tati Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 lepo vas je videti vsaj na slikcah , če me že v živo ni bilo, ne smem biti preveč pogosto, ker se me potem vsi spomnijo... :whistle: :winkiss: :naughty: :naughty: :winkiss:
vaški Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 bilo je super med prijatelji je vedno lepo in dobro
klimbra Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 lepo vas je videti vsaj na slikcah , če me že v živo ni bilo, ne smem biti preveč pogosto, ker se me potem vsi spomnijo... :whistle: :winkiss: :naughty: :naughty: :winkiss: Sem vedu......da nekaj manjka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :winkiss:
Fire Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Tukej so http://www.firestartersmc.com/gallery/view...lang=0&ac=0
KeC Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Nekam presenetljivo solidno zgledam. :headbang: Kje je pol tista manjkajoča ura? :whistle:
Fire Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Eh, cisto vsako uro, pa nisem slikal :whistle:
tati Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Sem vedu......da nekaj manjka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :winkiss: ne sekiri se, še prevečkrat me boš lahko videl........... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Eh, cisto vsako uro, pa nisem slikal :whistle: Fire........dobre slikce, ni kaj, samo ne vem kaj je narobe z njimi, da so na vsaki sliki sami poznani......... pozdravček vsem udeležencem in organizatorjem :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Fire Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Fire........dobre slikce, ni kaj, samo ne vem kaj je narobe z njimi, da so na vsaki sliki sami poznani.........pozdravček vsem udeležencem in organizatorjem :winkiss: :winkiss: :winkiss: Slikce imajo le eno napako... tebe ni na njih :photo:
tati Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Slikce imajo le eno napako... tebe ni na njih :photo: pozabila pohvalit slikco z najlepšo kapco večera- :naughty: :naughty: ......lahko kandidiraš za najboljši izbor........Mausi, kapo dol..... :naughty: :winkiss:
LucifugeRofocale Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 in oba skup nista zbrala poguma :lol: pa tolk veselja sem s sabo prnesla :whistle: Preveč svetlobe je bilo za Lucifugejev okus. Poglej, kakšne oči že imam... :krneki:
volk Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Ah dej no Volk kej lohka pa tut obdržiš med nama, morš vse povedat :naughty: :headbang: :headbang: :headbang: kje pa vse se ne da :whistle:
volk Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 lepo vas je videti vsaj na slikcah , če me že v živo ni bilo, ne smem biti preveč pogosto, ker se me potem vsi spomnijo... :whistle: :winkiss: :naughty: :naughty: :winkiss: Ah Tebe pa res ne :hooray:
LUMPKA Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Tukej sohttp://www.firestartersmc.com/gallery/view...lang=0&ac=0 Zgleda. d nam stran mal štrajka. Če čš mam moje na brdiju jih lahk kaj zravn daš.Za uno uro k manjka
hajamoto Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Zgleda. d nam stran mal štrajka. Če čš mam moje na brdiju jih lahk kaj zravn daš.Za uno uro k manjka Slikc ni. Me zanima če sm bil tm.
KeC Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Zgleda. d nam stran mal štrajka. Če čš mam moje na brdiju jih lahk kaj zravn daš.Za uno uro k manjka Prevelik naval pa se je zrušlo vse. :naughty:
ghibli Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Tukej sohttp://www.firestartersmc.com/gallery/view...lang=0&ac=0 A je kak škrat na strani ker mi nič ne odpre. :headbang:
ghibli Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Preveč svetlobe je bilo za Lucifugejev okus. Poglej, kakšne oči že imam... :krneki: Nič te ni bilo zraven k si se tolk ponujal za pivo :evilgrin:
Hellenca Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Še dobro, da sem bla samo na začetku in da vsaj "normalno" zgledam na fotkah :whistle:
Darko U2nc Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Še dobro, da sem bla samo na začetku in da vsaj "normalno" zgledam na fotkah :whistle: o sej si tudi v litiji dobr zgledala sem te sliku ampak je bila slaba slika pa sem jo zbrisal skoda pa drugic :winkiss:
Vale Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 :winkiss: :yea1: :winkiss: :yea1: :evilgrin:
Einherjar Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 A je kak škrat na strani ker mi nič ne odpre. :headbang: Ne lagat... seveda odpre (server se mi je malce sesul, pa sem ga ze zrihtal)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se