vapotek Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Kaj pa 3,4,5... :P Če mi znese da prespim v LJ, potem seštej, pa množi s......kaj pa vem......recimo tri. Vseeno moram zjutraj domov. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 Če mi znese da prespim v LJ, potem seštej, pa množi s......kaj pa vem......recimo tri. Vseeno moram zjutraj domov. :D ja kdo bo pa spal? :slap: vzdržljivi zdržimo do jutra :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 ja kdo bo pa spal? :slap: Jaz nikoli ne spim, nujno pa potrebujem vsakonočno dozo globokega razmišljanja. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Jaz nikoli ne spim, nujno pa potrebujem vsakonočno dozo globokega razmišljanja. ;) Hja pomanjkanje lepotnega spanca ... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Hja pomanjkanje lepotnega spanca ... :evilgrin: A ti potem sploh kaj spiš? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Od sardinije naprej: With one eye open :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 P.S. Skor ziher pridem. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Vapotek: ce si prineses kak podmetac in spalko se da tudi v klubu prespat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 ... pridem... :naughty: brez spalke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Vapotek: ce si prineses kak podmetac in spalko se da tudi v klubu prespat. Povej mu, da rabi spolno vrečo, da te bo razumel :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 P.S. Skor ziher pridem. :whistle: Pober še mene :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Pober še mene :) Vrei :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 A se ti mudi :rolleyes: ja, presneto.... :headbang: :headbang: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Povej mu, da rabi spolno vrečo, da te bo razumel :rolleyes: Jaz sem, za razliko od nekaterih, bil celo v vojski, tak da zelo dobro vem, kaj je podmetač. Razen če "spolno vrečo" "ni bila štamparska greška.... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Jaz sem, za razliko od nekaterih, bil celo v vojski, tak da zelo dobro vem, kaj je podmetač.Razen če "spolno vrečo" "ni bila štamparska greška.... ;) štamparska je ja. Rece se ji spolna sreca :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 (popravljeno) Jebeš takšno zabavo, ko pa že v povabilu piše "HALLO :hmm: WEEN"! A to se pravi, da te bodo že med vrati ven rukn'l??! :? :o :P :D Popravljeno Oktober 23, 2007. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Ka bo kakšna teta tud da pridm še js?! :hmm: Al boljš da se kr maskiram če uletim da me nihče ne spozna.. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triker Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Imam v planu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Imam v planu... z rdečim podčrtaj v planerju, da ne pozabš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 ne bo pomagalo.... rdeča črtica mu pomeni čisto nekaj drugega... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 (popravljeno) Ka bo kakšna teta tud da pridm še js?! :hmm: Al boljš da se kr maskiram če uletim da me nihče ne spozna.. :naughty: Tet bo veliko, še največ bo takih ,ki so že napovedale svoj prihod. Popravljeno Oktober 23, 2007. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Tet bo veliko, še največ bo takih ,ki so že napovedale svoj prihod. Upam da tud brez metle lahko :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Upam da tud brez metle lahko :lol1: :lol1: ce ne bo slo z metlo, ti bomo nasli kako pri nas :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jager Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Bom še js mal kekca oponašu :rolleyes: ...pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se