ZD€N€ Objavljeno December 22, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 22, 2007 Tisti, ki me boste iskali ???? POZOR Bom nabolj zavit z kapo in šalom, to je ZD€n€. :worship: :yea1: Se vidimo :yea1:
Frips Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 Pa "frutek" pripravte :whistle:
Mutika Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 Pa "frutek" pripravte :whistle: ... za motoristeka ... :rolleyes: ! :winkiss:
ataIBA Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 ... za motoristeka ... :rolleyes: ! :winkiss: ...in mene... pred odhodom, da bom pokazal modrinjakom, kaj se pije na zborih :trance_33_sleep: .
ataIBA Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 Mene pa 1. dama ne pusti. :o :? Pravi, da sem letošnji bonus že "puzaugu"! :slap: :headbang: :headbang: :headbang: :nono: :nono: ...skoči po cigarete :whistle: ...pa vse vas moram učit. Tota mladina se sploh ne znajde... :yes: . Moja zadnja dama je tudi nekaj jamrala, pa jo bom vzel zraven :wub: . Bo že dala za kak pir, pa domu pelala, pa pojstlo postlala, pa......dost je. LP.
moto rider Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 ...skoči po cigarete :whistle: ...pa vse vas moram učit. Tota mladina se sploh ne znajde... :yes: . Moja zadnja dama je tudi nekaj jamrala, pa jo bom vzel zraven :wub: . Bo že dala za kak pir, pa domu pelala, pa pojstlo postlala, pa......dost je. LP. ataIBA! Če pa ne kadi :slap: Kaj se pa pametnega delaš, saj si samo leto dni mlajši od tastar'ga! :o :D :grim :P
motoristek Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 ... za motoristeka ... :rolleyes: ! :winkiss: :headbang: :headbang: :headbang: Jaz prišel sedaj iz Goličke.... :worship: ....pridem....
motoristek Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 Jaz že doma... :yea1: Bilo je super :worship:
danci1973 Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Jaz že doma... :yea1: Bilo je super :worship: Uhhhh, ob taki uri se šele tja pride... :whistle: Gody in jaz sva prišla punktlich na Soul Fingerse, ki so super nažigali. Srečala par znanih obrazov, ki pa so po prvem delu špila nekako kar izpuhteli. :( Morda pa jih je striptizeta odgnala!? :hmm: D.
Mutika Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 No, vmes sem tri kitice oddremala na kavču, zdaj pa spat ... Faaaajn je bilo! :worship: Zdaj pa poznam še malo več Štamprlekov, kot prej in še bolj z veseljem vam bom lupčke pošiljala. Pa še nekaj imen je obraze dobilo, kar me zelo veseli. :winkiss:
ataIBA Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 ataIBA! Če pa ne kadi :slap: Kaj se pa pametnega delaš, saj si samo leto dni mlajši od tastar'ga! :o :D :grim :P Ja oprosti, zavedla me je prepoved odhoda pa sem mislil, da pubeca še vedno žena komandiraaaa :rolleyes: . No, nasvet je bil zgleda dober, saj si le prišel. Superca. Naslednjič pa se ve. :wub: vzamemo zraven :whistle: . Lepo te je bilo spoznati. LP. :OK:
ataIBA Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 No, vmes sem tri kitice oddremala na kavču, zdaj pa spat ... Faaaajn je bilo! :worship: Zdaj pa poznam še malo več Štamprlekov, kot prej in še bolj z veseljem vam bom lupčke pošiljala. Pa še nekaj imen je obraze dobilo, kar me zelo veseli. :winkiss: Pa še nekaj imen je lepe obraze dobilo in mi simpatični smo se imeli fajn :evilgrin: . (...nisem star, samo let mam puno :whistle: ). :004
jager Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Fantje vso pohvalo si zaslužte :worship: :worship: :worship: Pa še par slikic za une k jih ni blo :naughty:
stigmata Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Bli, bla, blo je zelo fajn :OK:
ZD€N€ Objavljeno December 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 23, 2007 Živjo sem se zbudu glih....... Jager super fotke čeprav nisem imel velik časa, kajti obveznosti so pač bile na 1. mestu, sem pa spoznal tudi nekaj novih obrazov,...... posledice bolezni so fajn, :headbang: :headbang: :headbang: danes bom samo kimal, NO COMENT :headbang: :worship:
moto rider Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 ... :rolleyes: . No, nasvet je bil zgleda dober, saj si le prišel. Superca. Naslednjič pa se ve. :wub: vzamemo zraven :whistle: . Lepo te je bilo spoznati. LP. :OK: ENAKO!!! :worship: :grim :worship: :OK: :OK:
Mutika Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Pa še nekaj imen je lepe obraze dobilo in mi simpatični smo se imeli fajn :evilgrin: .(...nisem star, samo let mam puno :whistle: ). :004 :blush: :004 Vsaka vam čast, dečki ... moje spoštovanje! :worship:
Mutika Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 (popravljeno) Živjo sem se zbudu glih....... Jager super fotke čeprav nisem imel velik časa, kajti obveznosti so pač bile na 1. mestu, sem pa spoznal tudi nekaj novih obrazov,...... posledice bolezni so fajn, :headbang: :headbang: :headbang: danes bom samo kimal, NO COMENT :headbang: :worship: Pozdravi se, upam, da čim prej. Čestitke za dobro opravljeno delo. :worship: ENAKO!!! :worship: :grim :worship: :OK: :OK: V čast mi je, da sem te spoznala, moto rider. :worship: Legenda si, res. :winkiss: Popravljeno December 23, 2007. Popravil Mutika
Frips Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Bilo kratko ali slatko :worship: :photo:
gerholdd Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 ja je bla gavda :naughty: :worship: :worship: slikce na http://www.mk-raubritter.com
motoristek Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 :grupni: :grupni: :grupni:
Priporočene objave