trobenta Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 No tistim, ki so bili na testu v Valenciji prepogumni se je zgodilo kaj taksnega. Sam bi umrl od sramote, ce bi se mi pred vsemi svetovnimi novinarji in dirkaci pripetilo kaj taksnega. Zato mi je jasno kako previden je bil Skubic http://www.motorcyclenews.com/MCN/sport/sp...amp;R=EPI-96879 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Na podlagi česa si pa ti ugotovil da ima Šumi notranjih rezerv le še za 1s? :whistle: to sm sam tko povedou, okvirno.. za lažjo predstavo :) morda ne razumeš kaj točno sem hotel povedat s prejšnim postom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 morda ne razumeš kaj točno sem hotel povedat s prejšnim postom. Bi djau da mende ti mene ne! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 No pa še malo daljši prispevek (slabe kvalitete).......mogoče je iz tega kaj bolj razvidno....... http://youtube.com/watch?v=Bd6Ej87W6c4 Aha, tuki so ga posneli, ko se je pelu na kofe. O:-) Ma kdo kakšen video tistega kroga 1:37:xx ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
action man 62 Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Verjetno ga "imajo"samo tisti neodvisni in samostojni novinarji,ki so direktno plačani iz njegove blagajne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Aha, tuki so ga posneli, ko se je pelu na kofe. O:-) Ma kdo kakšen video tistega kroga 1:37:xx ? Sam po cilni je pa dobr letu :worship: :naughty: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 Sam po cilni je pa dobr letu :worship: :naughty: :rolleyes: Ja, ravnine raztura. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greg570 Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 Skubic na suzukiju = 1.42 Skubic na yamahi = 1.50 Skubic na ducatiju = 1.29 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto_freak Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 Skubic na ducatiju = 1.29 :worship: To resno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 (popravljeno) Jest pa pravim da je prow zihr pršu do svojega absolutnega limita, ki ga nikoli ne bo izboljšal! Ampak to je le moje mnenje. Sicer se strinjam, da bi Schumi težko kadarkoli postal primerljiv z moto Gp elito, ki je na teh motorjih že celo življenje.. Ampak, da pa nekdo po enem dnevu na dirkališču in prevoženih 60 krogih z nekim motorjem pride, do absolutnega limita je pa naravnost smešna izjava :slap: :lol: Si se peljal kdaj po pisti?? No če si se bi moral vedet, da se človek na 3. obisku bistveno drugač pelje kot po 1. In da se po 200 krogih hitreje pelje kot po 50.. In da se po 1000 krogih pelje še hitreje :D Noben ne more prit v 50 krogih do absolutnega limita, sploh pa ne MS, ki se z motociklizmom niti ne ukvarja. Popravljeno November 10, 2007. Popravil DeX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 Dex, dej če nisi dorasel temi pejd kam drugam smetit. pies: BTW kolikokrat si pa ti vidu pisto? Ampak z druge strani mreže? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 Aha, če nekdo pove, da pač v 50 krogih na dirkališču ni mogoče priti do absolutnega limita je pa nedorasel :) Lepo :) Povej to še dirkačem, ki porabijo bajne vsote za treninge in za prevoženih xxxx krogov z namenom da postanejo hitrejši :) Bodo veliko prišparali. Drugače pa sam nimam ravno bogatih dirkaških izkušenj, na pisti sem bil vse skup 5x, od tega dvakrat samo nekaj krogov.. Ampak to niti nima veze, splošno znano je, da če hočeš biti hiter moraš vozit, vozit in še enkrat vozit. Tudi za največje talente to velja, napredujejo hitreje in bolj ampak vseeno z velikimi količinami treninga. In en dan na pisti pač ni dovolj, da iztisneš iz sebe vse. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LucifugeRofocale Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 Sam po cilni je pa dobr letu :worship: :naughty: :rolleyes: Najbrž vam para živce, da lahko tako hitro pelje po tako kratkem privajalnem času na bajku. Dam mu lahko samo rešpekt. B) Me zanima vaš cajt na Grobniku, po xxxx prevoženih km... Pa za koliko ste izboljševali svoj čas skozi kilometrino. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 (popravljeno) Ah ja.. spet ste nabil 5 strani za prazen nic. A je vazno kok kdo pele? Ne.. vazno je da uziva in mu je noro pol pa... a se sumi pele pol minute vec kot GP elita alpa 5s... Skratka.. vsa cast tistim, ki so imeli priloznost sprobat tak motor :worship: Popravljeno November 10, 2007. Popravil Langus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 Aha, če nekdo pove, da pač v 50 krogih na dirkališču ni mogoče priti do absolutnega limita je pa nedorasel :) Lepo :) Zdej pa pejdi še enkrat prebrat cel moj odgovor fiftyju, pa boš morda zaznal v njem enormne količine sarkazma na račun "to je samo moje mnenje, zato moram z njim(čeprav je totalno butasto btw) utrujat vsem okrog sebe"!! A naj ti še narišem! A je sploh kdo pomislil na opcijo, da si je Šumi nekje zakupil pisto za 14 dni in nonstop brusu kolena po njej?? Ne?? Pred 2 leti je bil še aktivni dirkač in NI SMEL PASTI!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 Skubic na ducatiju = 1.29 :worship: :eek: :eek: Pa ne v Valenciji :? :hmm: Me zanima vaš cajt na Grobniku, po xxxx prevoženih km... Pa za koliko ste izboljševali svoj čas skozi kilometrino. :) To pa lahko napišejo Tukaj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 A je sploh kdo pomislil na opcijo, da si je Šumi nekje zakupil pisto za 14 dni in nonstop brusu kolena po njej?? Ne?? Pred 2 leti je bil še aktivni dirkač in NI SMEL PASTI!! No lepo, približno, to sem hotel povedat z vsemi posnetki. Ded več ne tekmuje, dirkanje ima v krvi, vrata so mu povsod odprta, love je več kot dovolj, jajca ima, razbit motor al pa zamenjat XY parov gum mu je p.....n dim (pa še verjetno za ceno reklame), nakje se je tud lepo navozil.........in se potem lahko lepo pelje. Koliko hitro? Ja to boste pa vi povedali.... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 No lepo, približno, to sem hotel povedat z vsemi posnetki. Ded več ne tekmuje, dirkanje ima v krvi, vrata so mu povsod odprta, love je več kot dovolj, jajca ima, razbit motor al pa zamenjat XY parov gum mu je p.....n dim (pa še verjetno za ceno reklame), nakje se je tud lepo navozil.........in se potem lahko lepo pelje. Koliko hitro? Ja to boste pa vi povedali.... :evilgrin: Jest bom verjel šele takrat, ko bom vidu v živo ali pa na posnetku. Še vedno trdim, da se s tako posrano vožnjo ne da peljat takšnega časa. Ali so bili posnetki narejeni na začetku dneva ali pa so se čas preprosto izmislili. Na ciljni ravnini lahko zgleda hiter (tako zgledajo vsi, ki upajo na ravnem odpret) v ovinkih pa se lepo vidi, da ima gas zaprt dokler ni motor že skoraj v vertikali. S tako vožnjo in dobrim motorjem lahko po moje prideš 15 - 20 s za rekordom piste in niti sekunde manj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žeks Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 na onem posnetku še nagnit ni zadost da bi zgledala neka huda brzina 20sec tud jst verjamem pač mal se pelješ skoz ovink in po ravnem na full gas ma unih zadnjih pet sekund pot rekordom pa rata full dolgih!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nekdo Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 ...ali pa so se čas preprosto izmislili... in kje vidiš smidel, da bi si čas zmislili? Kolikor je meni znano je bil čas merjen tako kot med dirkaškim vikendom in ne na štoparico. Dvomim, da bi si uradna stran dovolila objavljati izmišljene čase. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 Očitno bi mugu tip prit najmanj na Grobnik in pokazat podalpski srenji kaj zna, pa še pol bi se najdu kdo in svojo bolečino izlival na motosekretu :slap: . Pa kaj vam te je, doli je ja blo ogromno novinarjev, dirkačev in ostalih strokovnjakov, če bi se vozil kot posran in bi se hvalil z nekimi cajti bi bla to ja svetovna bruka :wallbash: Sicer pa, ded je že od plenic dalje eden od najbolj kompetentnih na svetu za hitrost, idealno linijo, zaviranje... , že za to, da ga je žgal celi dan 58 krogov (verjetno tudi za svojo zabavo), si zasluži rispekt :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trobenta Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 samo v vednost..Skubic na Suzukiju in Šumi na Ducatiju je baje tema reportaže na Športni Sceni to nedeljo zvečer... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Saj ni res, pa je! Švabi so že iz zgodovine znani, da so znali dobri jahati Italijane, vendar so sledni vedno malo pred koncem vrgli jahača in šli v zmagovalni hlev (npr WW1; WW2) :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=BXjvzePF9O4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 4. in 5. ovinek :) ampak uleže se pa fajn :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se