Rude Boy Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Grema? :hmm: danes bi sicer moral biti v karanteni pred jutrišnjim ledeniškim srečanjem z Ingemarjem ! :evilgrin: priznam pa tudi da je pod vprašajem moja ročno fuzbalska forma, saj imajo vsakodnevi treningi na turneji po švabskih klubih-skvotih, že dolgo brado ! :P
semamiz Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 (popravljeno) Hvala vsem prisotnim k udeležbi ...[post=http://vaski-boysi.com/forum1/index.php?showtopic=506&st=40&]KLIK Popravljeno November 10, 2007. Popravil semamiz
motoristek Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 :headbang: jebemti, sem mislil, da je to danes... :headbang:
vaški Objavljeno November 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 10, 2007 :headbang: jebemti, sem mislil, da je to danes... :headbang: ja saj veš kaj pravjo mislt se prav nič vedt hvala vsem,ki ste prišli in tekmovali pa se imeli vsaj upam lepo v naši brunarci
jager Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Se je treba spet kej zmislt, da se bomo mel spet tko fajn :naughty: :worship:
Rokovnjač Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Lustn je blo, dokler je trajal... :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se