Skoči na vsebino

HALLOWEEN PARTY FIRESTARTERS MC

Priporočene objave

Objavljeno

lepo vas je videti vsaj na slikcah , če me že v živo ni bilo, ne smem biti preveč pogosto, ker se me potem vsi spomnijo... :whistle: :winkiss: :naughty: :naughty: :winkiss:

Objavljeno

bilo je super med prijatelji je vedno lepo in dobro

Objavljeno
lepo vas je videti vsaj na slikcah , če me že v živo ni bilo, ne smem biti preveč pogosto, ker se me potem vsi spomnijo... :whistle: :winkiss: :naughty: :naughty: :winkiss:

Sem vedu......da nekaj manjka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:winkiss:

Objavljeno

Nekam presenetljivo solidno zgledam. :headbang:

Kje je pol tista manjkajoča ura? :whistle:

Objavljeno

Eh, cisto vsako uro, pa nisem slikal :whistle:

Objavljeno
Sem vedu......da nekaj manjka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:winkiss:

ne sekiri se, še prevečkrat me boš lahko videl........... :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Objavljeno
Eh, cisto vsako uro, pa nisem slikal :whistle:

Fire........dobre slikce, ni kaj, samo ne vem kaj je narobe z njimi, da so na vsaki sliki sami poznani.........

pozdravček vsem udeležencem in organizatorjem :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Objavljeno
Fire........dobre slikce, ni kaj, samo ne vem kaj je narobe z njimi, da so na vsaki sliki sami poznani.........

pozdravček vsem udeležencem in organizatorjem :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Slikce imajo le eno napako... tebe ni na njih :photo:

Objavljeno
Slikce imajo le eno napako... tebe ni na njih :photo:

pozabila pohvalit slikco z najlepšo kapco večera- :naughty: :naughty: ......lahko kandidiraš za najboljši izbor........Mausi, kapo dol..... :naughty: :winkiss:

Objavljeno
in oba skup nista zbrala poguma :lol: pa tolk veselja sem s sabo prnesla :whistle:

Preveč svetlobe je bilo za Lucifugejev okus. Poglej, kakšne oči že imam... :krneki:

Objavljeno
Ah dej no Volk kej lohka pa tut obdržiš med nama, morš vse povedat :naughty: :headbang: :headbang: :headbang:

kje pa

vse se ne da :whistle:

Objavljeno

Ah

Tebe pa res ne :hooray:

Objavljeno
Zgleda. d nam stran mal štrajka. Če čš mam moje na brdiju jih lahk kaj zravn daš.Za uno uro k manjka

Slikc ni. Me zanima če sm bil tm.

Objavljeno
Zgleda. d nam stran mal štrajka. Če čš mam moje na brdiju jih lahk kaj zravn daš.Za uno uro k manjka

Prevelik naval pa se je zrušlo vse. :naughty:

Objavljeno
Preveč svetlobe je bilo za Lucifugejev okus. Poglej, kakšne oči že imam... :krneki:

Nič te ni bilo zraven k si se tolk ponujal za pivo :evilgrin:

Objavljeno

Še dobro, da sem bla samo na začetku in da vsaj "normalno" zgledam na fotkah :whistle:

Objavljeno
Še dobro, da sem bla samo na začetku in da vsaj "normalno" zgledam na fotkah :whistle:

o sej si tudi v litiji dobr zgledala sem te sliku ampak je bila slaba slika pa sem jo zbrisal skoda pa drugic :winkiss:

Objavljeno

:winkiss: :yea1: :winkiss: :yea1: :evilgrin:

Objavljeno
A je kak škrat na strani ker mi nič ne odpre. :headbang:

Ne lagat... seveda odpre (server se mi je malce sesul, pa sem ga ze zrihtal)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!