tati Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 lepo vas je videti vsaj na slikcah , če me že v živo ni bilo, ne smem biti preveč pogosto, ker se me potem vsi spomnijo... :whistle: :winkiss: :naughty: :naughty: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vaški Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 bilo je super med prijatelji je vedno lepo in dobro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 lepo vas je videti vsaj na slikcah , če me že v živo ni bilo, ne smem biti preveč pogosto, ker se me potem vsi spomnijo... :whistle: :winkiss: :naughty: :naughty: :winkiss: Sem vedu......da nekaj manjka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Tukej so http://www.firestartersmc.com/gallery/view...lang=0&ac=0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Nekam presenetljivo solidno zgledam. :headbang: Kje je pol tista manjkajoča ura? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Eh, cisto vsako uro, pa nisem slikal :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Sem vedu......da nekaj manjka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :winkiss: ne sekiri se, še prevečkrat me boš lahko videl........... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Eh, cisto vsako uro, pa nisem slikal :whistle: Fire........dobre slikce, ni kaj, samo ne vem kaj je narobe z njimi, da so na vsaki sliki sami poznani......... pozdravček vsem udeležencem in organizatorjem :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Fire........dobre slikce, ni kaj, samo ne vem kaj je narobe z njimi, da so na vsaki sliki sami poznani.........pozdravček vsem udeležencem in organizatorjem :winkiss: :winkiss: :winkiss: Slikce imajo le eno napako... tebe ni na njih :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Slikce imajo le eno napako... tebe ni na njih :photo: pozabila pohvalit slikco z najlepšo kapco večera- :naughty: :naughty: ......lahko kandidiraš za najboljši izbor........Mausi, kapo dol..... :naughty: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LucifugeRofocale Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 in oba skup nista zbrala poguma :lol: pa tolk veselja sem s sabo prnesla :whistle: Preveč svetlobe je bilo za Lucifugejev okus. Poglej, kakšne oči že imam... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Ah dej no Volk kej lohka pa tut obdržiš med nama, morš vse povedat :naughty: :headbang: :headbang: :headbang: kje pa vse se ne da :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 lepo vas je videti vsaj na slikcah , če me že v živo ni bilo, ne smem biti preveč pogosto, ker se me potem vsi spomnijo... :whistle: :winkiss: :naughty: :naughty: :winkiss: Ah Tebe pa res ne :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Tukej sohttp://www.firestartersmc.com/gallery/view...lang=0&ac=0 Zgleda. d nam stran mal štrajka. Če čš mam moje na brdiju jih lahk kaj zravn daš.Za uno uro k manjka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajamoto Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Zgleda. d nam stran mal štrajka. Če čš mam moje na brdiju jih lahk kaj zravn daš.Za uno uro k manjka Slikc ni. Me zanima če sm bil tm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Zgleda. d nam stran mal štrajka. Če čš mam moje na brdiju jih lahk kaj zravn daš.Za uno uro k manjka Prevelik naval pa se je zrušlo vse. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Tukej sohttp://www.firestartersmc.com/gallery/view...lang=0&ac=0 A je kak škrat na strani ker mi nič ne odpre. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Preveč svetlobe je bilo za Lucifugejev okus. Poglej, kakšne oči že imam... :krneki: Nič te ni bilo zraven k si se tolk ponujal za pivo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Še dobro, da sem bla samo na začetku in da vsaj "normalno" zgledam na fotkah :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko U2nc Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Še dobro, da sem bla samo na začetku in da vsaj "normalno" zgledam na fotkah :whistle: o sej si tudi v litiji dobr zgledala sem te sliku ampak je bila slaba slika pa sem jo zbrisal skoda pa drugic :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 :winkiss: :yea1: :winkiss: :yea1: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 A je kak škrat na strani ker mi nič ne odpre. :headbang: Ne lagat... seveda odpre (server se mi je malce sesul, pa sem ga ze zrihtal) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se