JeRn3j Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Sam sm ga žgou :D ( je blo ja pa še bo :) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 -kilometri so bli... -pir je bil... -olje sem dolil... -stuširal sem se... -najedu sem se... -kdo je odpru to butasto temo... -f*** itak ne bo (grem nazaj na pir)... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 (popravljeno) - ciscenje! - sem raje prašič..... - grem cekirat na motosvet, ce me je kdo videl - me boli qrac, če me je kdo videl, ker se vozim zaradi lastnega veselja, ne zato, da bi se kazal drugim - kolk km sem naredu? mi je tudi vseeno, ker se vozim zaradi samega sebe in ne zato, da bi se na MS hvalil, koliko km sem naredil -. . . . Kaj si ponavadi rečem?? Pravzaprav se sploh ne pogovarjam sam s sabo Popravljeno Oktober 18, 2007. Popravil Provokator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 jaz pa vedno preverim vse teme na MS in upam da se bo kdo oglasil da me je videl in me skurcal kako nevarno se vozim in da delam slab ugled motoristom pa se nikoli noben ne javi? zdaj pa nevem če vsi tisti, ki jih prehitim po zunanji strani ovinka in se zrinem pred njih ker je nasproti že avtobus blendal in se umikal na bankino, niso na MS al pa so tak v šoku da nevejo kak motor je bil. :rolleyes: tisti ki pa se vozijo z mano so pa itak tiho ker sami še večje pizdarije delajo :evilgrin: PS: zadnja R.A.T. tura je izjema čeprav sem še pol par dni mel občutek da nekaj ni blo OK na furi ker nisem nobene pizdarije naredil in mi je v principu bil največji adrenalin ko mi je doma po štengah v čizmah zdrsnilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Kaj je za jest :devil: ne morem fukat s praznim želodcem.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Koliko denarja sem prišparal, seveda če me niso pokasirali ta plavi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 ... da ne pozabim namazati verigo! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 'mater je mrzl' in to je to, vsaj dans :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Zahvalim se, ker nekdo očitno še vedno pazi name :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 kej bo pasu zdele en pir :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Danes: 1. Ma to pa res ni več resno, da se vozim ko sneži :slap: 2. Družba je pa bla vrhunska :OK: 3. Pa je Marja reku, da se ne bo dal :kva1: . To je bla čista foušija, k se dons on ne more pelat :hmm: . M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Včasih: kje je WC :D Skor vedno pa: dobr je, cel sm se prpelal domov .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Danes: kako fajn bi bilo, če bi me čakala kad napolnjena s 35 st. C toplo vodo za odtajevanje ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 dons po vožnji z jezerskega.. kurba je mrz.. brrr :D ne čutm prstov :D hehe.. gremo se pogret ^_^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Kje je mrzu pir :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Spet sem preživel in fajn, kako malo motor požre :D Načeloma me prevzemajo tudi občutki neke blaženosti, da sem sončen dan spet preživel v "naravi" in potešil željo bo gibanju v njej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 BILO JE SLATKO ALI KRATKO:OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 (popravljeno) SCAAAAT!!!! zdej takoj prec. Popravljeno September 14, 2009. Popravil Cartman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Pa pizdo materno, kak bom zaj toti zašvicani kombinezon dol dobo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 morm na mobitel pogledat kolk je zgrešenih.....de vidim kaj me čaka.. Alla in pajkica 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverca Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 jutri pa spet na Petrol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DINAMIK Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Kako lepo je,da sem cel pripeljal domov,ker to je v današnjem prometu sreča...,le...,da se jo premalokrat zavedamo! domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 največkrat brez vsake misli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 ...ponavadi ŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svarun13 Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 PS: zadnja R.A.T. tura je izjema čeprav sem še pol par dni mel občutek da nekaj ni blo OK na furi ker nisem nobene pizdarije naredil in mi je v principu bil največji adrenalin ko mi je doma po štengah v čizmah zdrsnilo. Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se