LaMagra Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Zanima me če je bil kdo na tem zboru? Če da, kaksna je organizacija? Se je dogajalo kaj? Kakšna je fura do Kop? Lp
Vanga Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 (popravljeno) Nekaj malega si lahko prebereš TUKAJ :winkiss: Mislim, da lahko mirne duše daste to pod ključ :yes: Popravljeno Oktober 21, 2007. Popravil Vanga
Apache Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 To sploh ni to. Blagoslov je bil v Dovžah in sicer maja. Na Kopah je pa bil motozbor in sicer 6.8.-8.8.2007. Napačne informacije fantje. :naughty: LP
Zdrawc Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 To sploh ni to.Blagoslov je bil v Dovžah in sicer maja. Na Kopah je pa bil motozbor in sicer 6.8.-8.8.2007. Napačne informacije fantje. :naughty: LP tisti link, ki sem ga jaz prilimal je za ta motozbor :doze: , vsaj zadnji del je debata o tem motorzboru
motofrik Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Zanima me če je bil kdo na tem zboru?Če da, kaksna je organizacija? Se je dogajalo kaj? Kakšna je fura do Kop? Lp Bili na srečanju, ja. Cesta je menda v planu za rekonstrukcijo. V planu. To pa pri nas pomeni..., saj vemo kaj. Važno, da ima Murko do gostilne in tenis placa skoraj avtocesto, za naprej do Kop pa jih boli k...c.
motofrik Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 ..ali pa moderatorji združijo to temo z ono o srečanju na Kopah... :whistle:
ixs Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Jest sem bil parkrat na Ivarčkem jezeru in je bilo super. Lokacija za popizdit dobra. Sigurno so fantje tut na Kopah naredili dober žur!
gusti Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Kaj bo letos z zborom. A bo al ne bo? Če bo: Kje bo, kdaj bo, kaj se bo dogajalo? Na netu piše sam moto piknik apache raiders 2.8.08 in to je to LP
vic Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Samo moto piknik bo pred Apachijem v soboto 02.08., ure začetka ne vem ozz ostalih podrobnosti.
motofrik Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 Izgleda, da bo res samo pred Apachijem piknik. So klopi postavljene na parkingu. Za tiste, ki ne veste, kje je to, -pred glavno avtobusno postajo Slovenj gradec. Krožno križišče.
avro Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 (popravljeno) Izgleda, da bo res samo pred Apachijem piknik. So klopi postavljene na parkingu. Za tiste, ki ne veste, kje je to, -pred glavno avtobusno postajo Slovenj gradec. Krožno križišče. nekaj je bilo z minimalno udeležbo. Je tudi dež svoje naredil. Se je pa splačalo vsaj na piščančja perutnička pridet na Koroško. Dobra so bila v Apache baru. Porcije pa takšne, da jih ima tud manjši motoklub dosti. :worship: :worship: :worship: Popravljeno Avgust 3, 2008. Popravil avro
vic Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Bolj žalostno je bilo! B) se podpišem pod to
gusti Objavljeno April 25, 2009 Opozori Objavljeno April 25, 2009 A kdo ve, ob kateri uri je žegn dans?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se