klimbra Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Pečeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 je dala vn akumulator :naughty: .... lepo je bilo srečat stare prijatelje in poklepetat rezen... :evilgrin: .. edino na koncu sem pričakoval kakšn striptis neprofesionalk :lol1: :whistle: sej je bil .) kaj pa greš tko zgodi iz žura? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 sej je bil .) kaj pa greš tko zgodi iz žura? :hmm: ni blo zgodi ... nekaj čez 00,30 ... pa še nekam sem moral it :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Pečeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Sašo? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Pečeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Je bil prevelik :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Res je blo super srečat tok velik prijateljev. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DivjaSvinja Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Supr žur... je blo lepo z volkom eno debatico usekat:) sam kaj ko ga je bejba tok stran vlekla od mene... Nevem zakaj :evilgrin: :evilgrin: Volk a ti kej veš zakwa? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Dobr je blo. @Maus: bolj slabo si zgledou :hmm: hočmo slikce Bo Pero prlepu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Bilo je super ,prisli smo malo pozno al pa zgodaj kakor za koga okoli 00 30h,spil ene par pirčkov,videl stare kolege Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 ..ob letu osorej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Supr žur... je blo lepo z volkom eno debatico usekat:) sam kaj ko ga je bejba tok stran vlekla od mene... Nevem zakaj :evilgrin: :evilgrin: Volk a ti kej veš zakwa? :rolleyes: Drugič me ne smeš tako lepo gledat in silit v moj intimni prostor :naughty: :grim No, pravi da za to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Ni te bilo videti. A ti je metla crknla :eek: Saj ena metla je pa bla zunaj parkirana :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Drugič me ne smeš tako lepo gledat in silit v moj intimni prostor :naughty: :grim No, pravi da za to Lepo te je blo videt :P in zasledovanje je bilo čisto naključno O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Lepo te je blo videt :P in zasledovanje je bilo čisto naključno O:-) enako :004 v naključnost pa ne verjamem lih najbolj je bolj res tako da stvari včasih ne zgledajo tako kot so oz. zavest/podzaves :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Katerega/čigavega konca? Think. Morbid angel je bil nekoč moj dober prijatelj. Mogoče se pojavi na kakšni birci z menoj, te seznanim z njim. Moraš prinesti veselje, smeh in radost v njegovo dušo, to pa znaš! B) B) in oba skup nista zbrala poguma :lol: pa tolk veselja sem s sabo prnesla :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DivjaSvinja Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Ah dej no Volk kej lohka pa tut obdržiš med nama, morš vse povedat :naughty: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Fantje in dekleta - bilo je super!!! :worship: :worship: :worship: Čili "za prste polizat", družba ta prava in razpoloženje tudi :yea1: . Vredno ponovitve :OK: . M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Aja: Mausi - hvala! :004 M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Vredno ponovitve :OK: . M. Vsekakor,nč prej kot 31.11.2008 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Le za vzorec naj bo... ... ostalo pa jutri zvecer :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triker Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Jap, mel smo se dobr... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Kočno prišel k sebi. Jep je bilo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ena Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Kar dobro ga žurate, pridem še kdaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Hvala vsem, ki ste prisli... Upam, da vam je bilo dobro... Mene je ob cca 1 - 1:30 tako zelodec zvil, da sem spizdil domov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Fajn je blo- smo ga do 4.00 žural Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se