suzuki Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 (popravljeno) Hola! danes se je v Tokiu začel 40. Motor Show, trajal bo 17 dni, vse do 11. novembra 2007 pravkar sem dobil nekaj zanimivih slikc Suzukijevih študij :eek: kam gremo, kam gremo... a je to kao chopper? namesto skuterja? tole je vsaj mičkenmal podobno motorju... PS uspelo jim je še bolj zakomplicirat prednje vilice kot to delajo pri BMWju, pa sem mislil da se to ne da :naughty: in kakšen prenos na zadnje kolo je tole :? Popravljeno Oktober 26, 2007. Popravil suzuki freya 1
lasagna Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Mašino ima definitivno od K100. Št. 2 je kar všečen.
Brdaus Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Suzuki.. maš kak link od telih slikc, al si ti dol :blush: Rabu bi še kako sliko :)
Stric Burek Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Podpirajmo Brdausovo lenobo :D :whistle: Prvi ima še neke fensi špensi gume :rolleyes: :naughty:
Brdaus Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Podpirajmo Brdausovo lenobo :D :whistle:
suzuki Objavljeno Oktober 26, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 (popravljeno) Hola mojstri, žal nisem tam (i tata bi, sine :) ) tele slikce sem dobil od španskega prijatelja... bom poskusil še kaj zvrtat in objavit :) ja, res hecne gume, gor sicer piše Bridgestone, samo so zglede cepljene na ene stare cestne Pirellice :? Popravljeno Oktober 26, 2007. Popravil suzuki
jegrmajstr Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 to sta suzukijeva koncepta biplane in crosscage, več o njiju si lahko preberete TULE
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se