AndyG Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 zanima me kje bi se lahko dalo prijaviti na dirke s skuterji Prosim Vas da mi sporocite informacije. lp, andy
PLAYGAME Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 jaz mislim da boš ama vse zvedel na tej strani,sm spet reklamo delam, kaj čm... http://www.amzs-sport.com/
MaraudeR Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 kot mi je znano AMZS naslednje leto ne bo razpisala državnega prvenstva za skuterje ... torej ti ostanejo samo amaterske dirke ... povprašaj pri AMD Orjaki, če bodo kaj organizirali
bOnZy Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 kot mi je znano AMZS naslednje leto ne bo razpisala državnega prvenstva za skuterje ... torej ti ostanejo samo amaterske dirke ... povprašaj pri AMD Orjaki, če bodo kaj organizirali aaa ress?? ... a ti to vse veš? ... vsi veste da bojo kao skutrje ukinl, noben pa ne zna rečt, da so to samo govorice in da je tko rekoč to samo en POSCAN PAPIR (rumeni tisk) ... mal spremlej druge forume, pa bos vidu da je nekaj pozitivnih kandidatov, pravtako se pričakuje da od prejšnje sezone bojo skori vsi dirkači z izjemo enega ali dveh ;) ... tko je to ... če ne gremo pa v italijo vozt ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se