Andrej.d Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Knjiga me je potegnila not in ne morem nehati brati.
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Napiš kratko vsebino, da nam ne bo treba cele knjige brat................zihr je precej debela :whistle:
motoristek Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Naslov je že napet.... :whistle:
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 a misliš, da je to tiste sorte žanr :hmm: dvomim, to je samo naslov tak, da se bolje prodaja, ker bo vsak misli, da je kurbirko kupil
Brdaus Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 a misliš, da je to tiste sorte žanr :hmm: dvomim, to je samo naslov tak, da se bolje prodaja, ker bo vsak misli, da je kurbirko kupil Hja... upam, da niso roza platnice :D Ker potem se pa človek lahko že vpraša :grim
Andrej.d Objavljeno Oktober 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Napiš kratko vsebino, da nam ne bo treba cele knjige brat................zihr je precej debela :whistle: Bom rajši napisal anekdoto iz časov bivše Jugoslavije. Takrat je bilo precej težko priti na hitro do rezervnih delov(dovoljenja,..)Skratka bili so tujci, ki so nam šli na roko tako,da so prešvercali kar smo rabili in nam višje zaračunali redni uvoz. Oskar je bil v lesni industriji najbolj znan.In pride na mejo.Carinik postavi standardno vprašanje.Oskar pa v mešanici jugoslovenštine:"Kaj da ti rečem; ne verujameš mi tako tako ne!" Skratka.
HHV Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Knjiga me je potegnila not in ne morem nehati brati. Lepo. Bodi priden, pa še zapri platnice za seboj!
Andrej.d Objavljeno November 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2007 Družiti se z dobrim in ne sprejemati tuje nerodnosti ; potovati malo ali veliko - vedno pa doživeto. Takšni so moji občutki ob drugem branju.Ja tudi drugič je zelo zanimiva.
Sanda7 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 se strinjam,jo kr z užitkom prebiram,sam lohk bi bla debelejša full pogrešam podrobnosti,preveč hitr se odvija vse skupi sicer sem šele nekje na sredini,pa se kr bojim da bo prehitr prišel konec drgač je pa kr dost takih šokantnih zadev not
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Naslov je že napet.... :whistle: ja res je napet, tudi knjiga je prmen doma že 14 dni. Sam cajt si moram vzeti in začeti. Benka je zakon :worship:
sayo Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 A je kaj vročih ( SEX ) zgodbic notri opisanih ? :hmm: :hmm:
Sanda7 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 nisem še do tam prišla je pa nekaj govora o tamponih,če ti to kej pomaga :whistle:
ataIBA Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Prebral že Benkino prvo knjigo, včeraj dobil po pošti naročeno drugo. Slika na naslovni strani je fantastična :worship: . Kapo dol pred idejo :worship: . Kot poster bi imela častno mesto na zidu moto kotička. Ko preberem, se oglasim. Smo pa res lahko ponosni na to našo :wub: .LP.
rosse20 Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Hja... upam, da niso roza platnice :D Ker potem se pa človek lahko že vpraša :grim hehe :kva2: čisto lepo je siva :doze: drugače pa jo tudi jaz berem... ravno zdej se spet spravljam jo naprej brat... spet ena odlična knjiga :worship:
Zdrawc Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 rahel vpogled http://www.pocestnica.si/wp-content/upload...ica_preview.pdf
motogirl Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Dobra knjiga... sploh za nas ženske :rolleyes:
moto rider Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Jst jo 'mam tud', samo zdele betoniramo, pa bo mogla počakat, da "jo vzamem v roke"!! :hmm: :grim :P
2384nsdf83 Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Knjiga me je potegnila not in ne morem nehati brati. A piše kej o prostituiranju al pa kakih posilstvih?
Nagaya Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 mnja :rolleyes: ... med 15. 11 in 9. 12. je razstava fotografij Benke Pulko v Mestni hiši v LJ. če komu manjka kulture :rolleyes:
LucifugeRofocale Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Smo pa res lahko ponosni na to našo :wub: .LP. Ne vem, zakaj bi moral biti ponosen na "ta našo". Moja ziher ni, pa tudi Lucifuge ni njen.
LucifugeRofocale Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Če se, seveda, razume pod besedeco "smo", mi, slovenjcli... :rolleyes:
nowfak Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Jst jo 'mam tud', samo zdele betoniramo, pa bo mogla počakat, da "jo vzamem v roke"!! :hmm: :grim :P Sej tudi tvoja ni slaba........... :grim
2384nsdf83 Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Čisto resno sm vprašu, k je glih tak naslov, a je not kaj od kurbarije, seksa, prostitucije, posiljevanja mogoče? A je že kdo prebral, mi lahk odgovori magar na privat? Hvala, S.
Sanda7 Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 zaenkrat mal čez polovico ni nobene kurbarije,sexa,... pa mislim da tud ne bo
maus Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 SSKJ: pocestnica -e ž (e) slabš. prostitutka, ki si pridobiva stranke na cesti, ulici: ulice, na katerih postavajo pocestnice; zgodbe o pocestnicah; ravna z njo kot s pocestnico /zelo nespoštljivo ; družiti se s pocestnicami vlačugami, prostitutkami; postala je prava pocestnica Mislim, da je naslov izbran malo nespretno... vsebina je pa verjetno zanimiva :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se