Moby Objavljeno Januar 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2008 (popravljeno) MK RIHEMBERK štarta jutri zjutraj z busom ob 5h .... Tko da se videmo doli... se ya klapa..... :naughty: p.s. mortadela,sir,kruh,nekej vinčeka in pive ter kak jeger bo na Busu tud...tko da ne bu lakote in dugcajta na poti tja in nazaj Popravljeno Januar 18, 2008. Popravil Moby Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Pa še par fotk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 mene pa zanima ce kdo ve točn naslov tega sejma ker bi ga rabu za navigacijo hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 ja ja imaš kej za kupit dol...danes je blo fajn k ni blo hude gužve in si si lahko v miru use pogledal...letos se mi zdi, da je blo fuuullll robe za čoperiste...skori še več kot lani....nevem tak sem imel občutek...je blo pa fajn...štant od o.c.c. sem opazil šele v drugem ogledu hale...sem mislu, da bo neki extra zadeva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 mene pa zanima ce kdo ve točn naslov tega sejma ker bi ga rabu za navigacijohvala Jest sm kr koordinate not uklofal... Čaki mal, da se mi zalaufa :D N 45st 24min 55,2sek E 011st 53min 16,9sek Upam, da ti bo pomagal :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 mene pa zanima ce kdo ve točn naslov tega sejma ker bi ga rabu za navigacijohvala Via N. Tommaseo 59, Padova Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Via N. Tommaseo 59, Padova Pust navigacijo doma :) Do padove že prideš nekako potem pa se tam vključiš v gužbo in je to to :) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 mal bleščeče plastike... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 (popravljeno) pa še mal plastike... :naughty: Popravljeno Januar 20, 2008. Popravil jerryspringer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 OCC so me čist razočaral,sama komercijala.Ogromno motorjev gledam že par let,je pa za cunje kupit super,ker se da cenkat in ceneje kupit.Pa pir je čist predrag za naše razmere,valjda za njih je normalno.Pa tud enkrat do sedaj ni bila cesta do Padove in v mestu brez popravil.Takoj na upadnici kjer gradijo nadvoz že packajo vsaj jaz vem za to 5 let,potlej se pa mi na naše kregamo.Bo treba v Minchen enkrat it pravijo,da je boljš. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PriVal Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 (popravljeno) Tudi letos se je dalo marski kaj videt. Tako novosti cestakov, naked in extremnih predelav, patudi sexy hostes ni manjkalo. Gužva na samem parkirišču že ob 8h zjutraj. Nekaj fotk iz dogajanja: Ostalo pa na: http://www.prival.si/foto/2008/padovamoto/ LP PriMoŽ Popravljeno Januar 22, 2008. Popravil PriVal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Še moj komentar :) Videl novosti ki so me zanimale, pa tudi hostese so bile vredne 6 urnega trplenja na avtobusu :grim No pa saj ni blo tak hudo :whistle: so Free Riders-i dobro poskrbeli da nismo bili lačni in žejni :worship: :photo: Več na: http://gregorn46.moj-album.com Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se