Skoči na vsebino

ZAKLJUČEK SEZONE

Priporočene objave

Objavljeno
a hočeš rečt, da je Lojze ženska duša ujeta v moško telo ??? :eek:

to ne vem, tako dobro ga pa ne poznam :grrr

Objavljeno

ja res je pri nas se konča 31.12 in začne 1.1 ampak :winkiss: :naughty: fešta pa bo

Objavljeno

Am,šotor se da kje postavt?...

Objavljeno

Pridem zagotovo. :worship:

Objavljeno
a hočeš rečt, da je Lojze ženska duša ujeta v moško telo ??? :eek:

Alter, ti dons od mene ne boš dobil niti enga pira pa čeprav je zastonj.... :angry:

Objavljeno
Alter, ti dons od mene ne boš dobil niti enga pira pa čeprav je zastonj.... :angry:

Vama ga bom jaz častil.... :naughty:

Objavljeno

za utrujene se bo najdlo tudi kje za prespat

Objavljeno

:lol1:

Objavljeno

Evo mene kuči pjevajuči... :worship:

Objavljeno

@motoristek

pa hvala za pivo.... :OK:

Lojze ga pa še kar pije ;) (zdej k je zasojn)

Objavljeno

Hvala tebi in Knapiću za coca colo... :yea1:

Objavljeno

hvala vsem vaškim (predvsem pa Primožu in Boštjanu) za zares dober žur :OK:

Lojze ga pa še kar pije ;) (čeprav ni več zastojn)

Objavljeno

Lojze je verjetn delavec ... za razliko od drugih, Alterja recimo ?

Objavljeno

hvala vsem,ki ste prišli in se imeli vsaj upam z nami lepo

Objavljeno

Bilo je ODLIČNO pa še velik se nas je nabral ! Dons še mal pavziram ... Ampak na pirček pa pridem , če ga je še kej ostal !

Še enkrat HVALA Vaški za tako POGOSTITEV !!!

post-10583-1192371860_thumb.jpg

Objavljeno

VAŠKI BOYSI... :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Kapo dol...Aja,tist k mi je omenu za prespat se mi zdi da je to @vaški Najlepša ti hvala...Pa čeprav pol nisem prespal,sem šel k enim v lj ker sm na konc že čisto sam ostal,oz nobenga nisem več poznal tam...Sam tist je bil pa fora "Še mal pa bom vaški boys".. :whistle: :whistle:

Objavljeno
VAŠKI BOYSI... :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Kapo dol...Aja,tist k mi je omenu za prespat se mi zdi da je to @vaški Najlepša ti hvala...Pa čeprav pol nisem prespal,sem šel k enim v lj ker sm na konc že čisto sam ostal,oz nobenga nisem več poznal tam...Sam tist je bil pa fora "Še mal pa bom vaški boys".. :whistle: :whistle:

Kva je CVIČKAR1 a si dregnu Crazyu hči k si spal pr nem al ženo? Crazy prav ,da si reku da si reku da se počutiš k u hotelu pr njih in da si prov s težavo gledu zutri GP k nis navajen na plazmi gledat.

Objavljeno

Peter1...jst sm pošten :trance_33_sleep: Jst mam že punco tko da drugih ne tikam...Ajt drž se pa se slišmo,ej a si gledu GP k se je lorenzo s piciklnom prpelu tam k se more motorje postavt?...

Sorry za off-topic...

VAŠKI BOYSI :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

Vaškim tnx za povabilo, res je bilo fino fajn :OK:

Iksom pa hvala za sodelovanje B) :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!