Gorgh Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Ona je vozila letos še Evropsko žensko prvenstvo, verjetno zarad tega....
albreht74 Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 o GORGH a si ti še živ.Sporočam ti da se obeta nor žur za zaključek sezone kot sem ti oblubu. :naughty: Upam da tokrat prideš. To bo verjetn prvi teden v decembru.Točen kje bo ti pa še javm,ker bo pršlo ful dirkačev.Aja pa še to 30 11 2007 bo v kranju dober žur CORONA PARTY s hostesami :wub: :OK: vabljeni vsi mal bomo pil pa spomine obujal kako je blo čez dirkaško sezono :D :P :) :beer2: :beer2: :beer2: .Fantje in dekleta BAR MITNICA VABI-SEVEDA V KRANJU.
ZOX Objavljeno November 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 13, 2007 Yahosuka - Igor, povej nam malo kako ste se imeli čez vikend, organizacija uspela? Nažalost se nism mogel udeležitei ta vikend. Lp
L_O_J_Z_E Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Samo kreganje.Sm ču da so EVROPSKO podprvakinjo ven iz konkurence stavili. :K .Pol je pa Ata vse zrihtu :SS
Rock-46 Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 o GORGH a si ti še živ.Sporočam ti da se obeta nor žur za zaključek sezone kot sem ti oblubu. :naughty: Upam da tokrat prideš. To bo verjetn prvi teden v decembru.Točen kje bo ti pa še javm,ker bo pršlo ful dirkačev.Aja pa še to 30 11 2007 bo v kranju dober žur CORONA PARTY s hostesami :wub: :OK: vabljeni vsi mal bomo pil pa spomine obujal kako je blo čez dirkaško sezono :D :P :) :beer2: :beer2: :beer2: .Fantje in dekleta BAR MITNICA VABI-SEVEDA V KRANJU. Corona party-pridemo.... Sam si bil pa v soboto glavna atrakcija, ko si ma "dekci" menjal gume :worship: se je kar krog naredu okrog :) hehe no sej smo mi tud z zanimanjem pogledal, kako spricas z WD40 po gumi :) Drugace pa vsa cast za voznjo....prav super za pogledat... LP,Rok
S1000RR Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Samo kreganje.Sm ču da so EVROPSKO podprvakinjo ven iz konkurence stavili. :K .Pol je pa Ata vse zrihtu :SS Bomo že pokazali zakaj bi pa samo ene diskvalificirali so bili tudi drugi z licencami pa z zelo sumljivimi motorji :krneki:
Gorgh Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 o GORGH a si ti še živ.Sporočam ti da se obeta nor žur za zaključek sezone kot sem ti oblubu. :naughty: Upam da tokrat prideš. To bo verjetn prvi teden v decembru.Točen kje bo ti pa še javm,ker bo pršlo ful dirkačev.Aja pa še to 30 11 2007 bo v kranju dober žur CORONA PARTY s hostesami :wub: :OK: vabljeni vsi mal bomo pil pa spomine obujal kako je blo čez dirkaško sezono :D :P :) :beer2: :beer2: :beer2: .Fantje in dekleta BAR MITNICA VABI-SEVEDA V KRANJU. Se bomo vidl na obeh žurih ;) a moram pridet z motorjem :) hehe ;)
ZOX Objavljeno November 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 15, 2007 Yahosuka, čakam da nam mal poveš kako je bilo.. žal mi je da nisem mogel priti.. hvala ti za povabila! Lp Anže
Yahosuka Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Zdravo, Nekaj malega sem opisal na moji strani. lp Yahosuka racing
Yahosuka Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 (popravljeno) Zdravo, Tile rezultati niso pravilni. Malo je bilo težav ker se je nekaj imen pomešalo z transponderji itd. Tukaj si lahko ogledate končne rezultate http://portal.actionbike.de/wertungen/arch.../termin_12_2007 lp Yahosuka racing Popravljeno November 16, 2007. Popravil Yahosuka
Yahosuka Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 (popravljeno) Hoj, Popravljeno November 16, 2007. Popravil Yahosuka
ZOX Objavljeno November 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 16, 2007 Sm prebral na tvoji spletni strani Igor, hvala ti.. pol so vam edino transponderji in vreme delali preglavice.. važno da je ostalo uspelo in da ste dirkali :worship:
ZOX Objavljeno November 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 16, 2007 o GORGH a si ti še živ.Sporočam ti da se obeta nor žur za zaključek sezone kot sem ti oblubu. :naughty: Upam da tokrat prideš. To bo verjetn prvi teden v decembru.Točen kje bo ti pa še javm,ker bo pršlo ful dirkačev.Aja pa še to 30 11 2007 bo v kranju dober žur CORONA PARTY s hostesami :wub: :OK: vabljeni vsi mal bomo pil pa spomine obujal kako je blo čez dirkaško sezono :D :P :) :beer2: :beer2: :beer2: .Fantje in dekleta BAR MITNICA VABI-SEVEDA V KRANJU. No dejmo folk, da slišmo kdo pride.. jz skor zagotovo pridem :naughty:
caca Objavljeno November 17, 2007 Opozori Objavljeno November 17, 2007 Sm prebral na tvoji spletni strani Igor, hvala ti.. pol so vam edino transponderji in vreme delali preglavice.. važno da je ostalo uspelo in da ste dirkali :worship: No ja :hmm: :? :(
Baky23 Objavljeno November 17, 2007 Opozori Objavljeno November 17, 2007 No ja :hmm: :? :( Ne razumem zakj so pa različni rezultati Zormanovi in potem uradni? :blink: :P :P
ZOX Objavljeno November 18, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 18, 2007 (popravljeno) Ne razumem zakj so pa različni rezultati Zormanovi in potem uradni? :blink: :P :P :wacko: :hmm: :? Kaj so zdej tuki ene čudne fore spet, jz sm napopal tisto kar so mi poslali.. naj en to mal pojasne Popravljeno November 18, 2007. Popravil Zorman
Yahosuka Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 (popravljeno) :wacko: :hmm: :? Kaj so zdej tuki ene čudne fore spet, jz sm napopal tisto kar so mi poslali.. naj en to mal pojasne Zdravo, Razlika je samo v tem, da je na novem izpisu Tina vključena, pa mene so dodali oziroma zamenjali ker sva imela z Matjažem zamenjan transponder. lp Yahosuka Popravljeno November 19, 2007. Popravil Yahosuka
ZOX Objavljeno November 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2007 No ja :hmm: :? :( Caca povej kaj ni štimal? Vidim da je bolj malo govora o tem dogotku..
ZOX Objavljeno Januar 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Zakaj so pa Tino K diskvalificirali? A so kej goljufal spet :unsure: :unsure: Ja Baky zdej k tebe ni blo tam je pa res čudno da so jo diskvalificiral.. :whistle:
21 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 (popravljeno) Ne razumem zakj so pa različni rezultati Zormanovi in potem uradni? :blink: :P :P Ej SuperBike, ups mislm rečt Anze750R po novem.. ne sekiraj se preveč zato.. raje za kej drugega :whistle: Popravljeno Januar 30, 2008. Popravil Zoki21
1000burja Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 a gre u petk kdo na grobnik pa da ma plc še za en moped?sm iz kranja, če je kdo u akcij me lahko pokliče na 040 463495 marko. lahko tud za dva dni, se bom prilagodil
fp4492 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Iz nepreverjenih virov sem slišal, da ima ta vikend BMW zakupljeno pisto za avtomobile, kar pomeni, da z motorjem no go my friends. Lahko pa me je moj nepreverjeni vir naplahtal ... :whistle:
salsa Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Je res, majo rezervirano, niso pa potrdil.
T Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Je res, majo rezervirano, niso pa potrdil. Kako je pa za petek? 8.2.2008? Sem poslal mail pa nič... Upam da ni tud petek zakupljen, k mam že moped pa prikolco zrihtano :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se