Skoči na vsebino

Nujno rabim pomoč - nosilec tablice za yamaha r6

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
če že hočeš pokazat da kao znaš angleščino, vsaj pravilno napiši...napiše se STRIKES, kar pomeni napada, osnovni glagol pa je STRIKE- napad/udarec/...

ups ... se posipam s pepelom E izpadu :blush:

Cinizem ni bil namenjen angleščini ampak poznavanju Superbike-a in brezveznemu strašenju novopečenih lastnikov. Motorja tudi od daleč ni vidu pa že ve kje in kako je bil vožen. Happy ? (a sm prow napisal :? )

Popravljeno . Popravil rude
Objavljeno
če že hočeš pokazat da kao znaš angleščino, vsaj pravilno napiši...

STRIKE ni noben glagol ampak samostalnik napad/udarec/...

TO STRIKE pa je glagol udariti/napasti/...

ja to sn se zmoto ja, to srike je glagol, strike pa samostalnik(pri slovnici nisn nikol blestel hehe) , ampak dobro jebeš slovenščino in njene stavčne člene, itak bo čez 50 let izumrla hehe, glavno da jaz znam angleško, ti čamči pa se nikar ne delaj pametnega...(in line 4 valve hahah), kaj ti pomaga če znaš tote stavčne člene pravilno poimenovat, če ne ločiš med ventili in cilindri :lol1:

ups ... se posipam s pepelom E izpadu :blush:

Cinizem ni bil namenjen angleščini ampak poznavanju Superbike-a in brezveznemu strašenju novopečenih lastnikov. Motorja tudi od daleč ni vidu pa že ve kje in kako je bil vožen. Happy ? (a sm prow napisal :? )

jap, plidkan :D

Objavljeno
ja to sn se zmoto ja, to srike je glagol, strike pa samostalnik(pri slovnici nisn nikol blestel hehe) , ampak dobro jebeš slovenščino in njene stavčne člene, itak bo čez 50 let izumrla hehe, glavno da jaz znam angleško, ti čamči pa se nikar ne delaj pametnega...(in line 4 valve hahah), kaj ti pomaga če znaš tote stavčne člene pravilno poimenovat, če ne ločiš med ventili in cilindri :lol1:

jap, plidkan :D

haha malo sem bil zaspan pa sem zmedeno pač napisal narobe... vsi vemo, da sem mislil inline 4-cylinder... o ventilih nisem imel nobenega namena pisati, vsak se kdaj zmoti ;)

Objavljeno
haha malo sem bil zaspan pa sem zmedeno pač napisal narobe... vsi vemo, da sem mislil inline 4-cylinder... o ventilih nisem imel nobenega namena pisati, vsak se kdaj zmoti ;)

:yawn: :zzz:

Objavljeno

Ok Noise, ježevke gor pa gasa :)

Pomoje bom jst lepo parkirau u garaži, k sem že prehlad staknu...pa mi že mal teži si stalno nos brisat :) Sam kaj čmo, veselje je veselje :)

Sam kam se razvija ta tema....iz prošnje po izposoji, na pravilno izražanje in poznavanje jezikou... :unsure:

Objavljeno

BTW.... to ti ak ponavadi gre tukaj.

Objavljeno

No je videt da sem še nou tle.... s časom se vsega navadeš :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!