daystar Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 A gdo slučajn ve kje bi lahko dobil rezervne dele za daelima, naj mi sporoči :headbang: :evilgrin:
GrCaR Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 A gdo slučajn ve kje bi lahko dobil rezervne dele za daelima, naj mi sporoči :headbang: :evilgrin: MOTO MARIO vpiš v Najdi.si al pa na google... pa poglej na njihovo spletno stran, pa poklič pa boš zvedu če majo kar rabš. Drugač ti pa ostane ebay.de
_Fingi_ Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 zalost? A veš kaj je žalostno? da pride novinec na MS pa v prvih 10ih minutah odpre novo temo. Tako, da sploh temi ni podobna. Pru si preber tmle na vrhu ti piše sticky: preberi me.. to ni kr za hec... tema o daystaru že obstaja, notr ti tud piše kje se dobijo deli. Pa... dobrodošel na motosvetu :yea1:
2sintek Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 MOTO Mario s.p. iz Velenja ima rezervne dele za daelima. .)
Gixxer Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 tu pa je s5 en, ki ni pogledal datuma zadnjega posta :D
Schmid87 Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 tu pa je s5 en, ki ni pogledal datuma zadnjega posta :D sam pomaga no :D ne morš kuj zajebavat :P
Jure Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Ne se hecat fantje, vsaj leto je zadel :lol1:
2sintek Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 (popravljeno) Pa sej mogoč še kdo drug pregleduje temo,ki ima podobne težave. Ne samo avtor teme! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Pa sej je samo en mesec mimo. :topic: :yea1: :yea1: Popravljeno December 10, 2007. Popravil 2sintek
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se