quad :whistle: . Ja ti si napisal "še en quad", kar pač ni, a ne ;)
gvucko Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Za pod 5 stopinj (se pravi pozimi) bo okay, da ne izgubimo občutka, kako se je nagibat. Med sezono pa na dva kolesa! lp,
norc 16 Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 zanimiva zadevščina me zanima kako bo to delalo v ovinku. to bi pa res rad enkrat v življenju sprobal
_Nejkooo_ Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 (popravljeno) svetovno, sem komaj zdaj prebral tole, in se mi zdi zelo noro dobro futuristična zadevščina...že samo ime vozila nam pove da je zadevščina precej futuristična...tesseract je namreč 4D oz. n-dimenzionalna kocka, oz. hiperkocka v kateri se prostori zlivajo en v drugega in v vsakem čas drugače teče (tisti ki ste morda gledali film the cube veste o čem govorim), sicer pa je to že področje kvantne fizike, pa pustimo to.... so pa snovalci tega vozila verjetno v povezavi z imenom imeli nekaj takega v mislih: vožnja s tem vozilom bo podobna tesseractu, se pravi n-dimenzionalna, čas vam bo tekel počasneje/hitreje,... v glavnem noro dobra in odpiljena ideja...svaka čast yamahi :worship: Popravljeno December 29, 2007. Popravil _Nejko_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se