mart Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Sem hendikepiran in sem na vozičku in bi rad imel skuter da bi bil zadaj dvokolesnik, tako znižan da bi imel na zadnjem delu podenj na katerega bi se zapeljal z vozičkom naprej do krmila-balance, bil tam pripet (fiksiran) in vozil ta skuter z vozička. Zanima me , če obstaja tak skuter že tovarniško izdelan ali samo kot izpeljanka- prirejen.Prosim za kakšno informacijo o tem.
simonsi Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Verjetno bi bil voziček na akumulator boljša izbira.
easyrider Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Pozdravljen! Morda boš našel kaj na naslednjih naslovih: http://www.shesinrecovery.com/Healthcare/L..._Handicaped.htm http://www.palmerind.com/ lp Easyrider
norc 16 Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 en je pred časom prodajal na avto netu. taki tricikl ko se je lahko odzadaj invalid gor zapeljal. samo ježe bil fajn stari.
motofrik Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Enkrat sem naletel na reklamo za take invalidske trike (odzadaj se gor zapelje z vozičkom), se ne spomnim strani. Je pa bila Honda. Malo pobrskat po njihovi uradni strani, pa ni vrag, da ga naši ne bi mogli zrihtat iz centralnega skladišča,- kjerkoli že je.
mart Objavljeno November 17, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 17, 2007 Enkrat sem naletel na reklamo za take invalidske trike (odzadaj se gor zapelje z vozičkom), se ne spomnim strani. Je pa bila Honda. Malo pobrskat po njihovi uradni strani, pa ni vrag, da ga naši ne bi mogli zrihtat iz centralnega skladišča,- kjerkoli že je.
jetman Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Na forumu že imamo enega kolega s podobno težavo. Ima Burgmana 400 s prikolico (pri strani). Z vozičkom se pripelje do skuterja, se prestavi na sedež skuterja, dvigne in zloži voziček ter ga pospravi v prikolico. Potem pa... brrrrrrrm :worship:
motofrik Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Na forumu že imamo enega kolega s podobno težavo. Ima Burgmana 400 s prikolico (pri strani). Z vozičkom se pripelje do skuterja, se prestavi na sedež skuterja, dvigne in zloži voziček ter ga pospravi v prikolico. Potem pa... brrrrrrrm :worship: ...se mi zdi, da sem ga videl v Novi štifti na blagoslovu...?
Angel_girl Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 kaj pa kaj takega? http://www.socaoprema.si/index.php lahko greš z njim v trgovine in tako.
mart Objavljeno November 20, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 20, 2007 kaj pa kaj takega? http://www.socaoprema.si/index.php lahko greš z njim v trgovine in tako. Pozdravljen : žal ne morem uporabljati takega skuterja. Najlepša hvala za informacijo.Lp
mart Objavljeno November 20, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 20, 2007 ...se mi zdi, da sem ga videl v Novi štifti na blagoslovu...? Pozdravljen : žal ne morem zložiti vozička v prikolico in uporabljati takega skuterja, sem pa na nemški TV videl takega kot ga bi potreboval italjanske izdelave. Hvala za info, lep dan , Lp
salo Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Znanec je prav tako invalid :worship: in so mu izdelali trajka po naročilu. Če te zanima se lahko pozanimam za kontakt tega izdelovalca trajkov
minca Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 mart, kaj pa kakšen ATV?...če te zanima kaj več, ti lahko na PM pošljem par številk od znancev,ki imajo ATV-je, skuterje... lp mina
mart Objavljeno November 20, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 20, 2007 Znanec je prav tako invalid :worship: in so mu izdelali trajka po naročilu. Če te zanima se lahko pozanimam za kontakt tega izdelovalca trajkov Živijo : zanima me , prosim če lahko dobim kakšen naslov. Hvala,Lp
mart Objavljeno November 20, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 20, 2007 mart, kaj pa kakšen ATV?...če te zanima kaj več, ti lahko na PM pošljem par številk od znancev,ki imajo ATV-je, skuterje... lp mina Živijo : ATV-ja ne morem uporabljati. Hvala, Lp
salo Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Živijo : zanima me , prosim če lahko dobim kakšen naslov. Hvala,Lp Dobiš v najkrajšem možnem času
salo Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Evo kontakt, 041907380 Martin. Pa le glej, da te čim prej vidimo na cesti .)
mart Objavljeno November 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 21, 2007 Evo kontakt, 041907380 Martin. Pa le glej, da te čim prej vidimo na cesti .) Živijo : Sem poklical Martina.Če naredimo tricikel se absolutno vidimo na cesti.Hvala, Lp
minca Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Živijo : Sem poklical Martina.Če naredimo tricikel se absolutno vidimo na cesti.Hvala, Lp velik sreče :OK: :OK:
salo Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 velik sreče :OK: :OK: se pridružujem :OK:
robinzon Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 (popravljeno) nekaj takšnega,samo se ne prodaja. Popravljeno Januar 9, 2008. Popravil robinzon
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se